Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sende banlandın da 62 lisini aldın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 hee 63. account bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben klaba gidiyom, seks meks konularina girmeyin kendinize mukayet olun cansinboylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 aeo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 cansınboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 in da club benide götür lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 pogodi said: cansınboy.cansınyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 iygece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 @Holy oha kimya mühendisliiymiş, şey var mı şey,bilekte taşınan teknik resim çantası? (en sevdiğim) sağa sola savurturaraktan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 teknik resimi 2.kez alan bi makinacı olarak şunu söylüyorum; teknik resim çantasının allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 birinci sınıfta teknik resim dersimiz var ondayken takıyoduk çanta böyle çapraz omzuma asıyodum ben, elinde taşıyan da vardı =) 1. sınıfların sembolüdür o çanta bizim okulda. sadece 1. sınıflar kullanıyor onları eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kimyacı ve çevrecilere(kızlara) çok yakısıyor ama öyle deme şaka bi yana versin ya cidden,otobuste falan istemeden taciz ediyorsun insanları t cetveliyle hiç hoş bakışmalar olmuyor sonra=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bizde de var teknik resim ne çantası var ne t cetveli gönyeyle gidiyorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ya millet dikkat etmiyo ki hiç, ben uğraşıyorum cetvel millete girmesin diye otobüste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ne çiziyonuz ya gönyeyle ahah @irin; liseyi yeni bitirmiş erkeklerin elinde çok fena oluyor o çantalar dsfsdf bizim teknik resim sınıfımız da kız olduğu için pek görmüyoduk ama makinacı arkadaşlarım çok iyi şeyler anlatmıyorlar o t cetvellerine dair :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 radagast62 said: ya millet dikkat etmiyo ki hiç, ben uğraşıyorum cetvel millete girmesin diye otobüste illaki giriyor yani afedersin,ben de dikkatliydim:teyzenin birinin eteğini kaldırdım,bi oğlanceğizi,cinselliğinden ediyordum genç yaşta.zira otobusler çok kalabalık dikkat yetemiyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 T cetveli ülkemiz gençlerinin birbirlerini yaralayarak sakat bir nesil hale gelmeleri için dış mihraklar tarafından ülkemize sokulmuş bir emperyalist silahıdır arkadaşlar. Otobüslerde toplu katliam yaratmak için isviçreli bilim adamları tarafından özel olarak tasarlanmış diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 o diilde, yiğit ne sevimliymişin lan sen asdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 2 sayfa önce yutup linki verilmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar