barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Overseer said: yanlız harbi şeker kokan ayak süper olurdu. böyle dilliycen parmak aralarını falan. vişneli çilekli falan. midem bulandı lan. bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Selam dunno, seni merak ediyorum, bana bir fotoğrafını atar mısın? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 forest gump mısın sen? niye koşuyon durduk yere acelen yokken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 barbu said: Overseer said: yanlız harbi şeker kokan ayak süper olurdu. böyle dilliycen parmak aralarını falan. vişneli çilekli falan. midem bulandı lan. bu ne ayak fetişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dartanian said: dunno said: birsey yaparken hayatınız donacak ve sonsuza kadar o birkac seniye ya da dakikayı tekrar ederek yasayacaksınız. ne yaparken donakalmak isterdiniz? ben hayat boyu yokus asagı muzik dinleyerek kosabilirdim hayat boyu öpüsebilirdim hayat boyu "sabah yanlıslıkla erkenden uyandıktan sonra uykuya geri dönme" anını yasayabilirdim Vazgeçtim lan hayat boyu öpüşemem o ağrıyı çekemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 mor daglar ı bilen var mı icinizde bu arada??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Overseer said: yanlız harbi şeker kokan ayak süper olurdu. böyle dilliycen parmak aralarını falan. vişneli çilekli falan. abiiiiiiiii! napıyorsunuz ya,çocukla cocuk olmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 bu dunno yıllardır bişeyler karalar ama bi fotoğrafı yoktur . Bi keresinde dışarda patiden biriyle karşılaşırsam dunno olduğumu söylemem demişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: mor daglar ı bilen var mı icinizde bu arada??? Cassiline said: Selam dunno, seni merak ediyorum, bana bir fotoğrafını atar mısın? Teşekkürler. MSN verirsen mor dağları da dinlerim tatlı dilinden ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno, sen sahiden gerçek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 resim koysa buraya. gercek oldunu kanıtlasa ona karsı olan tavırlar degisir kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno istanbulda mısın sen? hangi okuldasın? kütük numaran ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 utopia said: dunno, sen sahiden gerçek misin? beni tanıyanların yanında böyle degilim. ama dunno da benim gercek bi parcam. sadece sizin tanıdıgınız bi parcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ouv, yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ahanda deli çıktı. Ben öteki parçanı merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno sana sikica sarililp dakikalarca birakmamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kimse mi bilmiyor mor dagları? üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: utopia said: dunno, sen sahiden gerçek misin? beni tanıyanların yanında böyle degilim. ama dunno da benim gercek bi parcam. sadece sizin tanıdıgınız bi parcam arkadaslarını degistir. seni oldugun gibi kabullencek birilerini bul. pm atarsan bu konuda yardımcı olabilirim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dunno said: kimse mi bilmiyor mor dagları? üzüldüm. Baktım youtubeda adam gibi mor dağlar yok rage against the machine bile çıktı o yok.Dinlemek isterim ama bulamıyorum napcaz? asgklangmsaög Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aquila said: dunno sana sikica sarililp dakikalarca birakmamak istiyorum. evet dunno gözyaşlarını üzerime bırakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 aquila said: dunno sana sikica sarililp dakikalarca birakmamak istiyorum. hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Dartanian said: dunno said: kimse mi bilmiyor mor dagları? üzüldüm. Baktım youtubeda adam gibi mor dağlar yok rage against the machine bile çıktı o yok.Dinlemek isterim ama bulamıyorum napcaz? asgklangmsaög msnden atar dunno nolcak cakaaaall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Umarım gerçek değildir troldür fakedir neyse nedir ama gerçekse çok üzücü böyle aynı bu hepiniz anladınız okuyunca nasıl bir insan olduğunu gözünüzde canlandırdınız dimi biliyorum çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 arkadaslarımın yanında da rol yapmıyorum ki. kimse herseyi herkesle paylaşmaz. hic biriniz gücsüz oldugunuz konuları, kararsızlıklarınızı, kendinizi sucladıgınız seyleri cok yansıtmak istemezsiniz dısarı. paticikle günah cıkarıyorum ben=) dert yanıyorum, icimi döküyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ben gidiyorum ders çalışcam korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar