dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ekmek senden metalci bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abvblizzard said: Şimdi de jazz müziğin metali aştıktan sonra dinlenen bişey olmadığını aşmaya çalış. AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ikizim varmış :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kimmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yazıyı yazan kimse işte bilemedim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Bu topik kafamda Heavy Metalci Mehmet Efendi gibi bir marka canlandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gotcha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 varlok said: http://www.facebook.com/photo.php?pid=232960&o=all&op=1&view=all&subj=112969748340&aid=-1&id=1609041894#/photo.php?pid=2880350&o=all&op=1&view=all&subj=112969748340&aid=-1&id=642462470&fbid=124427962470 yirim ideal sevgili. böyle biblo gibi kenara koyarım evde yani. muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 abi ben burada yıllardır içime attığım birşeyi dile getirmek istiyorum. şimdi benim müzik zevkim şu şekilde, klasik rock,britpop,klasik,chill-out bazen,bazen house,klasik pop,new age vs.. şimdi metal bazen tolare edebiliyorum.ama gel gelelim heavy metal olsun death metal olsun vs bunları normal bir insanın kafası nasıl kaldırıyor aklım almıyor.Bana müzik gibi değil de direk gürültü gibi geliyor. hislerim bunlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 heavy metal , death metal ben de kaldıramıyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 içindeki estetiği ve melodiyi yakalayabildiğin zaman ağrıtmaz başını. death, opeth cynic felan candır. opeth death metal değil gerçi neyse. ama behemoth catamenya felan dinlemeyin çok kötü onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 ben s.cake ile aynı düşünceyi children of bodom dinlediğim zaman paylaşmıştım. arkadaşım dinletti, tek tepkim şu oldu: "bu ne lan?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 katatonia dinleyin. opethin kardeşi sayılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 opeth dinliyorum da o thrash olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 çüş. progressive metal opeth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 kih kih =) cahilliğime ver ekmek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 arcane said: Bu topik kafamda Heavy Metalci Mehmet Efendi gibi bir marka canlandırdı. Marka lisansı muhabbetinden Kurukahveci Mehmet Efendi ile sıkıntı olmayacağını düşünsek aslında Unkapanı'nda böyle bir dükkan açıp kayda grup falan alacaksın. Geyiğine bile yapılabilir aslında zengin olunca. Ama merkez UNKAPANI olacak kesinlikle sdf. Behemoth'a laf etme ulan ekmek, en hayvanoğlu hayvan bateristlerden birine sahip adamlar. Gerçi sırf ondan dinliyorum o da var sdgsd Ama herifler çok yoruyor satanist muhabbetleriyle, son kliplerinde tüyleri saça saça angel wings yiyorlardı KFC kafası. Yanan kiliseler yırtılan inciller falan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 copry said: opeth dinliyorum da o thrash olmuyo mu? NAPTIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 coldplay dinleyin, bir insan coldplay dinlemeden ölmemeli.Keane dinleyin. Pink Martini dinleyin. Yann Tiersen dinleyin. Hans Zimmer'ın soundtracklerini dinleyin. King Of Leon dinleyin. Sting dinleyin. ELTON JOHN dinleyin. Daniel Litch'in soundtracklerini dinleyin. Savage Garden dinleyin. Snow Patrol dinleyin. Mozart dinleyin. Vivaldi dinleyin. Rob Costlow'un solo piano albümlerini dinleyin. Something Corporate dinleyin. Robbie Williams dinleyin. Frank Sinatra dinleyin. Moby dinleyin. Gorillaz dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 BİRİ BENİ DURDURSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 gelmeyin üstüme atarım kendimi =) tarzının ne olduğu umrumda değil adamlar güzel müzik yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 vivaldi nin opeth den daha sert eserleri var yalnız. summer theme baya baya sert mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 sipeyskeyk dur =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Robbie Williams kadar şarkı söylediği için mutlu olan adam görmedim ben hayatımda. Herif oğlu yeni doğmuş gibi söylüyor şarkıları resmen. Öyle bir mutluluk var suratında sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar