cenx Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 bende internet kafem de orjinal oyunlardaki eksikleri gidermek için iletişime geçtim arkadaşla. baya ilgileniyor. tatar ramazanda sağolsun, tamda böyle bir şey arıyordum. alışverişi bitirincede bilgi veririm zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 30 sn takılmıyor ya 1-2 saniye takılıyor da sanki 10dk dan daha sık yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Oyunun son bölümü oyunun gerisiyle alakasız derecede zor olmuş. Bir önceki bölümde dahi 2vs2 iken 1vs3 olmak, resmen oyunun geri kalanıyla araya bir uçurum koyuyor. Ama oyunun geri kalanı hastalık dereceseinde bağımlılık yapacak kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Yeterli çeşitlilik yok oyunda bence. Üretim olayını çok basite indirgemişler. Cultures diye bir oyun vardı, Jowood'un yaptığı, keşke ondan şöyle bir ilham alsalardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 nası bi bilgisayar istiyor abi bu oyun, katır kutur kasıyor bende niyeyse bi de her grafik ayarı için oyunu yeniden filan başlatman lazım diyo, oyunu kapaması 5 saniye açılması 5 dakika >.> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 AA baya yoruyor, bir de sanırım View Distance ile ilgiliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyrm Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Bence Settlers 3 ten sonrası berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 2-3 gündür ara ara oynuyorum da genel olarak oyun yavaşlamış mı nedir, settlers 3'ten sonrasını bilmediğim için ona göre kıyaslıyorum çok yavaş geliyor ekonominin işleyişi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Saeros said: nası bi bilgisayar istiyor abi bu oyun, katır kutur kasıyor bende niyeyse bi de her grafik ayarı için oyunu yeniden filan başlatman lazım diyo, oyunu kapaması 5 saniye açılması 5 dakika >.> oyunun grafikleri baya yeni donanimin yetersiz kaliyordur. bende kasmadi cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 işte orasını burasını kıstım grafiklerin oldu rahat şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 settlers 2 ye ne kadar benziyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Küçük adamlar ve üretilen ürünler dışında benzemiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar