mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 3 yıl önceki resmimps:dalga geçenlere itina ile kafa atılır ;)[hline]OYNAT uğur'cuğum[email protected][Bu mesaj mithras tarafından 07 Şubat 2003 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 O suratının ortasındaki pancar gibi kırmızı şey burnunmu? Bide çinli olduğunu bilmiyodum hehe. Ulan herkes kendini tanıtma meraklısı çıktı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hoca bir sn ya siteye upload eden arkadaş a kafa atıyorum da.. düzelticem nasip olursa :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lol bendemi koysam resmimi (sakalim yokki hala buyasta, dalga gecilirsonra lol)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sakalla adam olunuyorsa laden adam olurdu :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: mithras, 07 Şubat 2003 00:03 tarihinde demiş ki: hoca bir sn ya siteye upload eden arkadaş a kafa atıyorum da.. düzelticem nasip olursa :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] yavaş atarsın bana kafa..bak ben sana nası atıorum:rock:[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff [Bu mesaj Gilean tarafından 07 Şubat 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lam sen bizim bi arka çok benzion ah :) Wallah nerdesin sen? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bonepart konserde deli sakallıydın[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 resim dyince aklıma wanderer geldi. WANDERER nerdesin ulan! nerde bizim resimler???[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=17369 walla benim birresmim burada ama ozamandan değiştim meselasaçım daha uzun şuanda sakalım var vs vs[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: BaDBoY59, 07 Şubat 2003 00:34 tarihinde demiş ki: lam sen bizim bi arka çok benzion ah :) Wallah nerdesin sen? Bandırma :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 up len bütün pepelek görsün :P[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben d ebu halimle bi fotoğraf çektiriim[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.