Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Yılbaşı gecesinden beri hastayım, evet o gece çok abarttık hatta bokunu çıkarttık, hasta olmayı hakettim.. Boğazlarım enfeksion kaptı, bağdemciğim şişti, fena ateş yaptı, 2 gün geçer diye bekledim iyice halsizleşmeye başladım 3. gün doktora gittim 2-3 iğneyi karıştırıp vurdular. biraz iyi hissettim adam akıllı bişey yiyemedim 2-3 gündür diye yemek yemeye gittim. Restorant dan çıktım odama gidiyordum, kedi boyunda bi köpek ısırdı (hayatımda ilk defa) böyle psikopat bi saldırı modeli görmedim hayatımda yürürken arkamdan gelmiş hayvan hiç tepkisiz bi şekilde ısırdı tekmedim kaçtı.. neyse bi daha hastaneye gittim kuduz aşısı bilmemne ateşim tekrardan çıkmaya başladı halsizlikten ölüyorum bu arada duşa bile yardım olmadan zar zor gidiyorum. akşamları hemşire bi hatun var o geliyor soğuk havluyla filan ateşimi düşürüyor bu arada o kadar çok antibiyotik aldım ki vucudumdaki sivilceler bile kurudu :) bu gün 8. gün yine antibiyotik iğne yaptırdım yarın 2. kuduz aşısını olacam. ben 8 gündür dışarı çıkamadım evde takılmakdan daral geldi adam akıllı yemek yiyemediğim için 1 haftada 3 kilo kaybettim manyak bir ateşim var 1 haftadır 39 un altına nadiren indi (ama şu anda fena değil 2-3 saattir stabil) bu gün cuma(cumartesi oldu burada) ortalıkda bangkokdan gelen parti canavarları dolanırken ben evde ateşimle boğaz ağrımla uğraşıyorum kısacası da-ral-dım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 geçmiş olsun. bademcikler zırt pırt şişiyosa aldırmayı düşünmüyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 oha allah yardımcın olsun yaw. bi de orada sağlık hizmetleri nasıl kim bilir =( ben dışarıda hasta olmaktan çekinirim biraz geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 geçmiş olsun, evde mal mal yatmak hele ateş de varsa hiç çekilmiyor, umarım en kısa zamanda iyileşirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 eyv.. kardeşler, haberler iyi ateşim düştü çok nadiren çıkıyor artık kuduz aşısı devam tabiki.. sanırım atlatıyorum.. boğazlarımdaki ağrıda bitti sayılır tabi bunu fırsat bilip hayvan gibi yemek yedim oonu da inkar etmiyorum :)) çok keyifliyim sanırım yarın en geç yarından sonra pattaya nightlife a devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Abi aynı dertten müzdaribiz.Yılbaşının sabahı hastalandım hala iyileşemedim gece öksürmekten falan yine uyuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 her sene bi kere hasta olurum.oda 3 gün sürer.geri kalan günlerde istediğim komboyu yapsamda hasta olmam.saglıksız besleniyim halı saha maçından sora terli terli kafamı arabadan dışarı cıkariyim ve soguk su içiyim.ztn yaz kış evde şort tişortla gezerim.bide bizim bura çok eser.öyle balkonda telefonla konusurum fırtına varken ve hasta olmuyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 yaklaşık 5-6 senedir hasta olmuyorum şükürler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar