Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ATI Radeon driver update

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Şimdi ben w7 64 bit kullanıyorum yeni bir oyun aldım saboteur diye oynıycam tam falan ekran donuyor sesler falan devam ediyor yani görüntü problemi. Dedim ekran kartını güncelliyim, çünkü pc rahatça kaldırabiliyor her oyunu piyasadaki. Neyse w7 otomatik bi güncelleme yapsın dedim update yok diyor ama hala aynı sorun.Şimdi siteden buldum bi update var indirdim ama yüklerken ekran kapanıyor ve pc donuyor (klavyede numlock gibi tuşlar çalışmıyor mesela) hadi biraz bekliyim dedim yinede olmadı resetledim. Şu anda gözüken driver 8.632.1.2000 4800 HD series.
Ben ise 9.1 li birşey gördüm ama yüklenmiyor. Sorun nedir ve nasıl çözerim şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni konu açmıyım burdan sorıyım benim 2 tane HIS ati radeon HD 3870 512 mb ekran kartım var eskiden 2 side çalışıyodu bir ara bir tanesini çıkarmak zorunda kaldım.O sırada windows 7 yükledim.Şimdi 2.yi takıyorum crossfirelada bağladım ama 2.yi görmüyo atinin son driverınıda yükledim her yöntemi denedim aygıt yöneticisinde 1 tane gözüküyo ne yapmalıyım?
Sosyal ağlarda paylaş

custodem'in sorunu oyunla değil yaw adam driver ı yükleyemiyor.driverı yüklerken ekran kararıp kalıyormuş(ben böyle anladım) bir de şeyi dene orda drver kısmında 2 seçenek var "1-driver+programlar 2-sadece driver" sen sadece driver indir dene bakalım.önceden herşey dahil olan pakedi indirmiştim makine açılırken donup kalıyordu ama tekrar açtığımda açılırsa eğer hiç sorun çıkarmıyordu sadece driver a geçtim sorun çözüldü (en azından henüz tekrarlanmadı sorun)
edik: bir de bunları yapmadan önce varolan ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldır.win7 otomatik geri yüklüyor onu aşmanın bi yolu vardı ama
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...