Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

süper lig naklen yayın ihalesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Doruk : Yayın kalitesinde sizle hemfikiriz, spiker ve maç anlatımından bahsetmiştim.Kesinlikle o konuda biraz sıkıntılar yaşarız,ama benim için çok takılıcak bi nokta değil
Mesaj tarihi:
gerçi mesela digitürkün de saçma sapan bir huyu vardı ki; bütün mikrofonları ev sahibi takımın taraftarının önüne dizmek gibi. saçmalık yani izmirde manisa - gs maçı, toplasan 7-8 bin manisa taraftarı var açık tribüne sesleri bile gelmiyor. diğer taraflar en az 30binlik gs seyircisi dolu, stad yıkılacak falan tüm maç susmadan tezahürat.. akşam eve geliyorum özetlere bakıyorum bir tane gs taraftarının sesi duyulmuyor, alakasız 100 kişilik bi grup manisa diye tempo tutmuş o var bi tek. öyle garip işleri var işte diginin de.
Mesaj tarihi:
Abi TRT spikerlerine göre bin kat falan daha canlı yani.

TRT spikeri olsa "alex bir röveşata ve gol. çok güzel bir gol. van basten'i hatırlatan,geçmişe götüren bir gol." derdi ve ses tonu hiçdeğişmezdi. Sesi titremezdi bile..
Mesaj tarihi:
İlker Yasin ve arkadaşları + Ömer Üründül çok ölümcül olur. Gerçekten ölümcül ama, kalp krizi geçiren çok olur. Onlar dışında her spikerle izlenir, en güzeli trt alsın, ucuz olsun, ntv nin ekibi kiralsın.
Mesaj tarihi:
TRT nin spikerlerini bilemicem ama ömer üründül ün yorum yaptıgı milli maçlara ne kadar önemli olursa olsun katlanamayıp kapatıyorum yada yanıma radyo alıp televizyonun sesini kapatıorm oderece eger TRT alırsa 4 sene futboldan uzak kalıcaz demektir:S
  • Yeni Oluştur...