Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Azmodai said: Aleksiyi de seviyorum bu arada. Fistan said: Zegna aquila emre aydın alexi . . orcunun yazdıkları +1 Ben de sizleri seviyorum lan. Bu arada burdan sesleniyorum size, 6-7 seneyi aşkın süredir tanıdığım ibneler ve kısa sürede çok sevdiğim ibneler, çok mu zor lan şuraya adımı yazıp beni mutlu etmek. İsim vermeyecektim veriyorum; Ya da vazgeçtim, vermiyorum. Ama bilhassa Cons ve Osman'a çok doluyum, birlikte tatil yaptık o kadar. Kısacası, sevginize muhtacım, lütfen adımı anın. Eskiden daha çok sevilen bir üyeydim ben. Artık unutuldum. http://www.youtube.com/watch?v=jP6f6wDizzI Cons said: eppeğin enasi. D Cons said: tuncay allah belanı versin hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Defensive said: Bır ara longsharks güzel yazıyordu wowda o longsharks mı? canın sağolsun. =D wow'da görünen icebergin 1/7 si hahaaaaayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Gülcan (vanille) HalfMumi BlackRose Disappear Popeye dark jacabo Azmodai Delanoresse fizban aquila BonePart Baal UrZa Spyro Nefr Zegna Dynamick dom Emaleth arcane ghaldszar Volfied invulon tunca Mumu Malsahibi Qui hired_gun Norak Sly-One BabacumMortoss Sam Dralnu sesu BombaciMulayim Othranx screwy Dresquin Xaenin Griswold Osso Bella Cons Fistan Victor axedica fede ginaly utopia elaidi Gilaen Isabella irin Mum_Chamber CthuLhu Absolut cavanagh gülcan en başta tabiki. gülcanım be onun yeri ayrı unuttuklarımda vardır. şimdi şöyle bi liste. yazdıklarını beğendiklerim. muhabbetim olanlar. yüzyüze görüştüklerim falan bu liste. vardır bi sürü unuttuğum illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Abi ben yokum listede. Ayıp cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yazdın mı oturup hepsini işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 emraaaaaaaaaah al, helal ekmek.. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 maçları takip ederken yazdım valla izinliydim napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermitin bile listesine giremedim. bırakıyorum forumu. sevmeyin lan beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 reha sen kardeşim sayılırsın benim din kardeşim biliyosun tanrı budizmi korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Estel_Anorien said: kermitin bile listesine giremedim. bırakıyorum forumu. sevmeyin lan beni. ben senin müzikle ilgilendiğini görünce sevmiştim müziği seveni severim, hele ki böyle kanun gibi, o senin çaldığın gibi(adını bilmiyomuşum bak bunu farkettim), keman gibi böyle sık göremediğimiz enstrümanları çalan insanları daha çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 din gardasi olabilürk, ama gan gardaşı değülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit said: Gülcan (vanille) HalfMumi BlackRose Disappear Popeye dark jacabo Azmodai Delanoresse fizban aquila BonePart Baal UrZa Spyro Nefr Zegna Dynamick dom Emaleth arcane ghaldszar Volfied invulon tunca Mumu Malsahibi Qui hired_gun Norak Sly-One BabacumMortoss Sam Dralnu sesu BombaciMulayim Othranx screwy Dresquin Xaenin Griswold Osso Bella Cons Fistan Victor axedica fede ginaly utopia elaidi Gilaen Isabella irin Mum_Chamber CthuLhu Absolut cavanagh gülcan en başta tabiki. gülcanım be onun yeri ayrı unuttuklarımda vardır. şimdi şöyle bi liste. yazdıklarını beğendiklerim. muhabbetim olanlar. yüzyüze görüştüklerim falan bu liste. vardır bi sürü unuttuğum illaki. facebookta cumhuriyet kütüğü misali kardeşlerini ekleyenler geldi aklıma bunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 needy olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kermit beni yazmamışsın diyip trip atıcaktım ama ben de seni yazmayı unutmuşum galiba sdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2hafta önce tek adam söylemek zor. mr hand, racta, mumchamber, paramecium, esh, fede, ginaly, ardeth, utopia, estel bayağı bi sevdiğim adamlar diyebilirim.. demişim.. daha da var lan.. okumayı sevmesem ne girecem zaten buraya.. ha bi de birisi boş yazıyor demiş, makale mi koyayım olm! eskiden uzun içi dolu yazıyorduk wot oluyordu.. behüehüü insan oğlu çok rererö.. karatopraklar bizim tek dostumuz, yeşili koruyalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lan ben şimdi niye isim yazmadım diye düşündüm, sonra hangi isimleri yazsam acaba diye düşündüm, sonra isim hafızamın zayıf olduğu aklıma geldi, dedim kesin unuturum şimdi birini, bi kişi bile beni unuttun dese içim parçalanır dedim, kendi kendime öyle deyince bi an durdum sonra dedim ki lan ben niye kendi kendime konuşuyorum deli miyim acaba dedim, sustum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Alexi_Septimus said: Azmodai said: Aleksiyi de seviyorum bu arada. Fistan said: Zegna aquila emre aydın alexi . . orcunun yazdıkları +1 Ben de sizleri seviyorum lan. Bu arada burdan sesleniyorum size, 6-7 seneyi aşkın süredir tanıdığım ibneler ve kısa sürede çok sevdiğim ibneler, çok mu zor lan şuraya adımı yazıp beni mutlu etmek. İsim vermeyecektim veriyorum; Ya da vazgeçtim, vermiyorum. Ama bilhassa Cons ve Osman'a çok doluyum, birlikte tatil yaptık o kadar. Kısacası, sevginize muhtacım, lütfen adımı anın. Eskiden daha çok sevilen bir üyeydim ben. Artık unutuldum. http://www.youtube.com/watch?v=jP6f6wDizzI Cons said: eppeğin enasi. D Cons said: tuncay allah belanı versin hahah. ABİ İNSAF İLK SENİ YAZDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Olm çokzel böyle sevişmek ama geçenki anket asosyal olduğumuzu, yüzyüze görüşmediğimizi ortaya çıkardı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yüzyüze görüşüp nabıcaz abi, yakışıklı adamlar değiliz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 BALONNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: yüzyüze görüşüp nabıcaz abi, yakışıklı adamlar değiliz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Dota/hon beraber oynadığımız her insanı seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Msn listesine göre yazıyorum. sora kimse yok efenim ben niye alttayım üstteyim demesin :D Pogodi Mulgear Kingofloss Cuce (en uzun süredir tanıdığım adam da budur bu arada :D) Dinan (<3) nileppezdel Lexius Fistan asinanyavuz balon burtonesk kenshinhimura MADBOY fede Othranx Ardeth valla listeye baktım bu kadar çıktı. unuttuklarımdan özür dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 patiden hiç kimseyle (msn dahil ) muhabbetim kalmadığı için isim yazmam belki saçma olucak ama nedensizce bende şu insanlara karşı sempati besliyorum (Bakın sevmek sevmemek kavramını kullanmadım =P ); penthelisea, viktor, nileppezdel (kimse sevmiomuş gerçi ama ben sempati duyuyorum bu insanın yazılarına =) ), dartarian... eskiden çok daha fazla kişi vardıda çoğunun nickini falan unuttum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar