Resh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Slm... Template hazirlarken belli programlar kullaniliyor saniyorum fakat sunu merak ediyorum... bi charin cap stat hesaplamalari nasil yapiliyor vede cap resistlerimi nerden ögrenebilirim cünki stat ve resistlere göre template hazirliyoruz dogal olarak önemli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 cap stat 75 dir cap ressist 26dır http://sc.aod.net adresinden template programını indirebilirsin[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ihtiyacin olacak cap leri yaziyorum tek tek stat cap:75 skill cap: 11 resist cap:26 toa capleri...... hp cap increase 200 stat cap increase 25 af cap:25 biliyorum ben (50 oldugunu duymustum birilerinden dogrulugu hakkinda bisey soyleyemem) melee dmg,style dmg, ve attack spd cap increase: %10 sanirim bu kadar[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Yanlız ben Cap stat derken tek tek statlari sormustum yani tmm tüm statlara toplam 75 ekleyebiliyoruz... ama mesela ben Str yi yada dex i Max kac yapabilirim burda sanirim Sectiyimiz ırk ta etkiliyo oluyo mesala Ben Half Ogre yim Benim Str en fazla kac olabilir... Quantum iceCream Hexa... inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Irk gibi class da etkili oluyor, primary midir secondary midir, 50 olana kadar kac artmistir vs gibi. Uzerindeki herseyi cikarip istedigin stat nedir bak, uzerine +75, uzerine de (varsa) stat cap increase bonuslari.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [email protected] Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Resh, 19 Temmuz 2004 10:19 tarihinde demiş ki: mesala Ben Half Ogre yim Benim Str en fazla kac olabilir... Quantum iceCream Hexa... inc 450 str[signature][hline]Gladric Highlander Lion Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 mahuhauah Asiamo[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 o asiamoya uyuzum okuz gibi vuruyor ve racial bonustanmi ne her bi boka resist edior[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 o ne be ?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Resh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Birde sunu merak ediyorum acaba rr ile birlikte stat veya resist(26) caplerimizde bi yükselme oluyomu acaba ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hayir capler artmiyo rr artinca.[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: Proxa, 20 Temmuz 2004 16:24 tarihinde demiş ki: o ne be ? Bizim serverda Half Ogre bir mercenary..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar