Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://www.bugun.com.tr/kose-yazisi/88866-avatar-ebabil-kuslari-makalesi.aspx Hani hocamız kendince yorumlamış da alttaki yorumlardan birinde adamı fena trollemişler dsfsdgd Yorum islamda kadınların yarı çıplak şekilde uçan dinazorların üstünde ok sallaması da var mıdır hocam? ya da na'vilerin dini liderlerinin kadın olmasına nasıl bir yorum getirdiniz, caiz midir? bir de na'vi ler komünistmiş doğru mu? hep birlikte bir ağacın tepesinde yaşıyorlar böyle, özel hayat yok bir şey yok. ben yakıştıramadım müslümanlığa bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 said: Ülke Pandora. Tabiatı tahrip edilmemiş bir dünya Pandora. İnançlı ve mutlu bir halkı var. Naviler. İnançlarının sembolize olduğu, kutsal ağaçları ve zikri andıran ritüelleri var. o m g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Laorx said: said: Ülke Pandora. Tabiatı tahrip edilmemiş bir dünya Pandora. İnançlı ve mutlu bir halkı var. Naviler. İnançlarının sembolize olduğu, kutsal ağaçları ve zikri andıran ritüelleri var. o m g e doğru ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Hay masallah ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Manve_13 said: Yorum islamda kadınların yarı çıplak şekilde uçan dinazorların üstünde ok sallaması da var mıdır hocam? ya da na'vilerin dini liderlerinin kadın olmasına nasıl bir yorum getirdiniz, caiz midir? bir de na'vi ler komünistmiş doğru mu? hep birlikte bir ağacın tepesinde yaşıyorlar böyle, özel hayat yok bir şey yok. ben yakıştıramadım müslümanlığa bunları. Trol ne demek diye sorana bunu gösterebiliriz. Tanım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hoja acayip spoiler vermiş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ebabil bir kuştur.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://img2.blogcu.com/images/k/i/t/kitlenkalnetmuzik/1211120393vcdcolsony62.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 unutmayın ebabil bir kuşsa, saka daha kuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=9U2mRIHkG9k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Aman ismayil kentaçdis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 islamofobik misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Bugün bir kız gördüm, ablası internetten Şeyh'in tekiyle tanışıp evlenmiş. Beş çocuk doğurmuş abi 7 senede falan. Sonra felç geçirmiş ölüyormuş nerdeyse. Bu da cool bir storym idi. Ama internetten şeyh bulmaya takıldım ben tabii sadfasf. Nasıl bir olasılık var ki yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Şeyh şeye fark var ama ne şeyhi bulmuş ki ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 ben "kur'an'dan çalmış" diyecek sanıyordum ama "feyz almış" demiş, bu da bişidir. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar