ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 İzmir Karataş semtinde bir evim var şu an. iki oda bir salon , Ben zaten 8 aydır burada yaşıyorum. Odalardan birini hiç kullanmıyordum , diğer odalardan daha ufak zaten. Bir odayı stüdyo/yatak odası olarak kullanıyorum , diğerinde de işte salon/yaşam alanı var. Ev arkadaşı arıyorum zira faturalara falan yetişemiyorum. Şöyle ki , tam olarak bölüşmeyeceğim ne kirayı ne de faturaları , çünkü o oda daha ufak. Benim verdiğim kira 400 , faturalar falan da ben ödüyorum. Ben 200 tl istiyorum faturalar falan da dahil. Yalnız şimdi nasıl biri aradığıma gelirsek. -Sigara düşmanı olmayacak , ürür ne bu duman demeyecek. Ev genelde duman altı. -Hayvan sevecek. Evde bir sibirya kurdu iki kedi var ben ikinci köpek almayı düşünüyorum. -Karşılıklı olarak , eve gelen misafr/arkadaşlara ürür denmeyecek. Saygı ortamı lazım. Yani gelecek kişinin gelmeden önce bunun farkında olması lazım. -Hatun , erkek , ortası , gaymiş şuymuş buymuş fark etmez. Hatta gay tercihimdir , zira ben bir hatun olarak rahat yaşarım :D Geri kalanlar falan konuşulur zaten. pm olarak ulaşabilirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 E sen ic tabi de o nasil bi hayvan sevgisi ki duman alti ortamda yasamaya mecbur kiliniyor hayvanlar. Kotu olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bahçe var , kapı açık sürekli , hayvanlar istedikleri gibi çıkıp giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 dumanaltı yaşamak nedir ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sanırım hayvanlar eve gelecek arkadaştan daha lüks yaşayacak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 faturaları ödeyemıyorsan ikinci bir köpek almayı düşünmemelisin bence.zaten yeterince varmış hayvanın. köpek=masraf. iyi bakıyorsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 bu şartlar altında biri bulursan zaten kanki olursunuz iki güne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 öf ne pistir o ev yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ürür ne yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 geleyim ben 1 köpek, 4 yavru kedi, 1 tavuk var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 lolo gibi bişey heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Umarım bulursun ama yeterince hayvan sahibisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ürür bir izmir terimi filan mı yeni çıkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Ben duymadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=it%20%C3%BCr%C3%BCr%20kervan%20y%C3%BCr%C3%BCr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesele şu ki hayvanlarımın bakım masrafları karşılanıyor zaten. Faturalarımı ben ödüyorum. Ve evet bu şartlar altında bulacağım kişi iki günde kanka olabiliceğim bir insan olacak muhtemelen ki , zaten şartlar bu yüzden böyle :D ürür , öö.. kızma , bıdılanma efekti işte.Ignore edip dinlemeyince genelde ürür duyuluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 o eve çıkacağıma sokakta yaşarım afganistan gibi ev. şaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Sigarayı azalt allah korusun gidersin daha kontrat bitmeden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Okulda vahşet yaşayan kız değil mi bu? Sözü söylemiş, sonra bıçaklar konuşunca kaçmış falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ürür diye bir şey yok da, yani şartlar ev arkadaşını da bir odaya bağlayayım yemi suyu işte 200 liramı versin sibirya kurduyla oynar kedilerle boğuşur, arada bahçeye çıkar şeklinde. sen yalnız iyisin bence ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 baştan arkadaşlarım psiko yalnız diye uyarmış gibi olmuş yalnız misafir mevzuunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ben gelsem seni kovarım şartlara bak, hayvanat bahçesi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 utopia said: ürür diye bir şey yok da, yani şartlar ev arkadaşını da bir odaya bağlayayım yemi suyu işte 200 liramı versin sibirya kurduyla oynar kedilerle boğuşur, arada bahçeye çıkar şeklinde. sen yalnız iyisin bence ya sdf. daHA KİBARI YAZILMIŞ PARDON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar