Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Arkadaşlar bügün sabahdan beri script yazıyorum... Çok kötü bir şekilde bunalıma girdim sebebi ise script değil. Script'e ara verdim yanlız yapacak birşey bulamıyorum nette. Bana yardım edin ne yapayım ki can sıkıntısı gitsin :([signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Müzik dinle....[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 git vcd flm kirala nlari izle[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Ne sebebi ile bunalıma girdin.. ?[signature][hline]opinions are like penis. womans dont have usefull one. =P eternalyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Dinliyorum abi fayda etmiyor... :( eğlenceli birşey yokmu ya bildiğiniz site vs.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paticik arşivine bak, bir çok konu var "Ah bunu nasıl kaçırmışım" diyebileceğin. Zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Eternal, 19 Temmuz 2004 17:45 tarihinde demiş ki: Ne sebebi ile bunalıma girdin.. ? Yapacak birşey olmadığından...[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ya da eskiden actigin topicleri oku ba$tan baya gulersin.bende baya i$e yariyor :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Oynadığın shardda player çar açıp skill kas.[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Kız arkadasın varsa yanına gidebilirsin. Muzik dinleyebilirsin. Dvd kiralayıp izleyebilirsin. Hiç olmadı çık bi gez gel temiz hava al..[signature][hline]opinions are like penis. womans dont have usefull one. =P eternalyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 aç film izle, ben genelde öle yaparım; ki zaten genelde script yazmaktan sıkılmadığımdan böle bir derdim de olmuo ... sıkılmamayı dene, misal hangi dili kullanıyorsan aç manual'ini karıştır illa bir yerlerde bilmediğin az kullandığın bişi vardır onları dene .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Eternal, 19 Temmuz 2004 17:48 tarihinde demiş ki: Kız arkadasın varsa yanına gidebilirsin. Muzik dinleyebilirsin. Dvd kiralayıp izleyebilirsin. Hiç olmadı çık bi gez gel temiz hava al.. Kız var yanlız bu aralar müsait değil. müzik dinliyorum. az önce izledim film cam pencere kapı çatı herşey açık klima vs.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Çikolata ye ne bilem arkların varsa onlara git.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 git soguk bi bira al eline gel pc nin ba$ina son ses muzik ac gir shardda dolanir misin yoksa film mi izlersin sana kalmi$.[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Download yaparken solitaire oyna.[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: Pyr0, 19 Temmuz 2004 17:51 tarihinde demiş ki: git soguk bi bira al eline gel pc nin ba$ina son ses muzik ac gir shardda dolanir misin yoksa film mi izlersin sana kalmi$. HmMm iyi fikir... değişik fikirler üretirmisiniz ?[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bu topicin teması bunalımda olmak deil script yazabiliyorum dur[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Eheheh bencede :P[signature][hline]www.lostage.org Hepinizi Bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 git gs sitesine gir spor ahberlerini oku(gslisen)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 19 Temmuz 2004 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: DynamicK, 19 Temmuz 2004 17:54 tarihinde demiş ki: bu topicin teması bunalımda olmak deil script yazabiliyorum dur Tartışma ortamı yaratmaya gerek yok diye düşünüyorum.. Belki dedigin dogru olabilir ama şimdi ikili sürtüşmeye gidicek ortam.. Bazen susmak daha akılcı olabilir.[signature][hline]opinions are like penis. womans dont have usefull one. =P eternalyzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: DynamicK, 19 Temmuz 2004 17:54 tarihinde demiş ki: bu topicin teması bunalımda olmak deil script yazabiliyorum dur Ne alakası var? Script yazabilildigimi konu açarak neden belirteyim ki... Ayarıca script yazabildigim için kendimi bir dahi olarakda görmüyorum. Uzun zaman script yazdığımdan kaynaklanan birşey olabileceğini düşündüğümden dolayı yazdım.[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 :) bak sıkıntın geçti[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 sazan mevsimide açılmış be masallah :P[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 said: DynamicK, 19 Temmuz 2004 17:58 tarihinde demiş ki: :) bak sıkıntın geçti Ama böyle konuşarak yapmak istemediğim birşeyi yaptı diye sölersen beni dahada gerdiğinin farkındamısın ?[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 mmo siparişi ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar