CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Selamlar, Şimdi ben w7 64 bit kullanıyorum yeni bir oyun aldım saboteur diye oynıycam tam falan ekran donuyor sesler falan devam ediyor yani görüntü problemi. Dedim ekran kartını güncelliyim, çünkü pc rahatça kaldırabiliyor her oyunu piyasadaki. Neyse w7 otomatik bi güncelleme yapsın dedim update yok diyor ama hala aynı sorun.Şimdi siteden buldum bi update var indirdim ama yüklerken ekran kapanıyor ve pc donuyor (klavyede numlock gibi tuşlar çalışmıyor mesela) hadi biraz bekliyim dedim yinede olmadı resetledim. Şu anda gözüken driver 8.632.1.2000 4800 HD series. Ben ise 9.1 li birşey gördüm ama yüklenmiyor. Sorun nedir ve nasıl çözerim şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Atinin sitesinden indirdin di mi?bide 64 bit olanı indirecen onun dışında sorun çıkmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bilgisayar oyunlari bolumunde saboteur basligina bak. aradigin yanitlari orada bulacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ekran kartın sapphire 4870 midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 saboteur en son patch çıkarmıştı , 9.12driverları ile sorunsuz oynanması lazım, hotfix olabilir onada bak(9.11 için vardı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yeni konu açmıyım burdan sorıyım benim 2 tane HIS ati radeon HD 3870 512 mb ekran kartım var eskiden 2 side çalışıyodu bir ara bir tanesini çıkarmak zorunda kaldım.O sırada windows 7 yükledim.Şimdi 2.yi takıyorum crossfirelada bağladım ama 2.yi görmüyo atinin son driverınıda yükledim her yöntemi denedim aygıt yöneticisinde 1 tane gözüküyo ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Osuran_boğa said: Atinin sitesinden indirdin di mi?bide 64 bit olanı indirecen onun dışında sorun çıkmaması lazım abi indirdimde işte ekran kararıyor ve pc donuyor anlıyamadım sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ati kartlarıyla çok sorunlu bi oyun , isyan eden tonla insan vardı forumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yukarıda sordum ama cevap vermemiş 4870 serisi çok sorunlu fan fix ve bazı ayarlar yapman lazım yoksa kitliyor pc yi devamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 custodem'in sorunu oyunla değil yaw adam driver ı yükleyemiyor.driverı yüklerken ekran kararıp kalıyormuş(ben böyle anladım) bir de şeyi dene orda drver kısmında 2 seçenek var "1-driver+programlar 2-sadece driver" sen sadece driver indir dene bakalım.önceden herşey dahil olan pakedi indirmiştim makine açılırken donup kalıyordu ama tekrar açtığımda açılırsa eğer hiç sorun çıkarmıyordu sadece driver a geçtim sorun çözüldü (en azından henüz tekrarlanmadı sorun) edik: bir de bunları yapmadan önce varolan ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldır.win7 otomatik geri yüklüyor onu aşmanın bi yolu vardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 sorun driver veya ekran kartıyla ilgili değil oyunla ilgili arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 win7'de ben de son sürüm ati driver'ını kuramıyorum. setup açılıp kapanıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 benim de var problemlerim.ati4830 kart,xpde problemsiz oynadığım bütün oyunlar kasıyor 7de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 xp dx9 la win7 dx10 la oynuyorsun.birde win7 nin sistem ihtiyacı daha fazla ssteminin diğer özelliklerini de yaz bakalım özellikle ramin azsa ondan oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi 4 gb ram var yeter be sadece driver işini yapıyım bide bakalım olacka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 install manager yüklerken gidiyor ekran yok yüklenmiycek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bide her oyun oluyor bu saboteur patlak bütün yeni oyunları oynadım burda yani mesela dragon age gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar