Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya bende ibanez rg 270 vardı ama kardeşim klavyenin akord bölümüne yakın yerine düştü ve çatlattı gitarı, yaptırsın diye eski gitar hocama verdim, 2 hafta sonra gel alırsın dedi, bugün gittim baktım yaptırmamış, o da açıkladı bi elemanın gözü kalmış , 350 400 dolara falan satarsın, ben de sana toplam 750 dolarlık bişi bulurum fln dedi, ne yapılır sizce, gitar eski performansında olmaz falan dedi...ibanez s serisi mi alsam satıp da=?[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Bence onu sat paran varsa üstüne 750 daha koy js2000 al[signature][hline]opinions are like penis. womans dont have usefull one. =P eternalyzer [Bu mesaj Eternal tarafından 19 Temmuz 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ben şahsen bi s kullanıcısıyım ve satmak istiorum pazar bölümüne girersen görebilirsin ve sana öneririm çünkü rg den sonra inceliği ve hafifliği sayesinde sana bir bayan gibi gelicek kadar zarif bi model :P[signature][hline]Fight Until We Die!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bence için rahat edecekse sat, ben olsam satardım sanırım.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 daha yeni 350 dx aldım sana önerim sat ve denkleştirebilirsen 1570 al ama o fiyata bulamazsın heralde 370dx fln da alabilrsin gayet memnunum gitardan ben[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 off gene bir tartışma başlıcak:) o yüzden sadece o boynu kırılan gitarı naap et sat derim en ufak bişeyde çat çut kırılcak gene en sonunda kendini elinde japon yapıştırıcıyla yapıştırmaya çalışırken bulucaksın:) gerisini bilmem. bi insan ibanez mi alıyım diyosa almaması gerekiyordur kanımca.:) ibanez sadece kesin ve net karara sahip insanlar tarafından edinilmesi gerekli bir gitardır:) [bu son iki cümle dikkate alınmaması gereken geyik şeylerdir:)][signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Belki jackson da alabilirsin, onlara da bak derim ben almadan.[signature][hline]A timeless word, the meanings changed But I'm still burning in your flames, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 belli bir süre rg270 kullanmış olup da hala istediğin gitara yarım yamalak da olsa karar verememiş olman garip bi durum aslında. ne diyorum ben yahu.. neyse. :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar