Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Polisinin Okan Karacan'la imtihanı

mani

Öne çıkan mesajlar

pekaziz said:

Abi anlamadığım basit bir hız cezası için bu adam niye bu kadar olay çıkarsın?

Evimden zorla alındım diyor, karakolda bir güzel dayak yiyor vs.

Bence bu işin altı başka şeyler var.

abi sen de paso magdurun yanindasin tamam, hadi evinden alinmadigini kanitlayan birsey de henuz yok ortada, lakin karakolda dayak ne ara kesinlesti? adam kendisi bile demiyor dayak yedim diye =]

kafa bir milyon, ehliyet iki kere kaptirilmis. hiz yaparken polisten kacip, 'bir ihtimal eve kapagi atar iki de unluyum ben ayagina gozdagi verip yirtarim bi umut' demis iste eleman
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:

pekaziz said:

abi sen de paso magdurun yanindasin tamam, hadi evinden alinmadigini kanitlayan birsey de henuz yok ortada, lakin karakolda dayak ne ara kesinlesti? adam kendisi bile demiyor dayak yedim diye =]

kafa bir milyon, ehliyet iki kere kaptirilmis. hiz yaparken polisten kacip, 'bir ihtimal eve kapagi atar iki de unluyum ben ayagina gozdagi verip yirtarim bi umut' demis iste eleman

Abi oturup araştırmadım haberi de sanırım star veya show'da izledim. Bağırıyor yahu kendisi içeride tekme attı komiser diye. Kafamdan senaryo mu yazıyorum :)

Bir de pek sarhoş görünmedi bana. Önceden uyuşturucudan ötürü gözaltına alınmıştı gerçi, bunda da öyle bir şey olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Bağırıyor yahu kendisi içeride tekme attı komiser diye.

ha pardon, izlemedim ben tabii, bu videodan ibaret bilgim

hani bunda bir ara 'polis zor kullaniyor, kotu muameleye maruz kaliyorum' falan diye zirvaliyor, karakol cikisi da 'iceride nasil davrandiysaniz burada da oyle davranin' tadinda laflarla dayak attilar demeden dayak yedim havasi yaratmaya calisiyor

oradan yola ciktin sandim
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş atladığınız bir durum var...

adam evinde demi polis geldiğin yani adam evinden zorla ve hiçbir savcının izni olmadan götürülüyor.
Birde bir durum var adam ben şiddet gördüm diyor. Bunu yalanlamak için hiç bir şey yapılmıyor üstüne üstük adama polise karşı çıkmaktan suç duyurusu açılıyor ve TV de adamın suçu nedir ben anlamadım... adamı polis karakalona alıp tekrar bırakacaksan neden kelepçe takarsın...

yani bu polisin nekdar ehli keyif çalıştığının bir örnegidir...
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Ahahahaha harika ya.

Adam hız yapıyor, "Dur" ihtarı yapılıyor, herif sallamayıp evine gidip arabayı park ediyor. Kapıda bir polis duruyor "Beyefendi tutanak hazırlamamız lazım, içeri giremezsiniz" diye, "Devletin memuru benim özgürlüğümü kısıtlıyor, zor kullanıyorlar" diyor.

Herifin iddiası da, "Arabayı ben kullanmıyordum, ben evde yatarken polis gelip beni evimden aldı, kan örneklerinin olduğu tüpleri değiştirdiler"

Herifin iddiası bana pek inandırıcı gelmedi, dayak attıklarını da sanmıyorum. Zaten kameraları falan görünce polisler pek bir nazikleşmiş, karakolda da riske girip tartaklayacaklarını sanmam.
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

pekaziz said:

Ahahahaha harika ya.

Adam hız yapıyor, "Dur" ihtarı yapılıyor, herif sallamayıp evine gidip arabayı park ediyor. Kapıda bir polis duruyor "Beyefendi tutanak hazırlamamız lazım, içeri giremezsiniz" diye, "Devletin memuru benim özgürlüğümü kısıtlıyor, zor kullanıyorlar" diyor.

Herifin iddiası da, "Arabayı ben kullanmıyordum, ben evde yatarken polis gelip beni evimden aldı, kan örneklerinin olduğu tüpleri değiştirdiler"

Herifin iddiası bana pek inandırıcı gelmedi, dayak attıklarını da sanmıyorum. Zaten kameraları falan görünce polisler pek bir nazikleşmiş, karakolda da riske girip tartaklayacaklarını sanmam.

dediğin gibi olsun peki ama neden iki dk'lık bir durum için karakola alıyorlar yetmiyormuş gibi kelepçe takıp götürüyorlar ve serbest bırakıyorlar adamla dalga geçer gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

Hız yaptığını nereden biliyoruz, var mı görüntüsü?

Bir taraf dayak yedim diyor, öteki taraf hız yaptı diyor.

Polis'in dediği kanun mudur senin için, coplarına mı tapıyorsun?

Bana diyorlar ama muhalefetin bokunu başkaları çıkarıyor. Hiç bir lafımda Okan Karacan'ı savunmadım, umrumda da değil dedim. Cımbızla laf çekip aklınca tepki koyuyorsun.

Polis adam dövmüyor mu? Başka ülkede mi yaşıyorum ben? Burada da adamı hırpalamışlar belli işte.

Hey Allahım. Gece gece insanın sinirini bozuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim şaka mısınız siz? Ben ortadaki iki iddiayı yazdım sadece, sanki kalkıp "Kesin bu adam böyle yaptı, sonra da şöyle oldu" demişim gibi cevap yazıyorsunuz. Bir tarafta polisin iddiası, diğer tarafta Okan Karacan'ın iddiası.

Dayak olayı dışında yorumum yok mesajda, oradan da "Türk polisi dayak atmaz" dediğim fikrini çıkarmışsınız, helal olsun.

Polis adam dövüyor tabii ki, öldürdüğü bile oluyor. Ben sadece bu konuda, olaya başlarından itibaren kameralar dahil olduğundan dayak atmayı göze almayacaklarını düşündüğümü söyledim.
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:

Hız yaptığını nereden biliyoruz, var mı görüntüsü?

Bir taraf dayak yedim diyor, öteki taraf hız yaptı diyor.

Polis'in dediği kanun mudur senin için, coplarına mı tapıyorsun?

Bana diyorlar ama muhalefetin bokunu başkaları çıkarıyor. Hiç bir lafımda Okan Karacan'ı savunmadım, umrumda da değil dedim. Cımbızla laf çekip aklınca tepki koyuyorsun.

Polis adam dövmüyor mu? Başka ülkede mi yaşıyorum ben? Burada da adamı hırpalamışlar belli işte.

Hey Allahım. Gece gece insanın sinirini bozuyorlar.

belli olur yakında, ama bir polisin kolay kolay hız yaptı diye arabasından indirip evinin önüne dayak atacak kadar psikopat olacağını sanmıyorum o olay sadece otoyolda olur.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.youtube.com/watch?v=jrRtNXfHbqo

abi bakın izleyin bi daha. hayatınızda bukadar nazik polis gördünüz mü lan ? karakolda ne olmuştur bitmiştir bilmiyorum. ama sanmıyorum dövsünler, darp etsinler. bukadar olay basına yansımış kimse okadar aptal değildir.

ayrıca bukadar direnen adama tabi kelepçe takacaklar. sen polisi evime giricem diye ittir, bağır çağır. zorla itiliyorum vık vık vık ağlıyor. başbakana ağlıyor falan.

ayrıca savcının karşısına çıkartmışlar. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış. ne demek niye serbest bırakmışlar. kaçma riski yoksa bırakmışlardır. her gözaltına alınan, karakola götürülen gözaltında ömür boyu kalacak diye birşey yok.

hayır polisten zerre hazetmem, nefret ettiğim ilk ve son meslektir herhalde. ama yani bu adamlarından elini kolunu bağlayacak şekilde her halta muhalefet olmamak lazım. tabi yeri geldiğinde kelepçe takacak. tabi yeri geldiğinde kendini yerden yere atan, polisi ittiren adamı oda ittirecek gerekirse sürükleyerek götürecek gitmiyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...