Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 xbox guitarları pc ye uyumlu oynanıyor dediler, varmıdır bilgisi olan? nasıl olacak ne yapmam lazım gıtarı alsak yetıcekmı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Yeni ps3 sahıbı bırısı olarak soruyorum.Gercektende bu oyun keyıflımı cok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ps3 gitarı için joy2key diye bir program var, sorunsuz çalışıyor. xbox içinde kesin vardır bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 oyunlar ıcın nası oluyo? emulatoru fılanmı var? pc icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yok oyunların pc versiyonları var zaten. gitarı third party programlar ile bilgisayara tanıtıp oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 eyw kaede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ya soylemeden edemıcem :P Zegna yanlıs yere acmıssın konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 konu hem pc hem konsol adam admin gerekirse konsol-pc diye yeni bölüm açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu sırada evet oyun bayağı zevkli. ben ilk pc de gh3 ile tanıştım ritim oyunlarıyla. ps3 alınca aldığım ilk oyun gh4 oldu. ardından gh5 ve gh metallica aldım. bilgisayarda da gh3 oynuyorum oyunu almadan önce bi şarkı listelerine göz at, ilgini çeken şarkıların olduğu bi tanesini dene. arkadaşların varsa hatta gidip bir kafede dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 nelan pc de oyun oynuyosunuz fakirmisiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 fede said: konu hem pc hem konsol adam admin gerekirse konsol-pc diye yeni bölüm açar çok yanlış düşünce.adminin işi forumda düzeni sağlamak,hüküm sürmek değil.adı üstünde "yönetici".. allah,peygamber filan değil. diye ciddiye alır,rererörö yapar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gh zevkli de, gh oynamaktan zevk alan baska arkadaslar da lazım. yoksa tek oturup oynamıyorum tüm gh oyunları var ama sarkılar baydı. rock band daha guzel diyolar bide hic oynamadım ama gitarları falan daha kaliteliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ekipmanı bilmem ama hiçbir rb oyunu, legends of rock kadar güzel olamaz imho.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Sımdı bende merak sardım.Ps2 de var ps3 te.Hangısınde almak mantıklı ? Sonucta ps2 de oyunları cok rahat elde etme sansım var.Ps3 ve ps2 arasında fark varmı bu oyun ıcın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 çok sevilen bir oyun bu ama nesi seviliyor ben hala anlamadım. ha fistanın dediği gibi 3-4 arkadaş eve toplanınca birisi oynamaya çalışırken izlemek felan keyifli olabilir de, öteki türlü solo oynarken neresi zevkli olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 rakçı gibi hissediyosun kendini süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 hedbeng filan yapıyorum ben, bağırıyorum. bi de ayda bir filan civciv alıyorum eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 al bi usb mikrofon + stand tak omzuna gitarı kalk ayağa çal söyle Fuel bundan zevk alamıyorsan devreler yanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Anubisath said: fede said: konu hem pc hem konsol adam admin gerekirse konsol-pc diye yeni bölüm açar çok yanlış düşünce.adminin işi forumda düzeni sağlamak,hüküm sürmek değil.adı üstünde "yönetici".. allah,peygamber filan değil. diye ciddiye alır,rererörö yapar giderim son cumlene kadar cidden ciddiye aldim seni. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bone said: çok sevilen bir oyun bu ama nesi seviliyor ben hala anlamadım. ha fistanın dediği gibi 3-4 arkadaş eve toplanınca birisi oynamaya çalışırken izlemek felan keyifli olabilir de, öteki türlü solo oynarken neresi zevkli olur ki? bir gun imkanin olursa oturup oyna 2-3 kisiyle. Inanilmaz keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 birisi oynamaya calisirken niye izliim lan, alir kendim oynarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar