Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 soru.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

sanırım sen şeyi diyosun ;
dark elf tanklarının speciallarının adı hate. büyük ihtimal onla karıştırdın. yani ben de chosenım bende hatele ilgili bi olay yok. ama bazı tacticlerde ve skillerde hep hate muhabbeti döndüğünden anlayamadım.

rally callun ne olduguna dair tahminim oydu zaten de hala anlayamadım tam gidiyorum bi olay olduğu yok:)
Sosyal ağlarda paylaş

1) arcane'in dediği gibi. tankların vurdukları yaratığı kendilerinde tutması, healer ve dpslerin ise kendilerine cevirmemesi icin kullanması taktikler var. tank bir yaratığı ne kadar üzerinde tutabilirse (yani yaratıkta ne kadar aggro veya hate yaratırsa) yaratık (özellikle bosslar) grubun diğer üyelerini o kadar rahat bırakır (yüksek level questlerde tank dışında hiç bir karakter o yaratığı tanklayamaz genelde) ve özellikle melee karakterlerin arkadan yapınca bonus veren skilleri daha kolay yapılır hale gelir.

2) son derece de faydalı bir sistem. sen sabahın bir vakti girdin oyuna, zone'larda pq olsun normal quest olsun kasıyorsun. Bir anda RvR alanında bi aksiyon oldu, adamlar dolasiyor, wb kuruldu falan senin oraya gitmen dakikalar alır (hele dusuk levelda at falan yokken gercek bir eziyet), basiyorsun rally call butonuna hop war camptesin. ya da baska bir yere gitmek istiyorsun flight mastera da uzaksın, aynı buton hop warcamp flight masterındasın. bu tarz aktarım olayı bir oyunda ne kadar coksa o oyun o kadar kullanıcı dostudur derim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...