Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

itülüler abaza olur diyolar . Özellikle mühendisliktekiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bella said:

çok ilginçsiniz ya.
bence tatlılık > yakışıklılık.

ama yakışıklılık=tatlılık+güzellik

olarak gördüğü için çoğu kişi -sana hitaben söylemiyorum elbette, de yapan çok kız milletinde bunu-, yakışıklılık > tatlılık oluyor

böyle genel bi kanı var evet,hani birisi için eğer çirkinse çirkinsin diyemeyen salak kızların kıvırmaya çalışıp bu duruma düşürdüğü bi kelime bu.
sempatiksin ya da tatlısın kelimesi.

ama ben gerçek anlamıyla kullanıyorum ya.
bence tatlılık,sempatiklik > yakışıklılık.
Mesaj tarihi:
tatlısın muabbeti dönmüş.ulan hayatımda kimse öyle tatlısın matlısın demedi 2 sene ilişkim olan aşık oldugum kız çok tatlısın dediydi ilişkimiz başlamdan önce.hala koyar o laf

ibnesin yavşaksın dese koymaz
Mesaj tarihi:
itülü geldi dağılın

elektronik fakültesi kıvranıyo karısızlıktan, testosteron kokuyor koridorları.
maden fakültesi nispeten daha iyi, bol bol havuz dersi koyuyolar o fakülteye.
inşaat fakültesi çevre mühendisliğini barındırdığı için idare eder ama yine az kız var. (yalnız olanlar da kütür kütür)
uçak-uzay diye bi fakülte var orda sanırım grup falan dönüyo ben de bilmiyorum hiç gitmedim 3 senedir.
fen edebiyat da kimya,genetik ve matematik bölümleri sayesinde kızın nispeten yoğun olduğu bi fakülte.
bir de benim fakültem olan kimya-metalurji var. burası maslağın kız yuvası diye tabir ediliyor. kimya müh, gıda müh, biyomühendislik gibi kızların %80'e varan oranlarda bulunduğu bölümlerin yanında bir de metalurji var(bunda bile kız var ya %20 falan). maslakta kız görmek isteyen bizim fakülteye yağıyor. fakültenin içinde de sürekli bi tadilat var, işçiler bile kızın kokusuna geliyorlar galiba.

bunlar maslaktakiler.

tuzladakilere hiç değinmiyorum zaten denizci onlar, kız yok orda belki dişi eşek falan vardır etrafta. bilemiyorum.

gümüşsuyunda makinacılarımız var yoğun olarak, ama rektörlüğümüz buranın da testosteron kokusunu engellemek için tekstil ve moda bölümlerini bu fakülteye koydu da biraz parfüm kokusu girdi binanın içine. gümüşsuyunda karma yurt da var, orda hayat güzel diyolar.

maçkada endüstri ve işletme müh.lerimiz var. güzel güzel kızlar cici cici çocuklar takılıyo burda hep görüyorum. bunlar mühendis olamaz diyor insan görünce, o kadar canlı bu insanlar. hayat bunlara güzel anasını satıym.

bir de taşkışla var ki her itülünün hayalini süsler. burada mimarlar, içmimarlar ve endüstriyel tasarımcılar gibi güzel insanlar yetişiyor. ben anlamıyorum zaten bu memlekette erkek mimarlar evden mi yetiştiriliyo. burası komple kız beyler, taşıyor artık fakülteye sığmıyorlar. mimarlıktaki erkekler bile ortama ayak uyduruyormuş diye söylentiler var. her itülü bu fakülteden bir kez ders almalı diye bitiriyorum.

evet itünün kız listesi böyle. WoT'da yaptık gece gece, okuyun ulan.
Mesaj tarihi:
Holy said:

itülü geldi dağılın

elektronik fakültesi kıvranıyo karısızlıktan, testosteron kokuyor koridorları.
maden fakültesi nispeten daha iyi, bol bol havuz dersi koyuyolar o fakülteye.
inşaat fakültesi çevre mühendisliğini barındırdığı için idare eder ama yine az kız var. (yalnız olanlar da kütür kütür)
uçak-uzay diye bi fakülte var orda sanırım grup falan dönüyo ben de bilmiyorum hiç gitmedim 3 senedir.
fen edebiyat da kimya,genetik ve matematik bölümleri sayesinde kızın nispeten yoğun olduğu bi fakülte.
bir de benim fakültem olan kimya-metalurji var. burası maslağın kız yuvası diye tabir ediliyor. kimya müh, gıda müh, biyomühendislik gibi kızların %80'e varan oranlarda bulunduğu bölümlerin yanında bir de metalurji var(bunda bile kız var ya %20 falan). maslakta kız görmek isteyen bizim fakülteye yağıyor. fakültenin içinde de sürekli bi tadilat var, işçiler bile kızın kokusuna geliyorlar galiba.

bunlar maslaktakiler.

tuzladakilere hiç değinmiyorum zaten denizci onlar, kız yok orda belki dişi eşek falan vardır etrafta. bilemiyorum.

gümüşsuyunda makinacılarımız var yoğun olarak, ama rektörlüğümüz buranın da testosteron kokusunu engellemek için tekstil ve moda bölümlerini bu fakülteye koydu da biraz parfüm kokusu girdi binanın içine. gümüşsuyunda karma yurt da var, orda hayat güzel diyolar.

maçkada endüstri ve işletme müh.lerimiz var. güzel güzel kızlar cici cici çocuklar takılıyo burda hep görüyorum. bunlar mühendis olamaz diyor insan görünce, o kadar canlı bu insanlar. hayat bunlara güzel anasını satıym.

bir de taşkışla var ki her itülünün hayalini süsler. burada mimarlar, içmimarlar ve endüstriyel tasarımcılar gibi güzel insanlar yetişiyor. ben anlamıyorum zaten bu memlekette erkek mimarlar evden mi yetiştiriliyo. burası komple kız beyler, taşıyor artık fakülteye sığmıyorlar. mimarlıktaki erkekler bile ortama ayak uyduruyormuş diye söylentiler var. her itülü bu fakülteden bir kez ders almalı diye bitiriyorum.

evet itünün kız listesi böyle. WoT'da yaptık gece gece, okuyun ulan.

arkadaşım öyle benim bölümüm kız yuvası fln demekle olmuyo bu işleri . skorunu söyliycen ben yorumluycam
Mesaj tarihi:
başım bağlı olmasa ipe dizmiştim peheeey

ama şöyle bir güzellik yapabilirim

bölümün öğrenci albümü

burdan bölümdeki kız sayısına bakabiliyorsun.

ben 2006 girişliyim benim giriş yılımda çirkin dolu ama 2007-2008 derken güzelleşti fakültenin kızları. bir de ordaki fotoğraflar öss için çekilen rezalet fotoğraflar o da ayrı mevzu.
Mesaj tarihi:
hayır nasıl yaptım bunu asfsdf

neyse okul kimliğimde de bu fotoğraf var zaten bununla yaşamaya alışkınım

ayrıca 21 yaşındayım
18 yaşındaki kıza bakınca sübyancı mı olunur lan o 2009 girişliler 18 yaşında şimdi
  • Yeni Oluştur...