nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yıllardır trt'de maç izledim bi kere düzgün anlatılan maç duymadım. O spikerler trt'den çıkınca açılıyorlar zaten. TRT'den "çıkmasalar" hiç ortaya çıkamayacak zaten zavallılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 @Doruk : Yayın kalitesinde sizle hemfikiriz, spiker ve maç anlatımından bahsetmiştim.Kesinlikle o konuda biraz sıkıntılar yaşarız,ama benim için çok takılıcak bi nokta değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Spiker coşkulu ve heyecanlı anlatmadığı zaman maçtan keyif alamıyorum. Bağımlı olmuşum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Balon haklı, spikerlerin alayı ya TRT kökenli veya eğitimi ordan almış insanlar. Bu maç olaylarında TeleOn-Cine5 geçti ve sorun çıkmadı, Diginin de yeri dolar problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Benim için digi'de bir tek spiker vardı, o da Ercan Taner'di. Geri kalanlarını geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gerçi mesela digitürkün de saçma sapan bir huyu vardı ki; bütün mikrofonları ev sahibi takımın taraftarının önüne dizmek gibi. saçmalık yani izmirde manisa - gs maçı, toplasan 7-8 bin manisa taraftarı var açık tribüne sesleri bile gelmiyor. diğer taraflar en az 30binlik gs seyircisi dolu, stad yıkılacak falan tüm maç susmadan tezahürat.. akşam eve geliyorum özetlere bakıyorum bir tane gs taraftarının sesi duyulmuyor, alakasız 100 kişilik bi grup manisa diye tempo tutmuş o var bi tek. öyle garip işleri var işte diginin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Şpikere bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nası taraftar la bunlar sesleri çıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Abi TRT spikerlerine göre bin kat falan daha canlı yani. TRT spikeri olsa "alex bir röveşata ve gol. çok güzel bir gol. van basten'i hatırlatan,geçmişe götüren bir gol." derdi ve ses tonu hiçdeğişmezdi. Sesi titremezdi bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Lan Ercan Taner diyosun, Orhan Ayhan ve Ümit Aktan'la gelmiş geçmiş en iyi spiker bunlar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 trt alsın 1tl yapsın dediler çok mantıklı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Kime giderse gitsin de gidip İlker Yasin'i bulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 İlker Yasin ve arkadaşları + Ömer Üründül çok ölümcül olur. Gerçekten ölümcül ama, kalp krizi geçiren çok olur. Onlar dışında her spikerle izlenir, en güzeli trt alsın, ucuz olsun, ntv nin ekibi kiralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 canlı falan oluyor mu bu dahadoğrusu böyle açık arttırma gibi mi bu ihale? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 a trt ya digitürk, diğerlerinin kazanma olasılığı az. en büyük aday da trt ama trt almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 TRT nin spikerlerini bilemicem ama ömer üründül ün yorum yaptıgı milli maçlara ne kadar önemli olursa olsun katlanamayıp kapatıyorum yada yanıma radyo alıp televizyonun sesini kapatıorm oderece eger TRT alırsa 4 sene futboldan uzak kalıcaz demektir:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 oha şok trt elendi ilk turda.. tt ve digiturk çekişiyor A için?? tt nerden yayınlayacak lan herkes iptv'ci mi olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 şu an 233 milyonla digiturk önde, mola alındı tt tarafından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 karamehmet VERMİCEM ULAN tribi yapıyor digiturk 4 m dolar arttırırken tt 1 arttıyor şimdi tt mola aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Yalnız Trt'nin ilk turda elenmesi çok enteresan. Bir şeyler dönüş belli ki vazgeçmişler. Karamehmet bırakmaz bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 TT arapların değilmi arap sermayesi girdiği hangi ihaleyi kaybetmiştir ki bunu kaybetsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 azmo gelecek başa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Türk Telekom 283.5 milyon dolar dedi, Digitürk 285 milyon dolara çıktı. Abi spor paketi net 100 ytl oldu şu an adsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sırf spor paketi değil ki olay maçların olması gündemde düşmemesini sağlıyor digiturk ün cine5 den maçlar gitti cine5 bitti mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Digiturk alsın. Boşuna zbor paketi almadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar