dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben mi? mayhem? gozlerim doldu yemin ederim =') ben bi de bişi itiraf edicem tolga ve reha bunnari da seviyorum bi de mayyemi seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 evet sen cicim beklemiyordun değil mi ama gerçekten seviyorum seni şaka değil bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 dunno yu sefiorum ben asdadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ufak çaplı bi sevgi yumağı oluşmuş ayrıca FEDE. Ginaly. fede+ginaly kombosu=priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sevgiye ihtiyacınız mı var yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ben fedeyi seviyorum, adam çok iyi troll, çok zekice eheh Kutuluyu seviyorum, e-republik arkadaşım, muhabbeti çogzel Bıladibist iyi adamdır, mahyem mezarcılığıyla gönlümde taht kurmuş bi insan Lancelion iyidir, kankutasyonumdur, hastasıyım Ardeth'i severim, çok güzel bilimsel açıklamaları var, bilim insanı kendisi Penth'i severim, olgun bi duruşu var bence forum içinde, bi o kadar da komik görüntüsü var smiley yapılan resmiyle ahahahaha vanille de iyi insandır, muhabbeti geyiği falan hoş bi pati edit: aquila, babacum, ve tabii ki de Kermit, söylemeden eklemeden geçemem kendilerini kermit "çogzel" özellikle sfdf Sevemediğim de Baggio, fenerbahçeli değilsen o da seni sevmiyordur muhtemelen, öyle bi huyu var gördüğüm kadarıyla. Öyle paticanlar, ismini sayamadığım birçok pati de hoştur iyidir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 elesso said: elesso said: ben en çok elessoyu seviyorum bende seni çok seviyorum aşkım ben ikinizede hayranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kimse beni sevmiyo lan bi tek khalad canım benim :( Kimseyi sevmiyom ben o zaman /cutwrists http://2.bp.blogspot.com/_9Zf_P9g6cuo/SiJ8Oi0XlgI/AAAAAAAAEJI/-ekvwUbwdXY/s400/sad+emo+kid.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sevdiğim üyeleri yazsam "böyle uzun post olamz olsun" diye banlanma ihtimalim var sevmediklerimi yazsam.. hani onlar için de çok da /care sonuçta kalkıp da "babacum beni sevmiyor ühühüh" muhabbeti yapacak değiller en ama en çok sevdiğimi yazayım desem.. hepinizi bir babanın evladını sevdiği gibi seviyorum ya hani yaşı benden büyük olanlar da dahil öyle yani hatta forumdan gidenler (özellikle halfmumi, athöy vs) için de içimden hep "kollarımı açaydım, gitme diyeydim" diyesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 halfmumi bisikleti tercih etti bize =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kenjuro tapıyorum sana boynuma dola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 adamın sitesine baktım hani adam oldukça faal ama sponsor vs bulamadığıiçin istediklerini ypamıyor.. hani kurumsal bir şirkette fln çalışsam adama sponsor olamları için lobi fln yapardım herşf konyadan ankaraya bisikletle geldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 mawiman nilep cengizhan66 en sevdiğim bi de ufocu sovereign Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sevilesi kullanıcı çok da vay ah-ke dekileri bi başka seviyorum bi de bana yaptırdığı facepalmlar yüzünden kafatasım çatladı o yüzden nilepi sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 BabacumMostors said: hani onlar için de çok da /care sonuçta kalkıp da "babacum beni sevmiyor ühühüh" muhabbeti yapacak değiller Kojiroh said: Kimseyi sevmiyom ben o zaman /cutwrists abi biz ne acayip bir nesil olduk lan internet (troll) nesli yaslaninca iyice cekilmez olucaz boyle etrafta AQ, FFS WTFBBQ, /care, /wrist diye sayiklayan beyaz sacli amcalar/teyzeler of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 biz böyleysek, çocuklarımız nasıl olacak kimbilir. tam azına vurulası çocuklar olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yok olmazlar o kadar. bize internet etiket öğreten kimse yoktu. zurna dan öğrendik internet ağzını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 beni de sevin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Kenjuro tanısam severdim seni. Postların mis ama tanışmıyoruz kenk. Salih'i ne zaman sevmeye kalksam kalkıp Fakku linki veriyor. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ABİ BENİ SEVVV 18+ Bol küfür içerir http://www.youtube.com/watch?v=1fQXxWzyKrA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 tabiki güçlü karanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 aqulya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hepinizden nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 orclord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 BloodyBeast said: kenjuro tapıyorum sana boynuma dola ohş herzaman Phae said: Kenjuro tanısam severdim seni. Postların mis ama tanışmıyoruz kenk. tanışalım k3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar