barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 BabacumMostors said: barbu said: cok hit almaz bu topik. eskidin artık ama 2. sık yuzunden gene 2-3 sayfa olabilir belki. baba ne iş 12 sayfa oldu daha da gidiyor abi kızlar yazmıs dunnoya. oyle olunca 12 sayfa da olur 15 sayfa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Bella said: 1 mi ahahahah ismine mi verdi 1puanı. dalga gecme 1 alanlarla. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 PrudenT said: burtonesk said: hayattaki küçük şeylerden zevk alın yhææ. dayanamadım. rule #32: you gotta enjoy the little things. http://www.aceshowbiz.com/images/still/zombieland04.jpg TWİNKEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şimdi kokladım da benim ayaklarımda davidoff cool water kokuyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 barbu said: cok hit almaz bu topik. eskidin artık ama 2. sık yuzunden gene 2-3 sayfa olabilir belki. FAIL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ayaklar götürdü topiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 o değilde kimse dememiş, şeker güzel kokmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 abi şimdi düşündüm de şeker kokmaz ki zaten?!? yanık şeker kokar mesela ama, toz şeker kokmaz yaf. neyse ben biraz daha koklayayım ayağımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bu sabah kokladım ayaklarımı çok güzel kokuyolardı mutlulukla doldu içim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 nileppezdel said: barbu said: cok hit almaz bu topik. eskidin artık ama 2. sık yuzunden gene 2-3 sayfa olabilir belki. FAIL? threadin gösterimde olduğu son 5 dakka lafından iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?62,4004713,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 kıymalı böğreimi yerken okudumda midem kalktı kahvaltım haram oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 toggie said: said: kendi ayaklarımın hafif şekerli kokusu bu ne lan? Şunu görünce okumayı bıraktım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 asıl felsefe orda saklıydı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bu kadar marjinal topikler okuyunca içim daralıyo nasıl insanlar var ya dunno bana bi daha öm atma artık nolur iyice içim darlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaslierkek Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 dunno said: yokuş aşagı koşarken yüksek sesle müzik dinlemek ve o şarkıyı hem içinden hem dışından söylemek öpüşürken kendini sevgilinin dudaklarına bıkarmak ve onun seni öpüşünü hissetmek otobüste kimseye fark ettirmeden kulagındaki müzigin ritmine uygun gizli dans hareketleri yapmak elinin altında kolayında olmayan (eskitmediğin) ama cok sevdigin sarkıyı sans eseri duydugunda icine dogan mutluluk kendi ayaklarımın hafif şekerli kokusu en sevdigim sarkıyı canlı olarak hem de besteceisinden dinlemek. gözlerini kapatıp zamanda ve yaşadığın o anın icinde yolculuk yapmak. hayalgücüme kimsenin karışamaması en sevdigim seyler hayattaki. en cok ayaklarını özledim dunno,ben gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 aahaha bi de common isim atmıs ki banko tutar diye sflkjslk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 üzgün kaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 nileppezdel said: barbu said: cok hit almaz bu topik. eskidin artık ama 2. sık yuzunden gene 2-3 sayfa olabilir belki. FAIL? ilk sayfada bu msj ı okudum.Sonra nileppezdel hislerime tercüman olmuş benden önce davranmış +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 üniversite falan okuyor mu bu kız? okumuyorsa moda tasarımı bölümünü öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 bunu niye önerdiğimi ise sonra açıklayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 ıyy tam kız topiği ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 banleyin bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar