Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 notebookumu turkiyeye yollamam lazim (ya satilacak ya da babam falan kullancak). ama gonderirken sorun olur mu bilemiyorum. deneyimli arkadaslar varsa deneyimlerini yazabilirler mi, ne yapmam gerekir, nelere dikkat ediyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 hediye paketi yap jelatin falan sök garanti belgesi vs zarfla mektup görünümü ver. orjinal kutusuna koyma kargola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 ama ben nasil yollanmasi gerekiyosa oyle yollamak istiyorum. yani yasal prosedur falan neyse onu yapmaliyim. kargoda alet ikiye yarildigi zaman "icinde notebook varmis, ama siz paketin ustune lokum+seker yazmissiniz, parasini vermeyiz" diye bi cevap almak istemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Elektronik eşyaların yurda girişinde bir kereye mahsus vergi ödeniyor.Eğer lağtop yazarsan paket evine gitmez gümrükten almak zorunda kalırsın orada ürünün fiyatı belirlenecek sonra vergis ne kadarsa ödenip paket alınacak. İstanbula yollayacaksan eğer kurtuluşu yok avpim'e (avrupa yakası posta işleme merkezi) gidilecek topkapıda yeri.En mantıklısı bulunduğun yerde satıp parasını yollamak gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 yollaman zor topkapı'dan söke söke %10 gümrük vergisi + %18 kdv fln alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 abi bi geldiğinde yanında getirsen burada bıraksan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 zaten laptop dışında başka birşey yazamazsın. yazdırmazlar. ya kendin getireceksin yanında, ya türkiye ye giden birini bulacaksın güvendiğin ona vereceksin o sokacak sorunsuz şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 hocam şunu diyem beyanname açman lazım diyecekler zaatalinize 350-400 ytl diyecekler, o gümrükte ahmet var ayakçı seni ona yollayacaklar(bi tek ahmet var başka kimse yok :)) ahmete söyle hoca kestirmeden halledek diye 200 liraya alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar