roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 1. internet gprs ayarlarını nasıl yapıyoruz? 2. 100 kontör yükleyene 500 hediye diye bi geyik vardı, hediye kontörlerin ne kadar kaldığını nereden görücem? 3. 35 kontöre 10000 mesajın ne kadar kaldığını nereden öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 *123# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 35 kontöre 10K mesaj olayında artık her mesaj attığında gösteriyor kaç kaldığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 *123*69# tuşlamak gerekiyormuş haydigel tarifesindeki hediye kontörler için. öğrenci tarifesine geçeyim dedim, "önceden birisi sizin kimlik bilgilerinizle öğrenci tarifesine geçmiş başka numaradan o yüzden olmaz" dedi, olaya bak. ilk defa karşılaşıyorum böyle bi durumla valla. numarayı da vermiyorlar, kim bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 annen ya da babanın hattı falansa, kardeşinin (varsa) üzerine yapılmış olabilir. benim başıma geldi de hehe=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sene 2010 hala kontorlu telefon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 türksel bayiisi çat diye numarayı verdi. eski bi arkadaşımın, 2.5 sene önceki eski sevgilisinin hattı benim kimliğimle kampüscelli yapılmış. olaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 gecen turkcellden aradilar alo recep bey dedi hattaki kisi bende sandim bu recep ivedik (reklam yapiyor ya) kesin bununla ilgili kampanya yarisma cart curt gibi biseyi var sandim evet dedim, bilgileri istediler,verdim uyusmuyor dediler.Pardon siz kimi aradiniz deyincede recep bilmemne dediler :D yanlis no diye turkcell musteri hizmetlerinin suratina kapadim teli Sdf 1-2 gun de beklemedim degil hattim kapancak diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 türkcel sana geçti haberin yko :) daha bugun 150 lira mı aldılar.ulan tarife degiştirdiğimde bana mesaj tarifesini söylemedi bile.100 mesaj atmısım 60 lira 10 liralık 200 msglık paket var anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Faturali hattimi ilk aldigimda 760 tl fatura gelmisti dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar