kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 istanbulda ucuz yollu 1+1 bile olur kiralık evi olan, ev arkadaşı arayan yada eve çıkmak isteyen arkadaşlar aranıyor. eve çıkmak isteyen ev arkadaşı arayan arkadaşlarda aranan özellikler: *prezentabl. *kendine güvenen *diksiyonu düzgün *dış görünümüne özen gösteren *B ehliyeti olan. *seyahat engeli olmayan. *erkek adaylar için askerliğini tamamlamış yada en az 2 yıl tecilli. *bayan arkadaşlar için gideri olan. *derli toplu ev denince gözünde canlandırdığı evi bok götürmeyen. *en azından bulaşık yıkamasını bilen, elektrik süpürgesi kullanabilen, bi masanın yada bi yerin tozunu alabilen. *alkol ve sigarayla bi problemi olmayan. kısacası insan aranıyo. ahırda yaşamak istemeyen adaylar aranıyo işte. yemek konusuna girmiyorum ben yemek yaparım güzel bi şekilde öylede bi avantajınız var. süper yemek yaparım demiyorum ama haftanın her günü makarna yada fastfood, sucuklu yumurta vs yemekten kurtulursunuz. ilgilenenler özelden yazsınlar sürekli takip edemem akşamları bi bakarım konuşuruz şudur budur. ev konusuna gelince uçuk kiralı ev değil tabi. ucuz yollu dedik aradığımız ev. bana kalsa tarlabaşındada otururum size uyarsa her türlü. si ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Umarım bulursun gökalp ya rahata kavuş sen de. *döşünde kıl da olsun(bayan arkadaşlar içinde geçerlidir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 adnan hocanin yanian giriyodun lan hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 mail adresi de verseydin abi arkadaşlar daha rahat gönderirler cv'lerini falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 koyu renkle yazdıkların önmeli olan işte sen anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi kız ise gideri olan ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 700 liraya 3 oda bi salon ev var Yeditepe Üniversitesine yakın bi yerde, arkadaş bulursan 650 ye kadar falan iner diye düşünüyorum,sıfır daire.Aklında bulunsun , ilgilenirsen pm atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 elemanin biri vardi izmarit toplayan, ama ortami saglam, para harcama konusunda asmis, elindeki imkanlari degerlendirmesini bilen fotodan gordugum kadari ilede duzenli :D tam senlik bence kacirma derim. ama eve 2 tuvalet 1 salon alin sonra kavga cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 naptın istanbulda eşkıya mı oldun lan?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 yok lan memur gibi takılıyom şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar