Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bayadır oynamama rağmen öğrenemediğim 2 şey var; 1) yaratıklar sizden nefret edince ne değişiyor?(hate?) 2) rally call ne yahu. yıllardır çıkıo. basıyorum warcampa gönderiyo. sonra noluyor anlamadım gitti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hate tanklarla alakali degil mi? skiller icin lazim? rally callda warbandler yapiyo sanirim, adam lazim aksiyon var gel diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sanırım sen şeyi diyosun ; dark elf tanklarının speciallarının adı hate. büyük ihtimal onla karıştırdın. yani ben de chosenım bende hatele ilgili bi olay yok. ama bazı tacticlerde ve skillerde hep hate muhabbeti döndüğünden anlayamadım. rally callun ne olduguna dair tahminim oydu zaten de hala anlayamadım tam gidiyorum bi olay olduğu yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 1) Hate öbür oyunlardaki aggro'nun buradaki karşılığı. BG'ninki farklı, class mechanic puanı. 2) Rally call başka bir zone'daki RvR'a akabilmek için oranın warcampine ışınlayan, başarısız bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 arcane said: 2) Rally call başka bir zone'daki RvR'a akabilmek için oranın warcampine ışınlayan, başarısız bir sistem. Oyuna girer girmez çıkıp görüntü kirliliği yaratmaktan başka bi işe yaradıgını göremedim henüz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 arcane eminim güzel açıklamışsındır ama hiçbişey anlamadım:D pek mmo bilgim yok bundan öncesinden de hatta ilk para verip oynadıgım mmo wardur.:) -hate açıklamanı diyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_(MMORPG_terminology) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 1) arcane'in dediği gibi. tankların vurdukları yaratığı kendilerinde tutması, healer ve dpslerin ise kendilerine cevirmemesi icin kullanması taktikler var. tank bir yaratığı ne kadar üzerinde tutabilirse (yani yaratıkta ne kadar aggro veya hate yaratırsa) yaratık (özellikle bosslar) grubun diğer üyelerini o kadar rahat bırakır (yüksek level questlerde tank dışında hiç bir karakter o yaratığı tanklayamaz genelde) ve özellikle melee karakterlerin arkadan yapınca bonus veren skilleri daha kolay yapılır hale gelir. 2) son derece de faydalı bir sistem. sen sabahın bir vakti girdin oyuna, zone'larda pq olsun normal quest olsun kasıyorsun. Bir anda RvR alanında bi aksiyon oldu, adamlar dolasiyor, wb kuruldu falan senin oraya gitmen dakikalar alır (hele dusuk levelda at falan yokken gercek bir eziyet), basiyorsun rally call butonuna hop war camptesin. ya da baska bir yere gitmek istiyorsun flight mastera da uzaksın, aynı buton hop warcamp flight masterındasın. bu tarz aktarım olayı bir oyunda ne kadar coksa o oyun o kadar kullanıcı dostudur derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Güzel diyorsun hoplatıp duruyor da :D 8 saatte bir hop(en son baktıgımda) olsa ne olur olmasa ne olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Fahrenheit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 8 saatte olanla rally call farklı bir şey, rally call önceden'de vardı. T1 ve T2'de rally call baya işe yarıyordu. Nasıl yapıldığını hiç öğrenmemiş olsamda en kötü ihtimalle çantayı boşaltmak için bi camp'a ışınlanmak çok iyiydi :) amaç farklıydı tabi biraz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 8 saatlik olanı da gayet faydalı, günde 1g filan tasarruf ettirebiliyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demron Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tamam sustum ben, farkında olmadan troll bile yapmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Karşı faction'dan birileri bölgeye grup olarak girdiğinde rally call otomatik çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar