huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 huun: göz görmeyince gönül özlemiyor diye bi laf var mı ezgi* yoksa da ben şu an itibariyle uydurmuş oldum ezgi: sanmıyorum bencede uydurdun ya bişey sordum huun: ama güzel uydurdum kabul et bu kadar işte olm. mal gibi geziyorsunuz ortada.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben forex takip ediyorum aslında, bi yandan bu foruma bakıyorum tamamen boş ve kafa dağıtıyor diye. demin bi konuya cevap yazarken limit geçmiş singapur hesabımda 20000 dolar kaybım oldu. neyse sağlık olsun bugün 10 katını kazandım sayılır.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 göz görmeyince gönül katlanır diye bi laf var
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ezgi: iyi madem öle diyorsan sen artık uyuyabilirsin az önce söylüyordunya huun: ezgi seni seviyorum biliyorsun di mi daha da bilmiyorsan ben ne yapayım ama gerçekten uyumam lazım artık ezgi: sen kafayı buldun iyice galiba bence de sabah erken kalkcaksın ezgi: neyse sana iyi yolculuklar ezgi: bu arada öbür konu hala geçerli biliyorsun huun: gayet farkındayım ezgi: bir gelişme olursa haber verirsen sevinirim sabah uyandığında sarhoştum hatırlamıyorum deme de huun: çok rica ediyorum ezgi: iyi geceler huun: hatta esefle knıyorum seni ben ne kadar içersem içeyim seni ve ilgili konuları hatırlarım ben zannımca bu kızı seviyorum. 4 saat sonra yola gidiyorum, 10 gün yokum sonra bu iş bitecek. ha işte o kadar.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 neden sarhoş rpsi yapıp sonradan inkar edebileceğin itirafları çekingen espri yollarıyla kıza söylüyorsun?
huun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 olay o zaten ben kemdimi biliyorsam sabah hatırlamıyorum falan derim. ama demeyecem.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ancak kızın seni seviyorum'a verdiği cevap? sen iyice kafayı buldun galiba? kıza canın sağolsun demek istedim burdan
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 @üste: kız onu altta kalmamak için söylemiş, güçlü gözükme psikolojisiyle bence ezgi şöyle düşündü: sen gidiyosun ve en başta söylediğin o sözü kendisi için söylediğini zannediyo ve o kadar sığ bi kız, ve kız çok basit rekabetlerin peşinde. Anında terket ve bidaha konuşma
elesso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 DoruK said: ben forex takip ediyorum aslında, bi yandan bu foruma bakıyorum tamamen boş ve kafa dağıtıyor diye. demin bi konuya cevap yazarken limit geçmiş singapur hesabımda 20000 dolar kaybım oldu. neyse sağlık olsun bugün 10 katını kazandım sayılır. gerçek para?
balon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 he söz bu,başlıkta söylenen cümle de bengü şarkısından.
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 gözden uzak olan gönülden de uzak olur var
forçen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bana uzak allaha yakın olsun. allah heryerde demişlerdi bikere. öyle bişey varsa ilk yazdığım cümle anlamını yitirecek. nasıl iş bu arkadaş. piüü
gecko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 huun said: ben zannımca bu kızı seviyorum. 4 saat sonra yola gidiyorum, 10 gün yokum sonra bu iş bitecek. ha işte o kadar. SANA PUANIM 9 KANKA !!!! gibi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Helal! huun said: ben ne kadar içersem içeyim seni ve ilgili konuları hatırlarım
Öne çıkan mesajlar