Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Valla pek ihtimal vermiyorum ama eski gameshowları satacak/verecek :) adam arıyorum. Çok abartı fiyatlar vermediğiniz sürece gameshowları ya da frp magicleri alırım
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2004 Valla satan adam niye satsın diye düşünüyorum da çok zor ya. Bende var 20-30 tane fln ama işte senin dediğin gibi onları para için satan da çok pahalıya satar. Zor işin valla. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tanesine 10 kağıt istediler vaktiyle satmadım :) 3-5 level vardı bir yerlerde.. onlarıda elimden çıkarmak için can hışar 2den çıkardım :P Fotokopi diycem,o kadar zor ki uğraşmam :) eeee Kolay gelsin :) ps:Gameshowlar ölmez![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 tanesi 5 milyondan satarım , renksiz sayılarda var istersen.ilk sayısda var ama onu satmam , satamam :)[signature][hline].....
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Tanesi 5 milyon çok abartı bence tmm manevi değeri var ben de tahmin ediyorum ama manevi değer bir şeyin fiyatın 10 katına çıkarır mı ?[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Manevi değeri olsa satmaz heralde.Bende tüm Gameshow lar v Level lar var halada alırım artık çok hoşlanmasamda Level ı ve tüm düşüncem türk filmi misali değil ama :) çocukklarıma göstermek o oyun oynarken bende zamanında bunları oynardım demek peeeh:)[signature][hline]See Saw Die
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben de isterim satan olsa... fotokopilerine bile razıyım, tabii kaliteli fotokopi olcak :-P[signature][hline]pc and comic geek
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 hatta hocam elinde tüm gameshowlar olan, bir scanner bulsa, pdf yapsa... scanneri yoksa internet cafe parasını ben verririm... ona da üşeniyorsa, bana yollasın tüm dergileri, hepsiyle uğraşırım (scanner yok tabii bende de :-P)[signature][hline]pc and comic geek
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Oldu canım hatta se adresi ver ben sana helikopterle gönderirim:P Şaka bi yana en eskilerin scanner ya da fotokopiyle çoğaltılması imkansız çünkü kalite düşük ben denedim ikisinide bir arkadaşıma vermek için ilk Gameshow ları iğrenç oldu;tabi bunda benimde yıl 1900 de yani küçükken biraz hoyrat davranmamla alakalı tabi :))[signature][hline]See Saw Die
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bone sana güvenimiz sonsuz bastır abi. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
inf Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: Wispy, 10 Temmuz 2004 15:40 tarihinde demiş ki: Tanesi 5 milyon çok abartı bence tmm manevi değeri var ben de tahmin ediyorum ama manevi değer bir şeyin fiyatın 10 katına çıkarır mı ? enflasyon diyorum. 10 katı çok iyimser bir rakam :)
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 eee, şu an bilgisayar/oyun dergileri 5 milyon zaten.. enflasyon menflasyon diyorsunuz ama şu an için kullanılmış dergi (2.el) 5. milyon pahalı oluyor. ayrıyatten, gameshow eskiden level'dan chip'den pahalı bir dergi de değildi :)[signature][hline]pc and comic geek
arc Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 aah ahh annem eski gameshowlarimi atmıştı bigün temizlik yaparken, acaip üzülmüştüm, şimdi yine aklıma geldi, hakkaten de manevi değeri vardı onların ya :( bone şu pdf işini başar alnından öperim seni.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ben 5 milyon diye geyiğine yazmıştım zaten , ama bunları okuyunca gerçektende bir talep olduğunu farkettim.Naptınız ya dergi okunur ve atılır aslında , kendi kendimize nostalji unsuru çıkarıyoruz :) şimdi ben tüm arşivimi (sadece ufak boydaki renkli sayılardan 2-3 eksik var) scan için yollayamam , ancak aranızda gameshow diye yanıp tutuşan varsa 1 tanesini hediye olara yollayabilirim.zaten dolapta duruyolar bu topic i okuyana kadar aklıma ble gelmemişti.Aynı zamanlardan kalma dolu pc-oyun , pc.magazine vsvs de var onları isteyen varsa bedava veririm yoksa çöpe atıcam hehe.[signature][hline].....
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 jarlaxle bana yolla bana yolla gaza geldim scanner da alıyorum, isteyene pdf formatınca çekip, beleşe yollarım.. hatta fotokopilerle felan da uğraşırım.. ehehe ne gaz insanım ben[signature][hline]pc and comic geek
Lahmacun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Bana da bir set ayarlayabilir misiniz :P[signature][hline]Spidee a.k.a Zibidi Hey you Don't tell me there's no hope at all Together we stand divided we fall
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Bende duruyo olması lazım. Bakarım. VArsa para "sistemez. Büyük a4 dergi olana kadar olan tüm sayılar var. 1. mavi kapaktan itibaren hepsi... Heyyt be ne günlerdii...[signature][hline]
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Kadiköyde kitapcilar var Bit pazarinin altinda tezgahlarda görmüştüm Game show, L-manyak , Level vb.... şeylerin orjinal eskileri satiliyordu
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: nedanko, 12 Temmuz 2004 04:19 tarihinde demiş ki: Bende duruyo olması lazım. Bakarım. VArsa para "sistemez. Büyük a4 dergi olana kadar olan tüm sayılar var. 1. mavi kapaktan itibaren hepsi... Heyyt be ne günlerdii... nedanko onları bi ankaraya yollarsan bonecrusher abimiz yüce insan scanliyip cd ye yazcak hepsini. Sana da yazar bi tane. Sevaba girersin, hayır duası alırsın. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Ben arkadaştan ödünç scanner araklasam ben de yardımcı olmaya çalışırım. Tabii birinin dergileri bulması gerekcek ilk hehe.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 MEG falan böyle 2. el gameshow aradaığımızı görse gülermiydi ağlarmıydı açıkçası ben de kestiremiyorum.[signature][hline]Let's sing the Bards' Song..
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bilmiyorum da timur elindeki tüm gameshowları satıp amerikaya kaçardı. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Masticore, 12 Temmuz 2004 16:28 tarihinde demiş ki: Kadiköyde kitapcilar var Bit pazarinin altinda tezgahlarda görmüştüm Game show, L-manyak , Level vb.... şeylerin orjinal eskileri satiliyordu hemen istanbula geliyorum ben.. nerde bu pazar?[signature][hline]pc and comic geek
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 gameshow satılmaz,günah :) lan ne günlerdi beee,yine çıksın eğlenelim.ki buda imkansızz.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ya ben 1995-1999 günlerimi özledim yine ya off...[signature][hline]pc and comic geek
Öne çıkan mesajlar