mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 3 yıl önceki resmimps:dalga geçenlere itina ile kafa atılır ;)[hline]OYNAT uğur'cuğum[email protected][Bu mesaj mithras tarafından 07 Şubat 2003 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 O suratının ortasındaki pancar gibi kırmızı şey burnunmu? Bide çinli olduğunu bilmiyodum hehe. Ulan herkes kendini tanıtma meraklısı çıktı :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 hoca bir sn ya siteye upload eden arkadaş a kafa atıyorum da.. düzelticem nasip olursa :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lol bendemi koysam resmimi (sakalim yokki hala buyasta, dalga gecilirsonra lol)[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 sakalla adam olunuyorsa laden adam olurdu :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 said: mithras, 07 Şubat 2003 00:03 tarihinde demiş ki: hoca bir sn ya siteye upload eden arkadaş a kafa atıyorum da.. düzelticem nasip olursa :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] yavaş atarsın bana kafa..bak ben sana nası atıorum:rock:[hline]In Time You Will Call Me Master! Frp-Tr Staff Deadlands Staff World of Krynn Staff [Bu mesaj Gilean tarafından 07 Şubat 2003 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaDBoY59 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 lam sen bizim bi arka çok benzion ah :) Wallah nerdesin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 bonepart konserde deli sakallıydın[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 resim dyince aklıma wanderer geldi. WANDERER nerdesin ulan! nerde bizim resimler???[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 http://www.pepelek.com/forum/view.php?id=17369 walla benim birresmim burada ama ozamandan değiştim meselasaçım daha uzun şuanda sakalım var vs vs[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 said: BaDBoY59, 07 Şubat 2003 00:34 tarihinde demiş ki: lam sen bizim bi arka çok benzion ah :) Wallah nerdesin sen? Bandırma :)[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mithras Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 up len bütün pepelek görsün :P[hline]OYNAT uğur'cuğum [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 ben d ebu halimle bi fotoğraf çektiriim[hline]OYNAT Uğur'cuğum... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar