roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 selam gençler, elimde çevirmem gereken yaklaşık 50 sayfalık bi döküman var ve zamanım kalmadı ve dolayısıyla outsourcing'den başka çarem de kalmadı. zaten final haftam, hiç vaktim yok. dedim ki paticikte illa ki bol boş vakti olan insanlar vardır. hep kriz zamanı para da lazımdır şimdi. hemen buraya bi ilan vereyim dedim. çeviri öyle uzun makale falan değil. hatta düz yazı da sayılmaz. bir cihazın web arayüzü. yani çeviri aşağı yukarı şöyle bişi: web interface = web arayüzü home = ana sayfa play = oynat file manager = dosya yöneticisi network = ağ tarzı kısa kısa terimlerden ve en fazla 1-2 cümlelik hata mesajlarından oluşuyor. çeviriyi yapan kişinin bilgisayar bilgisi ve temel düzeyde networking bilgisi olması şart. haydi bakalım. acil bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ben alayım. Gelen kutun dolu ÖM atılmıyor haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 ha evet dolmuş ya. bir arkadaşım önce davranıp facebook'tan mesaj atmış. onunla konuşuyorum, olmazsa sana da ileteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 bende istiyorum böle şeyleri bana yapılsın kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 aynen ya. harbiden çok istiyorum bana bulsun biri böyle yapayım. ya da kendim bulayım. nasıl bulayım? bilmiyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 facebook'tan ulaşan arkadaşım 10 günde 1.5 sayfa yaptıktan sonra acil işi çıktığı için bıraktı. hepinize öm attım, ayrıntıları detayları paylaştım. başka ihtiyacı olan varsa buraya yazsın ki bunu ve hatta ilerideki olabilecek işleri de size yönlendirebileyim. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Ne cevirisidir bu ? Yani yazilim falan nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 cihazların web interface'i oluyor ya, hani ağa dahil edince ip adresinden giriyorsun, onun çevirisi. -- edit: ayrıca eğer anlaşıp memnun kalırsak daha da iş göndereceğiz büyük ihtimalle, devamı gelecek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mick Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben varım öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Kardeş bende yaparım acilse :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben de öm attım ama bilgisayarın bağlantısı falan sıfırlandı o ara, gitti mi öm emin değilim. yani, varım, çeviriyi yaparım falan gibi şeyler yazmıştım öm'ye de zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 alırım, giderim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ben hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 benim öm gitmemiş, zaten roket adamın mesaj kutusu doluymuş. falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 ileride olabilecek işler için sıradayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 arkadaşlar teşekkür ederim, olayı bağladım, sizin isimleri de not aldım, eğer ileride bu tarz bi iş olursa öm atıcam hepinize. teşekkür ederim tekrardan. öm gönderen tüm paticik halkına teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 bana da ben de isterim. çevirmeyi severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar