Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Hep istanbul buluşması var ankara daki patiler biz de buluşalım, bizim neyimiz eksik yafs. Bu arada RO cu patiler bana istediğiniz zaman yanımıza bekleriz buraya. Pm atarak ulanşın bana.[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 daha bonecrusher yeni buluşma düzenledi[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 walla daha yeni buluştuk o zaman aşımına uğrasın öyle :) ankara çok buluşma kaldıramaz. en son buluşmada ben yeteri kadar zarar verdim zaten angelfire'in kafasına kapıyı vurdum fln şimdi bi daha buluşursak birinin bi yerini kırarım[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 lol nedense olanlar hep bana oluyo :P hakkaten ha sen nerelerdeydin biz buluşurken o kadar topic açtık söyledik hohooo[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 sen dün uyuyodun heralde biz buluşurken :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 valla ortalık yıkıldı konu dışında buluşuyorlar diye[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ank'de olmasamda, isteriz isteriz..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ula gecenlerde bulustunuz lem harbı ben ızmırde ıstıyom bulusma ama kımse dusenlemıyor[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Böhühühühüü kaçırmışım böhühühühühü. Neyse bir dahakini 4 gözle bekliyorum. :-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. [Bu mesaj Maxarathiel tarafından 19 Temmuz 2004 02:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 durlag uyuyor mışıl mışıl.. biz toparlanıyoruz ehe.. wanderer'ı aradı gözlerim ama yoktu tabi...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 o almanyada paticik buluşmasına gitmiş bone :-p[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 3 güne 1 bulusa düzenlemeseniz söle ayda bi tane yapsanız oda harbi güzel olsa cok daha iyi olur yani anlamı kalmıyo bulusmaların..Ciddiye alan pati sayısı azalıyo..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ciddiye alınacak bişi yapılıyo sanki lol[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 valla aksamlari bulusuruz istediginiz gün staj basladi ehe ben hep kızılayda olcam bundan böyle. bu arada geçen buluşmanın resimler duruo da üşeniyorum fln hem sonra 8 kişi buluştuk dedik 4 kişi olduğumuzu görürler rezil oluruz fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Valla ankara buluşmalarının sonu yalanla sonuçlanıyor[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kıskan kıskan sen ehe 2 kere 20 kişilik paintball maçı düzenledik daha ne olsun geçen gün de 8 kişi toplandık. hatta habire küçük küçük buluşmalar yapıyoruz... zaten ankarada kaç kişi var ki :) bunlar bile mucize.[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Temmuz 2004 15:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 gören de ankarayı kasaba sanır[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 eh walla bir şehrin büyüklüğü senede kaç tane bilindik müzik grubunun oraya uğradığı ile doğru orantılıysa burasi kasaba :) biz kendi çapımızda çok buluşuoruz burdan bonekreyşır arkadaşımızı çok kutluoruz onun uğraşları ile oldu bunlar :) :tebrikz:[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ankaramızı kısakanmayın bakayım bizim buluşmlarımız eğlenceli oluyor :) . hem daha ne olsaun 20 kişilik paintball yapıldı . cmt günü 8 kişi buluşuldu . 2 gün sonra yeniden buluşalım dendei . demekki ankarada buluşmalar oldukça iyi ve keyifli geçiyor bu kadar sık tekrarlanıyor . ;)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Evet Ankara'ya laf yok:yapma:.:-)[signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar