26ee140 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Anakart: ASUS K8V (Anakart üzerinde: Ses Kartı ve LAN) İşlemci: AMD Athlon 64 3000+ Bellek: 512mb Ddram Ekran Kartı: HIS 256mb Excalibur Radeon 9600xt Harddisk: 80gb 7200rpm Monitör: 17" Crt Flat (Philips) Kasa: AOPEN H600B-B12 (Siyah) Klavye: Quake Kbq-Media Q (Siyah) Mouse: Quake MOB033 (Siyah) Speaker: Quake 500W Modem: 56k Fax-Modem 1.44 mb floppy disk 52x32x52 CD writer 16x DvD Rom Şuanda almayı düşündüğüm sistem bu. KDV dahil 1200$'a yakın bir fiyat tutuyor. Sizlerin bu sistem hakkındaki düşünceleriniz neler? Hangi parça yerine hangisi olsa daha iyi olur diyorsunuz? Eklemeyi yada çıkarmayı önerdiğiniz parçalar var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Almisken 1gb ram ve dvd rw al bence.. EDIT: Birde ekran kartini HIS Excalibur Radeon 9800 Pro yada Powercolor Radeon 9700 Pro alirsan iyi olur. [Bu mesaj Crane tarafından 20 Temmuz 2004 11:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Dediklerin 300$*1.18 ek masraf çıkartıyorlar yaklaşık, bana daha çok fiyatı fazla değiştirmeden yapabileceğim öneriler lazım, ama yinede yardımcı olduğun için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 klavye ve mouse u deistir bence, yakismio :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 dral çok haklı.. mouse ve klavyeni adam gibi bişi al. emin ol bilgisayarını daha çok seveceksin ;)[signature][hline] aldığım aleti görünce oha diyeceksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 microsoft klavye ve mouse seti al güzelce alete madem verdin para tam ver =)[signature][hline]love her Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 klavye ve mouse konusunda aynı fikirdeyim, :) hatta bence hoparlörü de creative filan yapsan daha da güzel olur. işlemci fazla kuvvetli kalmış diğer parçalara göre, hard disk de küçük geldi bana. şimdiden her oyun 5gb ister oldu.. ben şahsen işlemciyi amd xp serisinden alıp diğer parçalara daha çok para ayırdım. işlemcinin yetmemesinden önce diğer parçalar yetmemeye başlıyor her zaman, kullandığım bütün pc'lerde bunu gördüm..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mouse u bence ms alma . oyun falan oynuyorsan tabii . logitech mx serisinden bisiler almak daha iyi . birde yazmamissin ama hdd yi sata alacaksin umarim . o da cok fark ediyor performansta . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 20 Temmuz 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Sistem topluyorum, önerilerinizi bekliyorum × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 mouse u bence ms alma . oyun falan oynuyorsan tabii . logitech mx serisinden bisiler almak daha iyi . birde yazmamissin ama hdd yi sata alacaksin umarim . o da cok fark ediyor performansta . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 20 Temmuz 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar