Shagrath Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Wishmaster said: fizban said: wish, ben 1 yıldır 2 kez maç yaptım. ofansif defansif her şekil kötüyüm şu an. max 10 gol daha fazla çalışmaz. ölün yeter fizbanım :D ama tolga falan var karşıda şimdi adam döverek savunma yapıyor işimiz zor hani hehe abini unuttun sanırım bı an ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 of vallahi ya,dreagloth-shagrath-fdemurat-tolga..bunlarla nasıl başedeceğiz bilmiyorum yani.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 sercan da iyi savunmacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 cavanagh said: tamam 3buçukta ordayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Takımınız baktıkça gözümde büyüyor.Bu ne abi böyle ya?! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ferit daha geç çık abi 4'e 10 kala gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 tamam ceyrek kala gelirim bi sigara içerim =.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Wishmaster said: Takımınız baktıkça gözümde büyüyor.Bu ne abi böyle ya?! :Dcidden komple defans olmuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bam bam bam gidicez ve oynayacaz. oynadınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ben forvetim o zaman bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yalnız tolga'nın bana karşı racial bonusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dreagloth said: Hah 8 sene önce bu muhabbeti bi nebula gm ile yapmıştım adı bende saklı :) ne pis adamlarmışsınız. kesin azmodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Abi yalnız bişi söyliyim acaip soğuk hava.. kalın giyinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 maçta ısınırız =) kalede olan donacak tabi o bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bnm alıcağım arkadaşlar 5 dakika rotar yaparsam kızmasınlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 16.25 gibi gelicen dimi subzero? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 abi beni bıraktıktan sonra sağa dönücektin , unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Bulduk bir kere döndükten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ha bide, maçtan önce demiştim ama yinede: E Z D İ K not : az foto çektim, istek olursa koyarım, haftaya maçtan önce, hava aydınlıkken takımca çekeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dreagloth said: Bulduk bir kere döndükten sonra.kaybolduk önce ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 karışık ya biraz oralar. gidince dedim aha arim bi geri,sonra bulurlar yaa oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 nereye "ezdik". yenildik ama ezilmedik! okçumu yaptım rahatladım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Valla gerek manken görünüşlerimizle, gerek biteyen enerjimizle, gerek seyir zevki açısından güzel oyunumuz ve gollerimizle, taraftarımızın gönlüne taht kurduk. Skor 10-6 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 valla 2-0 dan 2-3'e getirirken gayet Fenerbahçevari direkt paslarla adama oynuyorduk. da işte fit değildi takım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Yalnız bu arada çok fazla kendi kalesine gol olmadı mı bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar