dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 mokoko said: dory said: mcte double kofte burgeri cok seviyorum ben simdi taksiye atlayip armadaya gidicem üşeniyorum biri gaza getirsin gelmek isteyen var mi gidemezsin. kendi kendini gaza getiriosun. imkanı yok gidebilmenin. bu olmaz. ayse ablaya gidip menemen falan mi yesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 geçen bi tripple whooper yedim resmen inek ısırmış gibi hissetim kendimi direk. güzeldi ama. saf et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hayır patatesi daha güzel filan diyosun da, patatesin kilosu 300 bin pazarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya o zaman sakaryadaki adana durumcusu derim ben size. mukemmel ucuz boyle cildirip cildirip solugu orda aliyoruz biz. ABİEEE BANA Bİ ADANA DAHAA cigliklari yukseliyo masadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: hayır patatesi daha güzel filan diyosun da, patatesin kilosu 300 bin pazarda. O SOSLARI NASI YAPCAM AKILLIIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 AHAHAHHHAAH EŞŞEK ETİ O AHAHAHAHAHAAHAHAHAHHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mortis said: geçen bi tripple whooper yedim resmen inek ısırmış gibi hissetim kendimi direk. güzeldi ama. saf et. işte his bu. gerçekten bu. inek ısırmak. bu kadar güzel anlatılamazdı. istiyorum abi ben inek falan ısırmak. ısırayım bağarsın BAAAARGH falan diye ama çektire çektire pirzolalarına kadar gideyim. karnivorum arkadaşım yiter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 onların hepsini calve uretio. satılıo buyuk super marketlerde hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 burgerin sosları daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Vingthor said: cihangire gidip house burgerden texas burger yiyin. yapın bunu. yemeksepetinde var adamların şeysi. daha iyisini yemedim. baya 3 ülkede gidip soruşturup güzel yerlerde hamburger falan yedim. house burger gibisini yemedim lan. meğerse aşkı yakında ... num num da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bırakın fastfoodu biraz daha güzel şeyler yiyin kobe bifteği deneyin mesela. yağlı biraz ama çok güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fede said: burgerin sosları daha iyi burgerin soslari EN iyi. işte mcten bi kori sos yeter. olmasa da olur YA BALLI HARDALA KAFAMI SOKABILIRIM OYLE SEVIYORUM KI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abvblizzard said: bırakın fastfoodu biraz daha güzel şeyler yiyin kobe bifteği deneyin mesela. yağlı biraz ama çok güzel :) 200 kaat falan diil mi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Büyük kayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ya bide öle ballı hardal falan saçmalama ya. barbekü sos diye birşey var. sosun source'u. kaynak. ana temel. memeleri var o sosun. yalanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lan 2 saattir aynı şeyi savunuyomuşuz. allah kahretsin. vaktimi boşa harcadım ama o adanacı eşşek etinden yapyıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Vingthor said: abvblizzard said: bırakın fastfoodu biraz daha güzel şeyler yiyin kobe bifteği deneyin mesela. yağlı biraz ama çok güzel :) 200 kaat falan diil mi o. evet porsiyonu o civarda olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Vingthor said: ya bide öle ballı hardal falan saçmalama ya. ranch sos diye birşey var. sosun source'u. kaynak. ana temel. memeleri var o sosun. yalanıyor. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 2 yıldır hamburger yemiyorum. geçen gün resmen özlediğimi fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sonradan gormelerin gelip burda onu yemeyin bunu yiyin triplerinin de ayri hastasiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben 200 milyona kaç tane pirzola yerim biliyomusun ekmek. kaç 10 tane ny drysteak yerim bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abi başıma bişey gelmicekse ranch sos sevmiyorum ben. fena değil de overrated biraz. sarmısaklı mayonez daha öpülesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 abvblizzard said: Vingthor said: abvblizzard said: bırakın fastfoodu biraz daha güzel şeyler yiyin kobe bifteği deneyin mesela. yağlı biraz ama çok güzel :) 200 kaat falan diil mi o. evet porsiyonu o civarda olması lazım. Değişiyor o, ben en son 80 e yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Birde acı ve sarımsaklı mayonezin üstüne sos yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 lan salak zaten 65 kilosun, benim sağ bacağım kadarsın hala onu sevmiyorum bunu sevmiyorum diyosun. sevsen cüsseli olurdun biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar