sharky Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Cuce said: abi razor'un oyuan yaptığı intro mükemmmmeeeeel! Muhtesem hakkaten.. 44kB bir de. http://www.razor1911.com/demo/index.php?menu=products&platform=win32#thesettlers7cracktro adresinden ulasilabilir arkadaslarin cracktro larina. Saka gibi grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Şimdi bişey merak ettim; AC2 de ubisofttan settlers 7 de ubisofttan ve her ikisi de aynı kopya koruma sistemiyle korunuyo drm ile yani.Ama ben ac2 yi oynayabilmek için 40 takla atmıştım hosts larla serverlarla bilmemnelerle kastım, ama settlers7 yi oynarken normal crack yapar gibi çat çat bitiriyosun olayı? E razor ac2yi cracklememiş mi ya da crackleyememiş mi nedir yani, onu da settlers7 gibi bi crack yapabilemez mimiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Crack muhabbetinin yasak olduğunu hatırlatarak şöyle anlatayım: Skidrow Ubisoft Launcher'ın dll'sini kırarken; Razor Ubisoft Launcher yerine binkw32.dll'den sonra kendi yarattığı dll'yi yükletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 1 gold bulamadım diye oyun kaybettim tepemin tası attı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Viktor said: razorun ubisoft a tesekkur etmesi muhtesemdi seneler sonra nihayet adam gibi kopya koruma yaptiniz, kirarken ugrasiyoruz beceriksizler kiramiyor, bebeleri crack scene den silicek bu yeni kopya koruma yontemleri isallah filan gibi icerigi vardi asdffads priceless :) bilmiyordum iyiymiş bayaa ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 cenx said: 1 gold bulamadım diye oyun kaybettim tepemin tası attı :/ tavern'da bira karşılığı gold alabiliyosun. görmemişsindir diye hatırlatıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Şu 10 dakika verip, bilmemkaç gold topla dediği görev olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 hepiniz 10dk da bir 30sny donma salaklığıyla mı oynuyosunuz(autosavemiş buna neden olan), yoksa orj oynayan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 1.03 patchi ile düzeltildi o aslında ama işte bizim usturacılar daha harekete geçmedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Ben orjinal oynuyorum. Hiç takılma falan olmadı şu ana kadar ne 1.02'de ne de 1.03'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 her seferinde 30 saniye donmuyor garip bi durum uzun süre oynayınca direk alıyor savei. crack lede alakası yok zaten ubi patchle düzeltmiş bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 gleoddyn said: Ben orjinal oynuyorum. Hiç takılma falan olmadı şu ana kadar ne 1.02'de ne de 1.03'te. Abi oyun 1.02 ile başlamıyo ya bi de kaç para aldın oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 1.02 ile başlamadığını biliyorum, ben oyunu alıp yüklediğimde 1.02 patchi vardı. 22 dolara aldım oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 ben de 35 liraya cdkey aldım, sorunsuz takılmasız güzel oyun oluyor. steamde çok pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Nerden aldınız ya iyimiş fiyat öyle. DR de falan 67 tl o ne ya Orjinal alalım diye de ne lan bu her oyun 60-70 lira.Ayda 2-3 oyun alsan gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Ya zaten çoğu oyunu steam'den almak pek akıl karı değil. Tamam listene boncuk gibi dizip, koleksiyon yapıyorsun, ama 30 lira verip alabileceğim oyunu 60-70 lira verip almak saçma geliyor. Ne MW2'yi ne de BC2'yi steamden aldım ikisinede toplam 70-80 lira civarı bir şey verdim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 stingbull said: Nerden aldınız ya iyimiş fiyat öyle. DR de falan 67 tl o ne ya Orjinal alalım diye de ne lan bu her oyun 60-70 lira.Ayda 2-3 oyun alsan gg DH forumdan buldum 3-4 eleman satıyor orada cdkeyleri birinin sitesi de var, ahanda; http://www.cdkeyshere.com/index.php?route=common/home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 16.49€ satıyordu, g2play.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 g2play.net iyidir hemen teslim ediyorlar keyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz_eg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paraları yabancılara yedirmeyelim arkadaşlar :). şaka bir yana sitemde %5 indirim de kullanabilirsiniz. Discount kodu olarak YUZDEBES yazmanız yeterli. Her türlü sorunuzu msn den sorabilirsiniz. Saygılarımla. msn: [email protected] cdkeyshere [img][img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz_eg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Valla site analizlerime bakarken burdan link atıldığını farkettim o yüzden de arkadaşları bilgilendirmek için yazı yazdım. Sonuçta yasadışı bir iş yapmıyoruz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Hatta birkaç saat önce buradan görüp Bad Company aldım. +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naz_eg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Eyvallah hocam, iyi oyunlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 60tl bayıp dvdli cartlı curtlu orjinalini aldım D&R'dan.Evet mutluyum.(bfbc2 bu dediğim.Settlers daha da pahalıydı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar