Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızdan ev arkadaşı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel olur ama asıl mesele o 3 arkadaşda ister istemez bi rekabet olacak kız durumu sallamayıp elin oğluna verecek siz toplanıp karı milleti değilmi yapacaksınız vs..
Mesaj tarihi:
Ev sahibi izin vermez, komşular laf yapar. :P Ev içinde ortak şeylerin sayısı çoksa zor olur o iş. (Yemek, çamaşır vs.vs.)
Kalabalık iyidir aslında okul sonuna doğru 8 kişi olduydu bizim ev... (Hepsi erkek :( )
Bir arkadaş grubu ev içinde birbirlerine selam bile vermiyordu, o derece ayrı yaşıyolardı aynı evde, bi sorun da çıkmıyodu pek...
Ev kurallarını oturtursanız olur o iş.
Mesaj tarihi:
bide iğrenç nylon çorap giyicek o kokucak.
parfümle ter kokuları birbirine karışıcak.
saçlarını yağlancak dökülcek falan.

kızlar cok iğrenç abi ya dfs
Mesaj tarihi:
caps yok bablar kusura bakmayın
biz çok dağınız belki kafamıza vurur biraz toparlanırız. hem kız olunca evde daha efendi takılırız gibi geliyor bana ha?
Mesaj tarihi:
Benim eski evimde 2 erkek 1 kız kalıyorduk 1 sene falan çok kral yaşadık. Kız zaten liseden arkadaşımızdı. Ev işlerini falan bölüşe bölüşe yapıyorduk. Pek sorun çıkmadı aramızda. Sonra o kız evden ayrıldı yerine başka bi lise arkadaşımız olan kız geldi onla da bi süre sorunsuz yaşadık. Sonra her ev olaylarında olan bokluklar çıktı. Biz de dağıldık herkes başka eve çıktı.
Mesaj tarihi:
QueenofSpades said:

Farinal said:

abi düşünsene çöpe bişi atcan bi bakıosn kullanılmış ped ÖĞĞYGK

öküz değilse sarıp atıyordur

HAHHASHFUASHGSAUHGUASUHGAS
KAHKAHA ATTIM!!
Mesaj tarihi:
slickers said:

caps yok bablar kusura bakmayın
biz çok dağınız belki kafamıza vurur biraz toparlanırız. hem kız olunca evde daha efendi takılırız gibi geliyor bana ha?

kız olunca boxerla gezme, bornozla banyodan çıkma lüksünüzden vaz geçtiğiniz için belki kötüdür evet,

ama kız evi derler toplar, yemek ütü falan yapar, iyidir iyi..

çıkın bence
  • Yeni Oluştur...