Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kadıköyde napılır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ilk önce

şimdi yarın 12.30dan 3.30a kadar bir aydır peşinde koştuğum kızla randevum var ama hemen sevgili modunda değiliz kız çok medeni ve beni arkadaşı olarakda görüyor olabilir herneyse fikir verin lan napalım , nereye gidelim yarın

Mesaj tarihi:
kköyde bi sürü şey yapılır yav. bütün günü ver bütün günü harcayabilirim. tam yemek yeme vakti. bi yerlerde oturun yemeğe. sonra da baylanda kup griye yersiniz.
Mesaj tarihi:
kadıköydeki en büyük akvaryum nautilusdaki köpekbalığı "tank"ıdır o da kadıköy ınırları içinde diye öyle

akvaryum fln yok öyle bir şey.. balon var ama hava güzelse balona çıkın 15 dakka alın elinize sandviçleri minimal piknik yapın sonra atlantise bovlinge gidin
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

kadıköydeki en büyük akvaryum nautilusdaki köpekbalığı "tank"ıdır o da kadıköy ınırları içinde diye öyle

akvaryum fln yok öyle bir şey.. balon var ama hava güzelse balona çıkın 15 dakka alın elinize sandviçleri minimal piknik yapın sonra atlantise bovlinge gidin
balon iyi fikir (tu)
Mesaj tarihi:
kermit said:

kadıköyde montla sıçılır diyen olmamış

+ ablamız frp ci ise oyun mühendisine uğranılır nabiyonuz lan bebeler denir

yolda görülürse gecko ya selam verilir
Mesaj tarihi:
ha pardon kızla buluşulacakmış, ben normal gezinti sandım, okumayınca. o zaman yine zurnaya gidilir zurna yenir. boğanın yanında topları tutmadan resim çektirilir. e hatıra olsun canım sdf.
Mesaj tarihi:
kadıköye gitmek deyince aklıma yazıcıoğluna gitmekten başka bişey gelmiyo benim valla

ama sakın kızı götürme orayaa. çünkü orası berbat bi iş hanıdır.
  • Yeni Oluştur...