knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 panda! mükemmel bi hayvan kesinlikle. hm ve tabiki köpek.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 12 Temmuz 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 sevdigim hayvanlar (evcil): kopek (sus kopekleri haric), kedi (yavsak olanlar), papagan, esek sevdigim hayvanlar (evcil olmayan): panda, zurafa, buyuk kedigiller, deve kusu, koala, kirpi sevmediklerim (evcil): evde ikamet etmeye calisan her turlu haserat, sus kopokleri, kendini sevdirmeyen gicik kediler (kendimi zor cekiyorum bi de evin icinde karakter yapan hayvan hic cekemem), hamster sevmediklerim (evcil olmayan): tapir, sirtlan, sansar, cakal, deniz anasi, kurt, marti bunun disindaki hayvanlara karsi notrum, fakat tabi bu sevmediklerim kategorisindekilerin yasama haklarina saygi duymamami gerektirmiyor (haserati haric tutarak :)).[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ördek besliyorum. cok seviyorum elemanları. beyaz beyaz böyle acaip gagaları var. su manyağı hayvanlar yalnız.[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 köpeenk :P[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ruhu olan her hayvanı severim. yoksa kaplumbaa tavşan kuş balık malık bozar adamı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: PawligeR, 11 Temmuz 2004 13:50 tarihinde demiş ki: Sibirya kurtundan vazgeçmem +1 çok güzel bişi huskyler ya çok güzel bakıyo[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 acaba ben hangi hayvan familyasinin hastasiyim... bir dusunelim... alla alla... enteresan valla hangisiydi du... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kediydi sanırım :P ben şahsen kuş familyasını severim en sevdiğim kuşta kartaldır ama evcil hayvan olaraktan kedi derim [Bu mesaj EagleEye tarafından 13 Temmuz 2004 03:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Kesinlikle köpek seviyorum ama bööle kocaman bişi olcak. Oynıycaksın yuvarlancaksın falan. O küçük, viyaklayan, fare suratlı köpekleri sevmiyoruuuuum. Sürüngenleri seyretmesi falan güzel, çok estetik olduklarını düşünüyorum ama asla dokunamam, bi kere su yılanına dokunma gafletinde bulundum, iğğğrenç hem soğuk hem ıslak vıcık vıcık bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kedi köpek sevmem ben ya . eve sokucaksın yanında gezicek vs vs. düşünsene abi bizim eve köpek giricek peşimden. zor .[signature][hline]$aban matrix Revolutions Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Benim sevdiğim iki hayvan var, onlar da aşağıda :-)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 serçe, tosbağa (81 model/turuncu+siyah çizgili) bide golden retriever[signature][hline]Eye of twilight, give us sight... Take our offer, give us might... Make our power, tears of night... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Erutan, 11 Temmuz 2004 04:20 tarihinde demiş ki: Çita,Aslan,kaplan,leopar bunlar aslangillermi giriyor? Ne fark eder? ben Seviyorum[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 koala, kanguru, kopek, yunus, penguen bu 5'ine bayilirim. kedileri pek sevmem.[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Dmx, 13 Temmuz 2004 23:41 tarihinde demiş ki: koala, kanguru, kopek, yunus, penguen bu 5'ine bayilirim. kedileri pek sevmem. yuh utanmasan igoala dicektin cok ürktüm okurken ahuaha :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 igoala yeni bi ırk heralde? iguana + koala???[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) [Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 14 Temmuz 2004 09:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 böcekler hariç hepsi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Yeni tanıştıgım hayvanlar var bu arada gizlice evimize giren misafirler besliyorum artık. hamam böceği(mutfakta) + örümcek (banyoda)[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Benim sevdiklerim, Katil Balina,Beyaz Balina,Anakonda,Kaplan Köpek balıgı,Beyaz Köpek balıgı,En sevimlileride Akbabalar :D uehue şaka bi yana Sibirya Kurdunu tek geçerim hayvannın hastasıyım...Birde Penguen ler çok sevimliler[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Shinoda, 16 Temmuz 2004 00:19 tarihinde demiş ki: Yeni tanıştıgım hayvanlar var bu arada gizlice evimize giren misafirler besliyorum artık. hamam böceği(mutfakta) + örümcek (banyoda) Abow ben Karınca besliyorum odamda tabi koloni olduklari için biras masraflılar...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ahaha die . Ben gerçekten besliyorum. Geçen Murtazayı baba adayı olurken gördüm :) bir ton çocuk yapar şimdi karısı kara fatmadan :) Çocuklarada bak şimdi. Bence Kedi köpek bir yana hamam böceği falan besleyin. kibrit kutusuna koyun[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Sen yine iyisin tek tek sayarsın benim Nusuftanda haberim yok işin kötü yanı kaç milyonlar allah bilir...[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Kedigiller [Bengal Kaplanı daha bir özellikle] [Evde beslenmiyor orası ayrı] Saksağan Köpek Gelincik Kolibri (Arı kuşu) Thompson Gazel'i Kertenkele Tehlikeli olupta yine gidip sevdiklerim... Müren (Gıdısını okşadım) (Turistik dalış yerleri nelere kadir lol) [Giant'ından böyle, kızıl kızıl] Akrep (Sevmedim, uzaktan severim) Vatos (Uzaktan sevdik yine, oynatmıyor ibibikler) Clown Fish (Normalde çekingendirler) (Turistik dalış yerleri nelere kadir ki bayağı yakınlaştım) Yılan (Kör yılan, zararsızdır)[signature][hline]Mortalite, volens et potens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: mADmaXimus, 10 Temmuz 2004 23:38 tarihinde demiş ki: terliksi hayvan lol :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Abi kör yılan demişinde onun bide kral cobra olanları var bıdısından sevince zehir tükürüo namussuzlar çok hayvan varya[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar