Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 lanet olası çekik gözlüler dostum, hepimizin kıçına tekmeyi ßasıcaklar
Mumu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 önce japon yazıp sonra çekik gözlü diye düzelttiğini hepimiz biliyoruz laorx
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 çokluktan bokluk çıkar tabusunu yıkıyo adamlar
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mumu said: önce japon yazıp sonra çekik gözlü diye düzelttiğini hepimiz biliyoruz laorx hyr ya b'yi ß yaptım:D
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ilerde bi gün uzaylılar dünya ya uğrayacaklarsa nolur japonları saklayalım bi yere.
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 MasterHapLo said: 19 mayisda cagirirlar bunlari bu sene ahahahahha
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Laorx said: lanet olası çekik gözlüler dostum, hepimizin kıçına tekmeyi ßasıcaklar aahahahhaha
walkman Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 beyler yorumlarda inatla koreli oldukları söyleniyor. belirteyim. artı güzel olay.
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 tam olarak gerçek hızda değil ama ileri geri sarmalar fln var. yinede güzel :)
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Harikaymış, azmin zaferi mi diyim ne diyim. Başık cuk oturmuş ama, harbi biz kartonla güç bela..
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Ahahahaha yorumlardan... "Hasan Canevi" said: adamlar tribüne lcd ekran yapmıslar vay bea biz askerde bile düzgün yürüyemiyorduk "Ramiz Rona Taşkınlar" said: Hasancım, o Lcd değil bildiğin insan topluluğu, maşallah askerde de adam olamamışsın, allah sonunu hayır etsin! ramiz allah seni bildigi gibi yapsin. asdfasdf
Achtel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Çok gördük biz bunları tsubasalar da ya ahsdkldas
Ramocan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Yazarken bile yarıldım! KHaRoN said: Ahahahaha yorumlardan... "Hasan Canevi" said: adamlar tribüne lcd ekran yapmıslar vay bea biz askerde bile düzgün yürüyemiyorduk "Ramiz Rona Taşkınlar" said: Hasancım, o Lcd değil bildiğin insan topluluğu, maşallah askerde de adam olamamışsın, allah sonunu hayır etsin! ramiz allah seni bildigi gibi yapsin. asdfasdf
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 This video has either been removed from Facebook or is not visible due to privacy settings. :(
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 KHaRoN said: Ahahahaha yorumlardan... "Hasan Canevi" said: adamlar tribüne lcd ekran yapmıslar vay bea biz askerde bile düzgün yürüyemiyorduk "Ramiz Rona Taşkınlar" said: Hasancım, o Lcd değil bildiğin insan topluluğu, maşallah askerde de adam olamamışsın, allah sonunu hayır etsin! ramiz allah seni bildigi gibi yapsin. asdfasdf asdsadasdsdfg lolzor
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 şaYir bence orda kusursuz lcd ekran gibi olmuş piksel piksel kıristıl kıliyır demek istemiş
Öne çıkan mesajlar