leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu adamın filmleri beni çok etkiliyor. suana kadar clocwork orange, eyes what shut, full metal jacget,shining, 2001 odsyess adlı(nasıl yazılıyor bilmiyorum) adlı filmlerini seyrettim. filmlerini çok beyeniyorum bundan baska filmleri hangileri? siz hangilerini sevdiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hepsi de süper.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ehehe . fmj disindaki filmleri dandik bence .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 tüm filmleri sırasıyla ve doğru yazımıyla şu şekildedir: 1. eyes wide shut (1999) 2. full metal jacket (1987) 3. the shining (1980) 4. barry lyndon (1975) 5. a clockwork orange (1971) 6. 2001 a space odyssey (1968) 7. dr. strangelove or: how i learned to stop worrying and love the bomb (1964) 8. lolita (1962) 9. spartacus (1960) 10. paths of glory (1957) 11. the killing (1956) 12. killer's kiss (1955) 13. the seafarers (1953) 14. fear and desire (1953) 15. flying radre (1951) 16. day of the fight (1951) bunlardan, dr.strangelove, a clockwork orange, full metal jacket, eyes wide shut ve 2001 a space odyssey'i izledim. the shining ve spartacus'ü de izlemiş olabilirim. eyes wide shut dışındakilerin hepsi üst düzey geldi bana, taptırdı bile diyebiliriz. eyes wide shut da güzeldi ama diğer izlediklerim yanında sönük kaldı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hah. enteresan bi şekilde ben de tam bombacı ile aynı durumdayım.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hele 2001 öte bir film hani tamam konunun işlenişini falan beğenmese bile bi insan, o zamanda adamın çektiği filmin kalitesine saygı duymayan insana sinema izleyicisi denmez.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 efekt olarak oyle ama kitabi okumayan birine once filmi izletsen ve sonra kitabi versen hayatta okumaz . halbuki kitap cok guzel .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leo_brouwer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 çok tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 The Shining kesinlikle izlenilmesi gereken bi korku filmi, gelmis gecmis en iyi korku sahnelerinden bazilarini iceriyo *hatirladikca ici titrer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 shining ve lolita yı izledim ikiside harikaydı[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 gelmiş geçmiş en iyi yönetmen için yorum yapmak bize düşmez herhalde[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hmm bi dakka, en başarılı, en çok para kazandıran yönetmen (yani en piyasa) ile en iyi yönetmen arasında biraazzzcık fark vardır, birazcık ama... edik : ha bi de şu var , kime göre neye göre en iyi yönetmen zaten , di mi ? [signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind [Bu mesaj sanerixx tarafından 17 Temmuz 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: BOccOB, 17 Temmuz 2004 01:26 tarihinde demiş ki: gelmiş geçmiş en iyi yönetmen? spielberg ölene kadar bu ünvanı kimsa alamaz... spielberg in yaptığı filmlere oranla kaç adet başyapıt çıkardığını, bir de kubrick in kaç adet çıkardığını göz önüne alırsak tablo netleşir sanırım. evet belki bana göre başyapıt olan bir film senin gözünde aynı değeri kazanmayabilir ama ortak bi kanı geçerlidir zaten aynen kubrick in yeryüzüne gelmiş en iyi, yaratıcı, dahi yönetmen olduğu gibi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 valla kiminki daha büyük tartışması çıkmasın. eheh. yani bi yerden sonra "daha iyi" ortadan kalkıp "farklı" kelimesi mana kazanmaya başlıyo. coppola gibi hitchcock gibi insanlar var ufak bi misal vermek gerekirse.[signature][hline]I can resist everything except temptation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 pekala bunu spielberg'e sor boccob, hatta mümkünse spielberg hakkında bir kitap al kimin izinden gidermiş onu öğren, en ünlü filmlerindeki sahnelerde kim için özel alıntılar fln kullanmış..[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Valla neye gore gelmiş geçmiş en iyi yönetmeni sectiniz bilmiyorum ama kabul edilen gelmiş geçmiş en iyi yönetmen Orson Welles' dir. Kabul edilen En iyi film de Orson Welles' in filmi olan 1941 yapımı Citizen Kane(Yurttaş Kane)' dir. Bu tüm eleştirmenlerin ortak kararıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 hatta bilakis boynuz kulağı geçermiş :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 anlamıyorsanız anlatmaya çalışmıcam, bu bahsettiğiniz herif sinema tanrısı olarak bahsi geçen bir insan, anlatmak bana düşmez, ama madem boccob diyorsunki spielberg ormanda 10 kubrick gücünde, spielberg'ün yaptığı bilimkurguların hiçbirini 2001'e değişmem(hatta hiç bir bilimkurguyu değişmem)[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arthur c. clark in payini unutmayin o filmde .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 arthur'da kubrick'in payını unutmasın beraber yazdılar 2001'i, bir yandan kubrick film senaryosunu yazıyordu arthur'da kitabı yazıyordu, zaten kitapta daha sonra çıktı filmden. yani ortada ne filmin kitabi nede kitabın filmi olayı var.[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Boynuzun kulağı geçmesi gibi bir durum göremiyorum açıkcası ben ortada. Spielberg' de tam tersine bariz bir gerileme görüyorum. Bu yeni şeyler denemeden dolayı mı bilemiyorum ama çok uzun süredir beni eskisi kadar etkileyeen bir spielberg filmi ile açıkcası karşılaşmadım diyebilirim. Eskiden spielberg deyinde akan sular dururdu benim için. Şu anda ise alelade bir yönetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 doğrudur ben zaten lafı yazdım sadece ben de kubrick'i spielberge değişmem ikisinin de yeri ayrıdır ama kubrick kesinlikle benim gözümde ustadır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: horacegoesskiing, 17 Temmuz 2004 02:26 tarihinde demiş ki: valla kiminki daha büyük tartışması çıkmasın. diyorum bende, ben orda sana cvp verirken ortam biraz gevşesin fln dedim tabi herşeye agresif bi biçimde yaklaşıp armudun iyisini ayılar yesin diyorsan hala saldıracaksan pm at. konu saptı sapacağı kadar[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ghaldszar' dan Uyarı: Tartışma yüzünden kilitlenen her konu başlığı aslında uygarlıktan ne kadar uzak olduğumuzun ölçütüdür. Lütfen ne siz uygarlıktan uzaklaşın, ne ben konuyu kitleyeyim, ne de sonraki kuşaklara bu konuda bir kanıt bırakalım. Teşekkürler. Anlayamayanlar için Türkçe meali: Adam gibi tartışın yoksa kilidi koyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 otomatik portakal ı ızledım[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar