lizardking Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sizden tercihen buralarda ki tecrübelerinize dayanarak ucuz-merkeze yakın hostel önerileri bekliyorum..her türlü tavsiyeyi bekliyorum.=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 dostum hostelde kalma böbregini alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ayrıca bu şehirlerde yapılabilecek atraksiyonları ,müzeleri vesaire özellikleriyle ve yerleriyle birlikte tavsiye ederseniz daha çok sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 zaten iki tane var bişey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 pariste 1 tane zürihte 1 tane etti 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 eli roth palas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e6/Paris_Night.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 22€ civarı bi paraya kalmıştım pariste. hostelworld.com dan yaptığım rezervasyonla.yılbaşından 1 gün önceydi hatta tarih o tarihe o fiyat baya iyiydi.moulin rouge'un arka tarafına düşüyodu yer olarak. tavsiyem bu hostel sitelerinden kovalaman baya bi yararına olcaktır.ççok fazla anlaşmalı hotel/hostel var ve cüzi fiyatlara oda bulman çok muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yer önemli hocam=)) moulin rouge un arkasındaysa ilgi çekici olabilir isim versa tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Laorx said: eli roth palas nerde bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 amsterdam - flying pig downtown. yalniz yer bulmak biraz problem. telefonla surekli harasslarsan rezervasyon yaptirabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 hostelworld.com veya hostels.com sitelerine göz atmanı öneririm. Hostel detaylarını ve adresini, hatta harita üzerindeki yerini görebiliyorsun. Ayrıca diğer gidenlerin yorumları ve puanlarına da bakabilirsin, baya fikrin oluyor gitmeden önce. Atladığın bir opsiyon yoksa beklentilerini karşılar o şekilde bulduğun bir hostel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 paris eiffel'in çok yakınında bir yerde kalmıştık, kaldığım en güzel hostel olmasada genede güzeldi. aslında hostel çok otel gibiydi ama fiyatı gayet uygundu (25 euro'dan değil). adının x otel olması lazım yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ne zaman zürichte olcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 hostelden ne bekledıgını ve sehrın hangı kısmında tercıh ettıgını soyle paris-amsterdam ıcın tavsıyede bulunayım. acıkcası parisi begenmedim gittim tum sehrı gezdım muzeymıs otmus bokmus gırmedıgım yer kalmadı sorularına cevap verebilirim. amsterdamda 4 ay kaldım memleketimden iyi biliyom orayı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 pariste hostel deilde hotel onerebilirim double room gunluk 40 euroya kalmistik bide zaen pariste cidden sehre yakin felan diye arama sehirde olsun metro istasyonuna yakin olsun yeterli cunku http://hipotel-paris-belgrand.h-rsv.com/ biz surda kaldik gittigimizde agustosta 40 euroydu ste double room sitede de gorceksin direk cikisinda metro istasyonu war 10 dakkada her yere ulasim war (abi dogma buyume istanbullu olarka bana kara buyu mucize felan gibi geliyo giriyosun bi tunele 10 dakkaya eyfeldesin 10 dakkaya sanzelizede bildigin kara buyu") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yuruyerek pere lasezede yakin jim morrisonun mezarinin oldugu mezarlik iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Amsterdam'da The Flying Pig Backpacker Hostel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar