Disappear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 uyelik acilmisti, kapandi. artik bu saatten sonra invite istemeyin lutfen invite isteyenler ceza alacak.
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ALLAH KAHRETSİN YA. haksız yere ban yediğim yetmiyormuş gibi bi de bunu kaçırdım. öl tl.
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 PrudenT said: ALLAH KAHRETSİN YA. haksız yere ban yediğim yetmiyormuş gibi bi de bunu kaçırdım. öl tl. haksız yere nasıl ban yedin ki
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ghost download yapıyomuşsun dediler attılar. nası yapıldığını bile bilmiyorum. isyanlar çıkardım haftalarca irc'ini trolledim adminlerin intikam için. günlerce açık bıraktım pcyi sırf ratio tutturmak için ya. acılıyım.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 torrentleech neymiş zamunda varkene :p
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ikisini de kullandım zamundayı hala kullanıyorum. tl her türlü ezer.
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ratio kascam diye kaç gündür açık duruo pc. neyse ki 2.5 olmuş, ben biraz dl abanayım şimdi =)
varlok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ratio kasamıyorum diye üzülenler de, popüler tv showlarını indirin. house, heroes, family guy, vs. bütün ratioyu house sayesinde yaptım diyebilirim.
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Ben şöyle bi yöntem yapıyorum. Populer olan dosyalardan 3 tane falan koyuyorum. Sonra downloadlarını 1kb (ya da net limiter varsa daha da aşağıya) ayarlıyorum. Sonra başlatıyorum hepsini, sadece upload yapıyorlar böylece. Bende ratio kasıyorum.
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 PrudenT said: ghost download yapıyomuşsun dediler attılar. nası yapıldığını bile bilmiyorum. isyanlar çıkardım haftalarca irc'ini trolledim adminlerin intikam için. günlerce açık bıraktım pcyi sırf ratio tutturmak için ya. acılıyım. leecher pack kur madem kaşınıyorlar, sende aynı şekilde cevap ver (tu)
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 baya kötü benim şuan ama önemli bi dl var. o bitsin köpek gibi seed kascam. ayarlardan downloadı 1 leyince uploadu 100lerde mi yapıyor?
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 internet hızına göre değişir o sdfdsf açık bırakan sürekli uploadı sınırlamıcan seed yapcak hep
cado Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 uzak doğu filmleri yok fazla ya:(.gene rapide kaldım o konuda
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 gecko said: PrudenT said: ghost download yapıyomuşsun dediler attılar. nası yapıldığını bile bilmiyorum. isyanlar çıkardım haftalarca irc'ini trolledim adminlerin intikam için. günlerce açık bıraktım pcyi sırf ratio tutturmak için ya. acılıyım. leecher pack kur madem kaşınıyorlar, sende aynı şekilde cevap ver (tu) abi üyelik yok ki ehue
gecko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 PrudenT said: gecko said: PrudenT said: ghost download yapıyomuşsun dediler attılar. nası yapıldığını bile bilmiyorum. isyanlar çıkardım haftalarca irc'ini trolledim adminlerin intikam için. günlerce açık bıraktım pcyi sırf ratio tutturmak için ya. acılıyım. leecher pack kur madem kaşınıyorlar, sende aynı şekilde cevap ver (tu) abi üyelik yok ki ehue o zaman herkes leecher pack kursun senin intikamını alalım ehueuhehe
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Adamlar bu onlemleri lamerler yuzunden aliyor zaten. Sen de oneri olarak daha bi lamer olalim diyorsun. Sahane oneri cidden.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi batman'in oyununu indirdim ayıptır söylemesi 8 gb, maşallah 1 günde inmiş, bugün komple upload 'a açık bıraktım ola ola 500 mb upload olmuş 8 gb'ye 500 mb. direk uyarı geldi zaten 5 gün içinde adam ol diye. napcaz bunu ya :(
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 lanet olsun alsın bütün bandwith'imi alsın ama yok abi leech'leyen yok sitede, görmedim ben böyle bişey.
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 batman için geç olmuş biraz avatar indir bak o yeni hem oynarsın hem seed yaparsın
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 abi su anda yeni çıkan fringe i uploadlıyım diorm o da olmuo. neden upload yapamıorm yahu. ban yemek istemiorm. indirmeyi kıstım, full upload yapsın diye ama 0.3 u geçmio upload.
Öne çıkan mesajlar