Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu en ucuz ve güvenli nereden alınır??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
SonyEricsson t600 alacam herhalde..Bende Nokia 3510i var onu değiş tokuş edip üstüne para verecem ama en ucuz ve güvenli bildiğiniz biyerler varsa söylermisiniz???Not:Garantisiz olabilir.(yeterki güvenli olsun-aldatılmayalımda)[signature][hline]KÜÇÜK HÜSAMETTİN vs. _NoelBaba_ ver 0.1 (Pek küçük olmayan bi hüsamettinmiş bu abi)
Mesaj tarihi:
garantisi yoksa satici aldatma niyetinde olmasa bile magdur olabilirsin. elektronik esya sonucta uretimden kaynaklanan pek cok sorunu olabilir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
bence 3510i çok iyi sen onu kullanmaya devam et.[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Mesaj tarihi:
antalyadaysan bu isi beraber yapardık ama galibva istanbuldansın[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır.
Mesaj tarihi:
kredi kartıyla internet üzerinden al
böle daha güzel oluyo
geliyo falan kutunun içinde heycanlanıyosun falan beklemek cok zevkli oluyo..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Mesaj tarihi:
bazen de bi kac gun gecikio gelmesi, küplere bindigin oluyor eternal :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 18 Temmuz 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
git doğubanka mis gibi al yani bişicikler olmaz. eğer istersen de yaklasık 12$ karşılığı 1 yıllık veya üstü çalınmaya karşı sigortalayabilirsin.. :horace:[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 18 Temmuz 2004 16:37 tarihinde demiş ki:
git doğubanka mis gibi al yani bişicikler olmaz. eğer istersen de yaklasık 12$ karşılığı 1 yıllık veya üstü çalınmaya karşı sigortalayabilirsin.. :horace:

+1 bişey olmaz git direk doğubanktan al..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
  • Yeni Oluştur...