Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tebrikler,aşırı hız cezası kazandınız! [Yeni rekor]

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Su yoktu.Evet,25km yol gitmiştim ve suluğumdaki su bitmişti.
Sonunda kalan buzu salladım,boş termostatlı suluğumda takırdadı.Su doldurmak için gittiğimiz köye,daha 3 km "laylaylom" rampa çıkışı kalmışken,kafamı arkaya çevirip,takım arkadaşımın yüz metre kadar geride kaldığını gördüm...
İçimden "daha dik yokuş yapamamışlar buraya haha" derken,ilerde yamulacağımı zannettiğim, "güzel(!)" bir yokuş çıktı.Tempoyu sabitleyip,bitirdiğim zaman güzel bir iniş bekliyordu köye kadar...
Kronometrede 1 saniye içerisinde gördüğüm kafama kazınan 57 km,bana daha fazlasını hatırlattı..Gerçi bu hızı hergün görüyordum ama,Bugün bunu kıracağım dedim içimden.Bir yandanda aklım çıkılan güzel eğimli ve virajlı yokuşlardaydı...

Sulukları doldurup,köy civarlarında süper bir keçiyolu keşfettikten sonra,"Buranın canının geri kalanına haftaya okuma yaparız" diyerek geri dönme yoluna geçtik.
Fiziksel dişli kavramlarını en sonuna kadar zorlayarak,var gücümle dönüş için çevirmeye başlamıştım ki,5. abartı bir virajda az kaldı takım arkadaşım toz olacaktı ki japon teknolojisine ve disc frenlerine bir kere daha dua ettik...

Discmanimin shuffladığı en gaz parçaları tek tek ruhuma çekerken rüzgarın karşıdan gelmesi birazcık hoşuma gitmemişti.
Son tepeyi aşıp,yerin dibine kadar devam edeceğini sandığım iniş başlamıştı bile...

Yanlız tek sorun virajlar değildi,Türkiyede yaşıyorduk ve yollarda herşeyin olması doğaldı.Bir kaç fecii çukur ve yol ortası kumu atlattıktan sonra,karşıdan gelen arabalara rağmen 68.6 KM görmem yetmedi...

Biraz kırılmışken,dönüş yolundaki son yokuşu hatırladım;
İyi eğilim ve uzunluk...
Doğruydu.Dik ve kısa yokuştan daha başarılı olabileceğimi bir kere daha düşündüm.FAkat bu inişe gelmeden önce minik bir çıkış vardı,tek yapmam gerekeni yaptım...

Gözümü kapayı var gücümü verdim..

-35
-42
-51

Yokuşun başına gelince hızımı 3 saniyelik duralamamla beraberde olsa,43 km yi gösteriyordu...
Dişlilere ve herhangi bir sorun olmaması için iki-üç fast dua edip,var gücümle kaslarımda kalan son gücü vermeye başladım...

Ya eski rekorum 69.8KM silinecekti bu yer yüzünden,yada ben...

60Km ye geldiğimde,neredeyse alev almak üzere olan kaslarımı düşünmeyi bırakıp,iyicene aerodinami düşünerek kafamı öne eğdim ve eğmemle beraber 69Km nin görünmesi,bana dahada gaz veren iç psikolojiyi ekledi...

69.9
70.2
70.8
71.4
72.0..

EFendim sonrası mı?

iftaiyeye haber verdiler beni söndürmek için :-p
Polis geldi,yakalıyamadı...
Bir tane ferrari,bir tane porş911,bir tanede F22 solladım yolda...

uzun lafın kısası;

Bu 210luk lastikler[böyle kalın kalın traktör lastiği]le kırılan dünya rekoru olurdu herhalde :]
Yani yoksa,90 ı çok gördüm Racing bisikletimle... :-P

Genede Kendi rekorunu kırması insanın,
bir önceki zamandan hızlı olduğunu bilmesi,süper bir şey.....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Bana mutluluğun bisikletini sürebilir misin fatma?

