Dynun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Tartışmalı bir şekilde sayın Cumhurbaşkanımız’ın kıyağıyla rektörlük görevine gelen Davut Aydın, ilk iş olarak Anadolu Senfoni Orkestrası’nı kapatmış. Nere dayanarak, hangi akla hizmet bilmiyoruz tabiki. Bildiğimiz şey Davut Bey’in çok hızlı giriş yaparak görevinin ilk haftasında Senfoni Orkestrasını çat diye kapatmış olması. Bunu da sağdan soldan duyuyoruz, elle tutulur bir duyuru veya haber yok. Asgari ücretin bile altında maaş alan müzisyenlerden ne istendi acaba? Bir diğer şey ise öğrenci işçi mevzusunda mesai saatlerinin yarıya inmesiyle maaşların da yarıya inmesi, yemekhane kartlarının iptal edildimesi. Okulu uzayan öğrenciler işten çıkartılmış. Oysa ki o öğrenciler o kadar muhtaçlar o işlere… Okulun güvenlik görevlilerinin sayısının birden yarıya düşmesini de ilgiyle izliyoruz. İhale sonuçlanmadığından yetersiz güvenlik görevlisi var(mış) şu anda. Belli birimler saat 6′da çat diye kapanıyor, kitleniyor. İhalenin ne yönde sonuçlanacağını hepimiz az buçuk tahmin ediyoruz sanırım. İşten çıkarılan, sürülen bir takım personele hiç girmiyorum. Bunlar daha ilk haftanın meyveleri. Durmak yok Sayın Davut Aydın, yola devam. not: siyaset içermemektedir. olduğu kadar yani.....
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 sonra temel de demiş ki ha boyle başa boyle tarak uşağum
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 şimdi en iyi ihtimalle eğitime atsam bunu siyasetten yırtar mıyız acaba?
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 çok yazık olmuş her hafta giderdim (sevmem sevemem)
aente Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 tüm akpliler ölsün desem banlanır mıyım? ya da geri git ne bileyim.
escape Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Ne diyecek olsam siyasete çıkıyo anam napıyım. neyse.
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Sonra niye eylem yapılıyor falan. 2 oy alan adam rektör olursa böyle olur.
Esh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 grup seks yapiyolarmi$ orkestrada kizli erkeksiz.
mani Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 türkiye efsanesi vardır bu konuya benzer. doğu illerinde bi yerde orkestra klasik müzik konseri verir. vali konser sonrası x x olalı böyle zulüm görmedi diye beyanat verir. kesin yaşanmıştır bu olay ama herşehre uygulandığı için efsane durumunu almıştır. senfoni orkestrası kapansın öğrencilere hu çektirsinler.
aente Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 şu şehirde her türlü konser, opera ve tiyatronun ciddi manada kapalı gişe tadında oynadığını bildiğimden hala mantığını anlayamıyorum bu yamyamların. allah çoğu kafir dediğimiz adamdan önce bunları yakacak ben buna inanıyorum canı gönülden.
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 neye yarıyor bu orkestralar ? bir ara çalışma yapmışlardı, notaları doğru çalma oranları %10 çıkmıştı bu türkiye'deki senfoni orkestralarının. akp yi günahım kadar sevmem ama boş tütün deposunu bekleyen 10.000 kişi'nin maaşı da bu orkestra opera bale saçmalıklarının maaşı da benim cebimden çıkıyor. hiç gerek yok.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 İşte buyrun XKP kimlerden oy alıyor.Bu adam internete giren, foruma yazan belli bir seviyede olan bir adam.Bu senfoni, bale saçmalıkları diyor siz düşünün bundan cahil olanlar neler diyor.
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 muzikle ilgilenen öğrencilere bir faydası vardıysa ayıp etmiş rektör. yok üniversitenin paralarını müzisyenim diye geçinen adamlar için harcıyorlardıysa iyi yapmış. bi yetenek bi de çalışma işi sonuçta bu, iyi çalışsalardı isim yapsalardı. bak londra senfoni orkestrasına, adamlar para basıyor.
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 çok bilinçli ve eğitimli kardeş. isteyen gitsin izlesin dinlesin. benim vergimle yapılmasın özel olsun.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Abi yapma etme.Bu insanlar TÜRKİYE'de senfoni orkestrasında çalıyor İngiltere'de değil.3 kuruş maaş alıyorlar, türkiyeyi gezip iyi kötü insanlara kaliteli müzik dinletiyorlar.Bu ülkede sanatın, sanatçının gördüğü değer zaten belli bir de zaten bir avuç olan bu insanlara eziyet etmenin ne alemi var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 haydari said: çok bilinçli ve eğitimli kardeş. isteyen gitsin izlesin dinlesin. benim vergimle yapılmasın özel olsun. senin verginle yapılanların içinden birtek senfoni orkestrası mı battı sana ? Senin verginle 2-3 ayda bir yeni yapılan yollar kazılıp tekrar yapılıyor.Senin verginle çalışmayan evinde oturan çocuklarını mendil satmaya gönderen mahluklara gıda,kömür yardımı yapılıyor.Yine senin verginle kullanılmayan tesisler, havaalanları, sırf yandaş mütahitler ihale alsında diye uydurulmuş projeler yapılıyor. Senfoni orkestralarının aldığı 3 kuruş maaştan tasarruf edilince için rahatlayacaksa ne ala.
haydari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 sipeyskeyk said: senin verginle yapılanların içinden birtek senfoni orkestrası mı battı sana ? Senin verginle 2-3 ayda bir yeni yapılan yollar kazılıp tekrar yapılıyor.Senin verginle çalışmayan evinde oturan çocuklarını mendil satmaya gönderen mahluklara gıda,kömür yardımı yapılıyor.Yine senin verginle kullanılmayan tesisler, havaalanları, sırf yandaş mütahitler ihale alsında diye uydurulmuş projeler yapılıyor. Senfoni orkestralarının aldığı 3 kuruş maaştan tasarruf edilince için rahatlayacaksa ne ala.öncelikle "battı sana" gibi ifadelerden sakınalım. iki yanlış da bir doğru etmez. benim vergimle yapılan tüm yanlışlardan şikayetçiyim. madem iyi ve önemli bişe özel yapsın bunu. başarılı falan olanlara kült bakanlığı teşvik falan da verebilir. ancak benim gördüğüm anladığım kadarıyla bunlar arpalık. senin üç kuruş dediğin şey de bayaa bir rakam. umarım hepsi kapatılır.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 bir ülkenin gelişmişlik seviyesini vesaireyi bunlar da belirliyor farkında mısın bilmem? sanata, bilime doğru düzgün para aktarılmadığı sürece yok yani "muassır medeniyetler seviyesi" falan
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 herkes olur olm, aptallarla sinirli degil.
aente Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 ya şimdi bir şey yazıcam böyle dereden girip tepeden çıkıcam ama inan değmezsin haydari.
Öne çıkan mesajlar