SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 SonyEricsson t600 alacam herhalde..Bende Nokia 3510i var onu değiş tokuş edip üstüne para verecem ama en ucuz ve güvenli bildiğiniz biyerler varsa söylermisiniz???Not:Garantisiz olabilir.(yeterki güvenli olsun-aldatılmayalımda)[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 garantisi yoksa satici aldatma niyetinde olmasa bile magdur olabilirsin. elektronik esya sonucta uretimden kaynaklanan pek cok sorunu olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bence 3510i çok iyi sen onu kullanmaya devam et.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodletting Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 antalyadaysan bu isi beraber yapardık ama galibva istanbuldansın[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Bence hiçbiyere güvenme. 0 telefon al.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 kredi kartıyla internet üzerinden al böle daha güzel oluyo geliyo falan kutunun içinde heycanlanıyosun falan beklemek cok zevkli oluyo..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bazen de bi kac gun gecikio gelmesi, küplere bindigin oluyor eternal :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| [Bu mesaj Pyr0 tarafından 18 Temmuz 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 git doğubanka mis gibi al yani bişicikler olmaz. eğer istersen de yaklasık 12$ karşılığı 1 yıllık veya üstü çalınmaya karşı sigortalayabilirsin.. :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Evet DoğuBank tan al t610 lar bile orda 300 milyon cok ucuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: Chiptech, 18 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki: git doğubanka mis gibi al yani bişicikler olmaz. eğer istersen de yaklasık 12$ karşılığı 1 yıllık veya üstü çalınmaya karşı sigortalayabilirsin.. :horace: +1 bişey olmaz git direk doğubanktan al..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 garantisiz ve güvenli? çok zor beah..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar