Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentleech uyeligini 2 saatligine acti, kosun.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ghost download yapıyomuşsun dediler attılar. nası yapıldığını bile bilmiyorum. isyanlar çıkardım haftalarca irc'ini trolledim adminlerin intikam için. günlerce açık bıraktım pcyi sırf ratio tutturmak için ya. acılıyım.
Mesaj tarihi:
ratio kasamıyorum diye üzülenler de, popüler tv showlarını indirin. house, heroes, family guy, vs. bütün ratioyu house sayesinde yaptım diyebilirim.
Mesaj tarihi:
Ben şöyle bi yöntem yapıyorum. Populer olan dosyalardan 3 tane falan koyuyorum. Sonra downloadlarını 1kb (ya da net limiter varsa daha da aşağıya) ayarlıyorum. Sonra başlatıyorum hepsini, sadece upload yapıyorlar böylece. Bende ratio kasıyorum.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

ghost download yapıyomuşsun dediler attılar. nası yapıldığını bile bilmiyorum. isyanlar çıkardım haftalarca irc'ini trolledim adminlerin intikam için. günlerce açık bıraktım pcyi sırf ratio tutturmak için ya. acılıyım.

leecher pack kur madem kaşınıyorlar, sende aynı şekilde cevap ver (tu)
Mesaj tarihi:
gecko said:

PrudenT said:

abi üyelik yok ki ehue
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

gecko said:

PrudenT said:

abi üyelik yok ki ehue

o zaman herkes leecher pack kursun senin intikamını alalım ehueuhehe
Mesaj tarihi:
abi batman'in oyununu indirdim ayıptır söylemesi 8 gb, maşallah 1 günde inmiş, bugün komple upload 'a açık bıraktım ola ola 500 mb upload olmuş 8 gb'ye 500 mb. direk uyarı geldi zaten 5 gün içinde adam ol diye. napcaz bunu ya :(
Mesaj tarihi:
abi su anda yeni çıkan fringe i uploadlıyım diorm o da olmuo. neden upload yapamıorm yahu. ban yemek istemiorm. indirmeyi kıstım, full upload yapsın diye ama 0.3 u geçmio upload.
  • Yeni Oluştur...