Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Hayatının 12 senesini Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ında Obua eğitimi almış ve başarıyla bitirmiş biri olarak demek isterim ki... Bu oluşumun eski kullanıcılarından biriyim bilenlerim, bilmeyenlerim vardır dert değil. Son olan olaylar ışığında yapılan yorumlar üzerine kişisel, nacizane sitemimi yine üyesi olduğum bu oluşum aracılığıyla yapmak isterim. Her kim olursa olsun;.. bu ülkenin yetiştirdiği iyi yada kötü hayatını bu mesleğe adamış insanların yaptığı işe, emeğe "saçmalık" adı altında saygısızlık göstermemelidir. Bu konuda bilgi sahibi olmayabilirsiniz, bu konuda yeterince okumamış hatta yakından uzaktan alakanız bile olmamış olabilir problem değil. Ancak içerisinde bu işe ömrünü vermiş olan insanların da bulunduğu bir oluşuma, sırf laf ağızdan çıksın pozitif muaalefet olsun adı altında "benim paralarımla safsata yapıyorlar" gibi küstahça yorumlar yazmaya,, yazdıktan sonrada umursamamazlık etmeye kimsenin hakkı yoktur.. Yazar problem değil, ama ben buna tepkisiz kalamam!. Alınan eğitim ne olursa olsun (ki diyelim eğitim almış birisinin bu denli zavallı yorumlar yazması da ayrı bir tezattır) ne türden bir insan olunursa veya kim olunursa olunsun.. sanat, sanatçı, eğitim konularında üstüne vazife olunulmayan konular da ileri geri yorumlar yapmamalısınız. Tüm oluşum içerisinde bu konuya bahsettiğim şekilde yaklamış kullanıcılara; Bildikleriniz olabilir, bilmedikleriniz olabilir.. dinlemiyor hatta hoşlanmıyor da olabilirsiniz ama içerisinde bir ömrün geçtiği uzun ve yorucu bir yolu sırf siz beğenmiyorsunuz diye aşağılayamaz saygısızca yorumlar yazamazsınız. Saygılarımı sunarım.
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bir kişinin yaptığını neden patiye mal ediyorsun ki?
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şu topic de trolllenecek ya, ona yazık olacak.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 olayın linkini verebilir misin? bilmiyorum olayı cunku
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Arkadaşın yaptığı terbiyesizlik için paticik adına özür dilerim. Saygılarımla, Ekmek.
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bu topicden bahsediyor gibi geldi bana.
Bella Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 her densizin lafını kaale alıcak olursak vay halimize.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ahahaha haydari. tam bi keresteymiş adam ya.
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Haydari öyle sanatın içine tükürürümün bir kademe üstüymüş. yazık.
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 vaouv !!! tabulara dokunmuşuz. haydi şeytan taşlayalım. küstah - odun - densiz - kereste diyerek gerçekten fikirlerinizi çok güzel savunuyorsunuz.
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 haydari said: biri böyle gevur özentisi bir şeylere karşı çıkmaya görsün. katiliyorum. batinin ahlaksizligini aldik yahu o degil, benim de aklima direk boyle sanatin icine tukururum ozlu sozu gelmisti ehuahe yalniz ben niye uzuldugunu anlamadim black. uyelik verirken iq + genel kultur testi mi yapalim? internet iste, ne ararsan var =] birde hakarete vardirmayalim mesjlarimizi, sahane banim var, taze geldi
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Yeni mi anladin? Herhalde kendi konun olunca kanina dokundu. Cooook uzun zamandir paticik'in suyu cikti. Hatta bir cok eski uyesi de bu yuzden artik ziyaret etmiyor paticigi. Sacma sapan mesajlar, yorumlar yapan "troll" doldu etraf. Ne zaman oldu bu? Paticik'in uzun sureli kapanmalarindan biri, gereginden uzun surdu. O sirada da insanlar diger lacka, copluk forumlara gittiler. Onlarin kulturlerine karistilar. Bazilari 4chan'la tanisti, konulara resimle cevap verme furyasi basladi. Eskiden paticik'in kendi kulturu, belli bir dusturu vardi. Bu uygulanirdi. Eskiler yeniler arasinda bir bag vardi. Benim hala buralarda olma nedenim, arada sirada duzgun okuyacak birseyler oluyor. Onlari okuyorum.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Takma kafaya "Elalemin ağzı torba değilki büzesin" boşuna denmemiş
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Keşke daha çok özensek batıya da biraz gelişsek . Kültür sanattan anlamayan cahil insan kaynıyo etraf . Kuran kursu açılmasını senfoni orkestrasından daha yerinde bulur böyle tipler
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Off haydari bambaşkaymış gerçekten.. Economoicse de katıldım
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hayır neden kuran kurslarına karşısınız ki, birşey oluyor sanki.
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Befounder said: Yeni mi anladin? Herhalde kendi konun olunca kanina dokundu. Cooook uzun zamandir paticik'in suyu cikti. Hatta bir cok eski uyesi de bu yuzden artik ziyaret etmiyor paticigi. Sacma sapan mesajlar, yorumlar yapan "troll" doldu etraf. Ne zaman oldu bu? Paticik'in uzun sureli kapanmalarindan biri, gereginden uzun surdu. O sirada da insanlar diger lacka, copluk forumlara gittiler. Onlarin kulturlerine karistilar. Bazilari 4chan'la tanisti, konulara resimle cevap verme furyasi basladi. Eskiden paticik'in kendi kulturu, belli bir dusturu vardi. Bu uygulanirdi. Eskiler yeniler arasinda bir bag vardi. Benim hala buralarda olma nedenim, arada sirada duzgun okuyacak birseyler oluyor. Onlari okuyorum. PATİCİK değişiyor sanırım...
Befounder Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Turkiye bir cok kulturu barindiran bir ulke. Kur'an kursunu talep edenler de var, senfoni orkestrasini da. Keske Kur'an kurslari daha duzgun bir sekilde, bilenler tarafindan acilsa. Propoganda zemini olmaktansa gercekten Kur'an okumayi, icindeki anlamini tarafsiz sekilde ogreten insanlar olsa. Dinini ve kitabini bilmek bir suc degil, cogu insan icin ihtiyac. Sorun bu ihtiyaci karsilayan insanlarin kalifiye olmayisi ve ard niyetleri. Ayni zamanda keske orkestralarimiz da kendilerini tanitmak, sevdirmek icin gereken cabayi gosterse. Herkesin sevebilecegi bir muzik turu degil klasik, genellikle alisilmasi gereken bir tarz.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Lancelion said: hayır neden kuran kurslarına karşısınız ki, birşey oluyor sanki. Devletin din eğitimi falan vermesi, bence, laiklikle ters bir olay. İncil kursu falan da açsın mesela o zaman ne bileyim :P Ama o bambaşka bi tartışma konusu ve malesef artık tartışmamıza izin yok. O yüzden senfoni kapatanları Ajdar öpsün diye bitiriyorum lafımı
balon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi burdan nasıl dine atladınız tebrikler ya valla.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 İnsanlar fikirleri yüzünden de banlanabilsin. Faşizm rocks.
Öne çıkan mesajlar