Sosyal ağlarda paylaş

----------------------------------------------------
Personal
Yaf pro anlamda bisikletle uğraşmak istiyorum. Yani pro dediğim bisiklet alıp sokağa çıkan çocuktan farkım olsun. Ne almam lazım nereye bakayım? Yada Bununla alakalı bi forum gösterirmisin?
-----------------------------------------------
Tebrik
Yaf süper olmalı. Ben sandalyede heyecanlandım okurken. Bisiklet ateşimi körükledi resmen. hemen para bulmam lazım heyoooooooooooooooo
*!Camdan atlar*

Tebrikler ne diyim. Hız müthiş bişey. Motorsuz olunca daha keyifli oluyo. Benzine şuna buna bağımlı olmadan gidiyosun. Bi nevi özgürlük. Yaf oturduğum yerde heyecanlandım şimdi. Helal olsun sanada.

Bide saatkaçtı rekor anında?[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa
0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Efendim,saat 6-8 arası kırıldı rekor.[5de civarı çıktım evden]
Tam ortasını alalım,7:00 olsun ;)

Şöyle bir olay ki,Rekoru kırdıktan sonra bağırmışım "Yeaaaa" diye öyle ki, ben farketmemişim,10 metre arkamdaki takım arkadaşım farketmiş :)) (ehe oda kırdı bu arada :P tabii benim rüzgarım sayesinde)
Ha,bu arada hatırlatayım,bu rekoru FAKE yapmanın olanağı yok ;) Ya elinizle çevireceksiniz 72kmye ulaştıracaksınız(motor dişli vs bayağı karmaşık bir sistem bağlamak gerekiyor,ki kim uğraşır...),yada Alnınızın teriyle ;)

Şöyle 1-2 adres isteyenlere,
http://www.yesilbisiklet.com
http://www.deltabisiklet.com
http://www.aslibisiklet.com
http://www.cambriabike.com

diyeyim.. :]

biraz daha,"80 civarı" patlatıp,Yabancı bisiklet forumlarında yayınlamayı düşünüyorum :P Görsün Dünya Türkün gücünü ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Hah dediğimde buydu. Yaf yeni başlayanlar için nası toplanır nası edilir hede hödö gibi bi yazı varmı? Hangi parçalar lazım nereden ne alınır? Bide şirket sitesi olmasın pls kullanıcı sitesi falan olursa veya forum.[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa
0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben 12 yaşındayken dağ bisikletimle bir yokuşta (yokuş rahat 1 km vardı ve sağlamdı.) 60-70 arası birşey yapmıştım. (Tam hatırlamıyorum ama KM göstergesi vardı öyle birşeydi yani.) 18. viteste pedala dokunduğumda kendi kendine 5 kere dönüyordu. :).. Burdan çıkaracağın sonuç. ben seni döverim :P

Şaka bir yana harbi yaptım ya böyle birşey. Tekirdağ-Şarköy'e 10 km falan bi uzaklıktaki yokuştu bu. Acaba yanlış mı hatırlıyorum diyorumda.. İmkanı yok valla.

Ha bunu neden dedim, bisikletle oldukça haşır neşir olan birinin rekoruna yakın olmak tuhafıma gitti. :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

tebrikler mumi iyi hız yapmışın valla, bu arada başka rekoru olan varsa koysun kanıtını bence.mesela ben bisikletle anca bakkala gidiyorum ama yollardaki çukurların çevresinde süper slalomlar yapıyorum. bu arada neydi o kanalın adı, extreme sports kanalı var ya, orda çıkıyorum. hatta "duke goes to bakkal" diye bi programım var. (bakkalın adı "eminem gıda" acaba o yüzden mi yayınlıyolar?)[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehhe mumi yakında senin iki tekerine de bir motor ekleriz. İki teker üstünde hızın zevki hiç bir şeyde yok mirim :) Yarış bisikletimle yaptığım uçuşlar artık beni kesmediğinden motorla daha hızlısını yapıyorum. Teorik olarak 140'ı geçmemesi gereken motorumla bu haftasonu hafif eğimde 150 ile gittim, dadından yinmez :) Seneye de deneyimi arttırıp bir 600 RR alınca Ankara - İstanbul 2 saat :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...