Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hasta olmaktan daraldım!

Coder

Öne çıkan mesajlar

Yılbaşı gecesinden beri hastayım, evet o gece çok abarttık hatta bokunu çıkarttık, hasta olmayı hakettim..

Boğazlarım enfeksion kaptı, bağdemciğim şişti, fena ateş yaptı, 2 gün geçer diye bekledim iyice halsizleşmeye başladım 3. gün doktora gittim 2-3 iğneyi karıştırıp vurdular. biraz iyi hissettim adam akıllı bişey yiyemedim 2-3 gündür diye yemek yemeye gittim. Restorant dan çıktım odama gidiyordum, kedi boyunda bi köpek ısırdı (hayatımda ilk defa) böyle psikopat bi saldırı modeli görmedim hayatımda yürürken arkamdan gelmiş hayvan hiç tepkisiz bi şekilde ısırdı tekmedim kaçtı..

neyse bi daha hastaneye gittim kuduz aşısı bilmemne ateşim tekrardan çıkmaya başladı halsizlikten ölüyorum bu arada duşa bile yardım olmadan zar zor gidiyorum. akşamları hemşire bi hatun var o geliyor soğuk havluyla filan ateşimi düşürüyor bu arada o kadar çok antibiyotik aldım ki vucudumdaki sivilceler bile kurudu :)

bu gün 8. gün yine antibiyotik iğne yaptırdım yarın 2. kuduz aşısını olacam. ben 8 gündür dışarı çıkamadım evde takılmakdan daral geldi adam akıllı yemek yiyemediğim için 1 haftada 3 kilo kaybettim manyak bir ateşim var 1 haftadır 39 un altına nadiren indi (ama şu anda fena değil 2-3 saattir stabil) bu gün cuma(cumartesi oldu burada) ortalıkda bangkokdan gelen parti canavarları dolanırken ben evde ateşimle boğaz ağrımla uğraşıyorum

kısacası da-ral-dım!!!
Sosyal ağlarda paylaş

eyv.. kardeşler, haberler iyi ateşim düştü çok nadiren çıkıyor artık kuduz aşısı devam tabiki.. sanırım atlatıyorum.. boğazlarımdaki ağrıda bitti sayılır tabi bunu fırsat bilip hayvan gibi yemek yedim oonu da inkar etmiyorum :))

çok keyifliyim sanırım yarın en geç yarından sonra pattaya nightlife a devam
Sosyal ağlarda paylaş

her sene bi kere hasta olurum.oda 3 gün sürer.geri kalan günlerde istediğim komboyu yapsamda hasta olmam.saglıksız besleniyim halı saha maçından sora terli terli kafamı arabadan dışarı cıkariyim ve soguk su içiyim.ztn yaz kış evde şort tişortla gezerim.bide bizim bura çok eser.öyle balkonda telefonla konusurum fırtına varken

ve hasta olmuyorum ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...