slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 copry said: kaç oda kaç salon ev? benim kırık bi kuzenim var kaptan 2 erkek 1 kız kalıyolardı gül gibi geçinip gittiler. kızın yapısına da bağlı 3+1 kızın kendi odası olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 atalarımızında dediği gibi kurttan post yunandan dost olmaz. yaşasalardı 3adam-1kız olay çıkar derlerdi kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 copry said: wastyrx said: @ corpy bi kırık bi sap 1 kız yaşıyorlarmış oda tehlikeli ama bu durum kadar deil xD 2 sap 1 kırıktı asıl nüfus ama öğrenci evi nihayetinde fazlası var eksiği yoktu. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Azmodai said: abi sakin almayin her gun tuvaletin kapagini niye yukarda biraktiniz diye kizacaktir. AHAHAHAHAHA doğru söze ne denir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.facebook.com/home.php?#/photo.php?pid=4088226&op=2&o=global&view=global&subj=671496147&id=590754852 gayet eğleniliyor da yeri gelince, ev işleri de bölüşülebiliyor, sadece saygıyı kaybetmemek lazım Zaugna SÇS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi çok acil eleman ihtiyacınız varsa eyvallah, yoksa almayın dicem. bu entrikalardan sonra hem de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 o link fail bacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kıza 1 den fazla kisi yazarsa olay cıkabilir. eger erkekler cok yakın degilse. onun dısında bisi olmaz neden olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kargaşa çıkar almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ALMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Abi hepiniz sevişmek istersiniz olmaz bence.Tabi yakın arkadaşınız falan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bizim arkadaşlar 2 erkek 1 kız yaşıyolar evde. 3 üde hem okuyor hem çalışıyor hiçte sorun olmuyor. zaten işten dönünce hepsi yorgun oluyor yatıp uyuyolar. yani okul+iş olayı varsa sizde yada kızda hiç affetmeyin sorun olmaz. zorunlu olarak düzenli yaşıyor insan kafayı kaldıracak zamanı olmuyor ki tartışsın evdekilerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Farinal said: bi gece içmeye bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 erkek arkadas kizlarin pisliginden yakiniyordu misal. bu gibi sorunlar olabilir başlangicinda iyi konusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 heleki ayrılan arkadaşla bişiler yaşamış. peeew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dory said: o link fail bacim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 copry said: dory said: o link fail bacim. nası ya? hala mı? düzelttim sanki yaptım işte başardım: http://img19.imageshack.us/img19/6346/yigitdg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kızlar bi de erkeklerden daha pis cidden. en azından yurtta gordugum kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ve kızların pisliği gerçekten çekilmiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 1 ay deneme süresi yapmayı düşünüyoruz en iyisi böyle olacak galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 biz de evde 3 erkek 1 kızız ama biri abim zaten, diğerleri de çok iyi tanıdığımız insanlar herhangi biri nasıl olur bilemiyorum ayrıca bizim evde sadece kalabalık sıkıntı benim için. düşünüyorum kız arkadaşlarımı, herhangi biriyle kalsaydım çok daha sıkıntılı olurdu temizliktir vsdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kızlar kokar abi ya of iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi gece yarısı plastik tuvalet terlikleriyle sıçmaya gidicek bi de boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ayak değil parfüm kokarlar en azından =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hele sigara içiyorsa of sabahın köründe okula gitmeden içicek kokucak her yer falan bide sigara içen kız çok çirkin gözlerinize yazık olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar