Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Bizde geçme notu 70, çok üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 teknik resimi geçmişim laan çok mutluyum. hem yaz okulunda, hem de bu finalde 3. kez kalan arkadaşlarıma selam ederim. beceriksiz aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Çokakıllıadam said: Bizde geçme notu 70, çok üzülüyorum. 70'le ders birincisiyim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 68le kaldım geçen sene ingilizceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 iki gündür izliyorum ezeli. fizikten de kaldım resmen göz göre göre bir yandan izlenip bi yandan çalışılmıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 cavanagh said: marmarada olup tembel olmanın nesi kötü ki=) yiğit gibi itüde inek olcağına marmarada tembel ol sdf hayır bi de o benden tembel gelmiş bana laf ediyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 tembellik diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 mesela ben şu an hocamla proje bitiricem, arnavutköyün tepesindeyiz boğazın her tarafını görüyorum falan jahsfsjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ZaugnaKhaldun said: mesela ben şu an hocamla proje bitiricem, arnavutköyün tepesindeyiz boğazın her tarafını görüyorum falan jahsfsjd eneee eve mi attı seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 ardanın son zamanlarda yüzü gülüyo belliydi zaten bişeyler olduğu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 nolur nolmaz canım baykara'nın sağı solu belli olmaz sen manzaraya bakıcam die tötü kaptırma :) gelirkene haber et bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Genel Kimya: Büte kaldı Bilgisayar Programlamaya Giriş: Büte kaldı Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliğine Giriş: Büte kaldı diğer 5 inden geçtim. yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 15 günde 11 sınav ile rekora koşucam. hepsi de çok şirin çok tatlı dersler hani. Termodinamik, Isı geçişi, makine elemanları, termik turbo ve hidrolik makinalar, kinematik ve akışkanlar mekaniği gibi çok basit! ve en şirinleri de sıraya dizdim şu an. çalışmam lazım ama canım oyun oynamak istiyor. ffs. sıkıntıdan patlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Çarşamba sonuncusuna giriyorum. Öptüm. Bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 istatistik. bok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Yarın su kimyası var, vizesi 28. Geçerim umarım. Bi oturup çalışayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 2 H 1 O bunu bilmen yeterli su kimyası budur. sınav kağıdına bunu yaz geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Su sıvıdır, 0 derecede donar falan da yazdım vizede ama kar etmedi. Hocaya SUYUN KİMYASI MI OLUR LAN İTOĞLUİT SU SUDUR İŞTE AL İÇ HIVHIVHIVHIHVIHVIV demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 aha çıldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 yarın çalışmaya başlıyorum kendimi kütüphaneye kapatıcam orda yaşlanıcam falan. 8 büt var. hepsini geçicem umuyorum.haftaya salı başlıyor. tek dönemde 17 ders vermiş insanım yaparım. bütler bitsin 3 gün 3 gece çalsın sazlar oynasın kızlar yapıcam sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=17790627 en güzel finallerimin üç mel'un katili var: biri benim, biri ezel, biri ötekisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 FİNALLERİN GÖZÜNÜ SOKAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 şubat 2de son sınav veremezsem üni. /kick çekicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 pk'lara af çıkar iki seneye ya dert etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar