balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 karşı taraf çok atik. iyi defans yapmamız gerekicek. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 suBzer0 said: eevet o zaman 1 adet 44 veya 45 numara top ayakkabısı olan bana kiralamak isteyen , hayrına veren , yok abi senin ayağın kokar ben vermem diyen. daha sonra ayakkabıyı yıkayıp teslim etmek şartıyla bu sorunu aşabilicek kişi var mı? :) halısaha'da ayakkabı kiralıyolardı ama bilemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ben bi arıyıp sorayım.. göztepe hilal di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ulan ne yazış adamlarsınız ahahaha=) konn-murat(fde)-shagrath bu 3 kişiyi hiç görmediniz bizim takım direk atik takım oldu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 suBzer0 said: Ben bi arıyıp sorayım.. göztepe hilal di mi? evet evet göztepe hilal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben gelmiyorum abi. fde demişsiniz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Kim msj attı bana cepten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 çok şaşkınım şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben attım mesajı=) @fede: maça gelenler fede değil zaten fde=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 fde = forum dışı eleman Ayrıca, wish+dre+fde(cem) kombosunu görüp hala karşı takımdan korkanlar var pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 1938 ile bitiyorsa cavanagh'dir. Ayrica fde=forum dışı eleman =) takimlara gelince bizde sistemsiz oynayan bir suru adam var umarim dengeyi toparlariz sayin van der beek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Tamam ayakkabıyı halettim 44 numaraymış birazcık sıksada problem değil.. çorabıda atarız artık napalım :) Bu arada altıma giyiceğim eşofman ve üstüme giyiceğim şey benden 1-2 beden küçük kuzenimin.. Eşofman tayt gibi olucak , üstüde body gibi sarıcak.. Bunu aleyhime kullanan olursa , forumda her postunu trollerim haberiniz olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Sana kötü haber, bu maçla fotoğrafçı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 aa wish bizden değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dreagloth said: Sana kötü haber, bu maçla fotoğrafçı olacak. ofh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 dreagloth said: fde = forum dışı eleman Ayrıca, wish+dre+fde(cem) kombosunu görüp hala karşı takımdan korkanlar var pes. lol öle bi kombo yokki=) wish benden ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ops Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ne zaman yapıyonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 bugün sen geldin mi askerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 cava beni de al ya bi yerden,çıkayım e5e falan maltepe köprüsünden al beni eğer arabayla gideceksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 cavanagh said: ulan ne yazış adamlarsınız ahahaha=) konn-murat(fde)-shagrath bu 3 kişiyi hiç görmediniz bizim takım direk atik takım oldu ahaha hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 benim gelemeyeceğim kesinleşti :( size iyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 CthuLhu said: cava beni de al ya bi yerden,çıkayım e5e falan maltepe köprüsünden al beni eğer arabayla gideceksen sercanla beraber 5 kişi oldu araba abi şu anda=) fde'leri de ben getiricem wish de var=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ataşehir , kozyatağı , civarı alabilirim ben gelecek varsa.. msj atın telefon veriyim konuşalım anlaşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 subzeroya yamancam ben :) güvenç sen kutuluyu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar