aquatik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Werewolf said: sanatla anlaşılanın hep opera, klasik müzik vsnin anlaşılması bana çok samimiyetsiz, eurocentrist ve doğal olarak da özentilik olarak geliyor açıkçası. GwindonSurion said: ayrıca heykel, öyküler, hikayeler, masallar, kısa filmler, amatör tiyatrolar, karakalem, ebru,terzilik, kuyumculuk.... daha biçoğu da sanat şimdi müzikle sınırlandırmayalım Müzik, sanatın yalnızca alanlarından biri. Sanat denilince akla yalnızca klasik müzik, opera v.s. gelmesi tabii ki çok yanlış. Ama daha yeni, bir senfoni orkestrası kapatılmışken, konuyla ilgili açılan topikte kimi insanların görüşleri ortadayken, klasik müziğin içinden gelen bir paticik kullanıcısının kimi yorumlarla ilgili sitemleri, başka bir topikte tartışılıyorken, gündemi de ilgilendirdiği için, ''sanat'' konusunun ''klasik müzik'' ağırlıklı tartışılmasını önerdim yalnızca...
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 destekleyeceksiniz madem şimdi aylin aslımın lafı gibi olacak ama gidin abi tiyatroda oynuyorum burda salon boş senfonide gişede çalışıyorum o da boş
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 trolleme olacak özür dillerim ama resmen paticik savaşları çıktı aynıda 2-3 konuda bu mevzuların tartışılması biraz abartıyorum kusura bakmayın
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 GwindonSurion said: destekleyeceksiniz madem şimdi aylin aslımın lafı gibi olacak ama gidin abi tiyatroda oynuyorum burda salon boş senfonide gişede çalışıyorum o da boş okuduğum şehirde bunlar hiç yok inan yoksa gitcem ha . asosyal asosyal pc başındayım paso
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bu forumun yarısı mozartla beethoven ayırt edemez siz gelip bunlara sanat öğretiyorsunuz
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paticike yeni kural gelecek. Forumda çıkan tartışmalar yüzünden ikinci bir açıklamaya kadar, forum içerisinde Sanat, Müzik, Bale, Opera tartışmak yasaklanmıştır.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 balon said: Sanat ego tatminidir. yazdıklarını okumadım. bence asıl bu ego tatmini olmuş biraz
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Farinal said: bu forumun yarısı mozartla beethoven ayırt edemez siz gelip bunlara sanat öğretiyorsunuz mozart bozdu son zamanlarda bence. para bozdu onu
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 said: yalnız senin gezdiğin bahçede açmaz çiçek, bizim diyarımızda bin bir baharı saklar! kolumuzdan tutarak sen istersen bizi çek incinir düz caddede dağda gezen ayaklar sen kubbesinde ince bir mozaik ararda gezersin kırk asırlık mabedin içini bizi sarsar bir sülüs yazı görsek duvarda, bize heyecan verir bir parça yeşil çini sen raksına dalarken için titrer derinden çiçekli bir sahnede bir beyaz kelebeğin bizimde kalbimizi kımıldatır derinden toprağa diz vuruşu dağ gibi bir zeybeğin fırtınayı andıran orkestra sesleri bir ürperiş getirir senin sinirlerine, istırap çekenlerin acıklı nefesleri bizde geçer en yanık bir musiki yerine sen anlayan bir gözle süzersin uzun uzun yabancı bir şehirde bir kadın heykelini, biz duyarız en büyük zevkini ruhumuzun görünce bir köylünün kıvrılmayan belini... başka sanat bilmeyiz karşımızda dururken yazılmamış bir destan gibi anadolumuz arkadaş, biz bu yolda türküler tuttururken sana uğurlar olsun... ayrılıyor yolumuz bu şiir vardır mesela, bilen bilir. Sanatı sanat olduğu için değil de hava atmak için sevenlere tokat gibidir.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 barnacle said: Farinal said: bu forumun yarısı mozartla beethoven ayırt edemez siz gelip bunlara sanat öğretiyorsunuz mozart bozdu son zamanlarda bence. para bozdu onu yine de türkiyeye gelirse konserine giderim yani
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JWIZs1MA9TA cok iyi
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bursa'da zaman adli siiri zamaninda ezberleyip okusaydiniz sanata olan bakis aciniz simdikinden cok farkli olurdu
balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Aket-Atum said: balon said: Sanat ego tatminidir. yazdıklarını okumadım. bence asıl bu ego tatmini olmuş biraz o da bi sanat.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 tomkat said: bursa'da zaman adli siiri zamaninda ezberleyip okusaydiniz sanata olan bakis aciniz simdikinden cok farkli olurdu Küçük şadırvanda şakırdayan su orhan zamanından kalma bir duvar VE ONUNLA BİR YAŞTA İHTİYAR ÇINAR!
Öne çıkan mesajlar