Regalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Amerikan filimlerindeki gerizekali embesil enik atar konuşmalarına benzemiş bazı yorumlar bi okusun bazı arkadaşlar kendi yorumlarını sonra bize malzeme çıkıyor gülüyoruz kikir kikir karnımız ensemiz felan ağrıyor
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Milletvekili maaşlarını 1 ay vermesek kaç okul açarız diye düşünmüyor millet devlet opera balesinin bütçesine göz dikiyor vay anasını arkadaş bunuda gördük
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 "kapatılma" kelimesini de bazı arkadaşlar öyle bir kullanıyor ki, sanki yasaklanıyor tümden lol. sadece devlet kurumlarından bahsediyoruz, vergiyle sübvanse edilen. hala da "neden sadece batı klasik müziğine destek? öbür sanat türlerinin canı patlıcan mı?" sorusuna cevap yok ortada.
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 konu klasik müzik, senfoni üzerinden gelişti ondandır
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Çünkü Batı Klasik müziği üstün ve asil müzik türüdür. Devletimizinde mottosu üstün uygarlığa yetişmek olduğundan onu kasıyoruz
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Farinal said: Çünkü Batı Klasik müziği üstün ve asil müzik türüdür. Devletimizinde mottosu üstün uygarlığa yetişmek olduğundan onu kasıyoruz polonyalı şopen ile übermensch yetişmez ama, bize wagner lazım! yalnız evet, wagner'i gider seyrederim parası neyse verip, özel olsun da düzgün olsun, %10'dan iyi çalsınlar. ha bir de 150 kiloluk brunhild olmasın. :P
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sylian said: Loxias said: 1. si toplum dediğiniz kim kardeşim? Ben sen o değil mi? Benim çevremdeki herkes elit, hepside klasik müzik seviyor. Onlar toplum değil mi? Biz bunun devlet tarafından yürütülmesini istiyoruz, zira bunun için vergi veriyorum. Tamam sen vergi ver o yapılan işi sevmiyenler ne olacak? Resmen bunun haraçtan farkı yok çünkü hayatıma hiç bir katkısı olmayan bir şeye para veriyor olacağım. Onun yerine özelleştirirsiniz parayı o şekilde verirsiniz gayet adil bir uygulama olur. Ne kadar düz mantık. Hayatında 2 kanser atlatanlar var, ve hayatında 2-3 grip geçirenler var. O zaman devlet buna da destek vermesin. Adamın onca kanser ilacı, terapisi için haraç öbür adamdan. Yada toplu ulaşım özelleşsin, kaldırımlar yenilenmesin, benim arabam var. Eğitim özelleşsin, ben zaten özel okulda okuyorum. Oha ya bunların hepsini benim vergimle yapıyolar ben kullanmadığım halde. Olay senin hayatına bir şey katıp katmaması değil. Demek ki toplumda bir kitlenin hayatına bir şey katıyor bu olay.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hayır, toplumda bir kitle değil. toplumun ortak faydası. senin de ihtiyacın olabilir, başkasının da. kişisel zevklere göre belirlenmiyor kim kanser, kim grip olacak.
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Nedir toplumun ortak faydası? Var mı böyle kriterler?
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Sporu desteklememeli mesela devlet o zaman. Hayranım ya, yurt dışında ülkeniz nasıl temsil edilecek. Sanat yok spor yok. Biraz daha abartsanız bilimi de desteklemesin diyeceksiniz. Size kalsa devletin görevi kaldırım yenilemek ve özelleştirme yapmak. Ne yapacak bu devlet topladığı vergilerle? 250den fazla vergi çeşiti varmış Türkiye'de. Sanatı destekleme, sporu destekleme neyi destekleyecek bu devlet?!
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Loxias said: Sporu desteklememeli mesela devlet o zaman. Hayranım ya, yurt dışında ülkeniz nasıl temsil edilecek. Sanat yok spor yok. Biraz daha abartsanız bilimi de desteklemesin diyeceksiniz. Size kalsa devletin görevi kaldırım yenilemek ve özelleştirme yapmak. Ne yapacak bu devlet topladığı vergilerle? 250den fazla vergi çeşiti varmış Türkiye'de. Sanatı destekleme, sporu destekleme neyi destekleyecek bu devlet?! arkadaşım milli takımlar dışında geliş ülkelerin kaçında spor devlet tekelinde ...
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Loxias said: Sporu desteklememeli mesela devlet o zaman. Hayranım ya, yurt dışında ülkeniz nasıl temsil edilecek. Sanat yok spor yok. Biraz daha abartsanız bilimi de desteklemesin diyeceksiniz. Size kalsa devletin görevi kaldırım yenilemek ve özelleştirme yapmak. Ne yapacak bu devlet topladığı vergilerle? 250den fazla vergi çeşiti varmış Türkiye'de. Sanatı destekleme, sporu destekleme neyi destekleyecek bu devlet?! bunu http://onurbaykal.com.tr/wp-content/uploads/2009/06/recepbiyik.jpg
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ayrica o agzi kirparken kusmayan mideni de ayakta tuba calarak alkisliyorum
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 mawiman said: Loxias said: Sporu desteklememeli mesela devlet o zaman. Hayranım ya, yurt dışında ülkeniz nasıl temsil edilecek. Sanat yok spor yok. Biraz daha abartsanız bilimi de desteklemesin diyeceksiniz. Size kalsa devletin görevi kaldırım yenilemek ve özelleştirme yapmak. Ne yapacak bu devlet topladığı vergilerle? 250den fazla vergi çeşiti varmış Türkiye'de. Sanatı destekleme, sporu destekleme neyi destekleyecek bu devlet?! arkadaşım milli takımlar dışında geliş ülkelerin kaçında spor devlet tekelinde ... Bu ülkede, konserleri sadece devlet mi düzenliyor? Tiyatroları sadece devlet mi kuruyor sanıyorsun? Milli takımların parasını kim veriyor, bizim vergilerimizle verilmiyor mu? Deminki arkadaşların argümanına göre "Ne gerek var abi milli takım kurmaya, hayatıma bi katkısı yok, hem spor ne ki? Saçma sapan bişey, gevur icadı şeyler."
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 spor yapmak içindir izlemek için değil. devletçilikten çektiğimiz yeter artık. solcu zırvaları başlasın.
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 @Loxias işte okadar çok ilgilenen varsa zaten özel girişci bunu keşfeder ve topluma arz olarak sunar toplum istermiyorsa birşeyi devlet destegi ile toplumun beynini yıkmaya gerek yok ...
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ya toplumun neyi istemeyip neyi istediğini nereden biliyorsun? Sanatı toplumun istemediğini nereden çıkarıyorsun?
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ben sanatı demedim ki ... sadece sanat klasik müzik mi? arkadaşım lafları istediğin gibi anlama lütfen ...
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Ahaha çarpıtmakta ne kadar başarılısın? Aynı şekilde klasik müziği istemediğini nereden biliyorsun?
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?13,4570288,page=2#msg-4570635 GwindonSurion said: destekleyeceksiniz madem şimdi aylin aslımın lafı gibi olacak ama gidin abi tiyatroda oynuyorum burda salon boş senfonide gişede çalışıyorum o da boş
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 dinleyi ve seyirci sayısından... çok dinleyicisi olsa inan ki bana devlet desteğine ihtiyaç duymazdı ...
Öne çıkan mesajlar