MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Niyans mukemmelliyetin zirvesinde, helallerimi yolluyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Holy said: ben yaptım çok da mutlu oldum. tam 4 tane kız sevgilim oldu paticikten. (cümlenin içinde kız kullandım ki dışardan gelen biri paticik diye görüp kıllanmasın) Yalnız kız olmayan sevgililerin de olmuş olabilir diye daha çok kıllanıyor insan özel olarak kız yazdığından. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 osman yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 @nilep postun alt mesajını da gördüm diyosun yani ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Fistan said: Holy said: tam 4 tane kız sevgilim oldu paticikten. :D rekor bende. ahahah kiyamam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Holy said: @nilep postun alt mesajını da gördüm diyosun yani ;) , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Gördüm diyorum abi =D yine de öyle çağrışım yaptırıyo dedim. Laf sokma amacım yoktu bu arada tamamen arkadaşça bi şaka :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 paticik aşk forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 http:// forum.paticik.com/ gönüldensevenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 28 sf okudum beni seven cıkmadı anamın evine gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 nutella yerim'i seviyorum ben. :) sen de beni sev!!!! SEV BENI BEBEYIM SEV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sen benim sırtımı kaşı ben senin sırtını kaşıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 forçen said: Holy said: @nilep postun alt mesajını da gördüm diyosun yani ;) , şöyle bir baktım da, benim yüzük parmağım işaret parmağımdan baya baya uzun. bu bana seçme şansı veriyor o yüzden gay olmamayı seçiyorum. gay olup napıcam zaten ya, kıllı kıllı adamlara mı bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ne yazdın olm delikanlı gibi yaz işte silme asfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Masquerade said: nutella yerim'i seviyorum ben. :) sen de beni sev!!!! SEV BENI BEBEYIM SEV! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bengördümamasöylemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kılsızına bakarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 MADBOY said: Niyans mukemmelliyetin zirvesinde, helallerimi yolluyorum buradan. ben bu adamıda seviyorum. öss unutturdu bana adamı. öptüm jnmsz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 kızlar kılsız işte genel olarak o yüzden çoğunluğun olduğu tarafı seçtim eş olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bende kızları seçiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ilk sayfadan beri bakıyorum, kaçıncı sayfada seviceksiniz lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sevicem ama bursalısın :( şaka şaka hemen saldırmayın severim bursalıları seni de sevdim seagle pırlanta gibi freshman çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 ehiehi çosevindim lan beni seven çıktı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Başlıkta yazılanlara ve tartışmalara hitaben: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar