Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Armadon olcak, ve evet kasarsa affetmiyor resmen ölmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 arma oyun ilerleyince eğer kasarsa, sadece fountaine gidip sırtını dönüyo annihilation gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 yanlışlıkla feedlersen filan direk 15 cc zaten. vg+hood = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2012 0ne said: arma oyun ilerleyince eğer kasarsa, sadece fountaine gidip sırtını dönüyo annihilation gg Bizzat yapmıştım abartı kastığım bir oyunda helm+shaman+steamboots+daemonic + 2x behemoth can gitmiyordu gibi bişi sırtımı dönünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 osmanlarla oyun oynadık gecen gun jerez artı arma jerez ult attı arma havuza girdi direk annihilation aldı adam ezdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 çok acıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Adam havuza girdi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 abi osmanın küsmesi daha efsaneydi ama eahuhuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Dün görüştüm osmanla kavgam berkay'la değil hayatlaydı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 gelin midwars oynayalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Ben oynarım şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 skype Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 yok mu baska midwar cu cok iyi akıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 chat e baglanamıyorum :S sizdede varmı aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 var ya, bozdular oyunu yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 public aktık. simdilik bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mid wars çok başarılı olmuş ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Osie16 said: Türklerin %99.4 ünü falan banlamak lazım oyundan swe-rus ve brazillerinde %100 ünü, böyle mal bir ırk yok ya,evet türkler mal ötesi bu oyunda. gecenlerde ilk defa cok saglam bi turk ekibe denk geldim. beni yabanci sanip ingilizce konustular da oyun baslarinda baya batirsamda tek kelime kufur falan etmedi herifler hehe. tek dedikleri adam kasamadi ya kassa iyiydi falan. sonradan zaten baya bi faydam dokundu ekibe kazandik sonra oyunu cok bariz kaybediyorken ekip oyunu yapip baya eglenerek kazandik. hon oynamaya basladigimdan beri tanimadigim turkler ile ilk duzgun oyunum diyebilirim. digerleri hep kufur edip gg ben afk diyip takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Türk olduğunu belli etsen başta kasamadın diye ağlamaya başlarlardı aha türk diye :D Concede falan gönderirlerdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Osie16 said: Türklerin %99.4 ünü falan banlamak lazım oyundan swe-rus ve brazillerinde %100 ünü, böyle mal bir ırk yok ya,evet türkler mal ötesi bu oyunda. %99 degil bence bir cok aklı basında olanlar türk oldgunu belli etmiyor cunku salak sacma küfürlerle ugrasmak istemiyor. altı ustu bir oyun oldugunun farkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 ben oynayisindan, tavirlarindan falan türkleri tespit edip ingilizce bisey söylediginde sus lan gerizekali falan demeyi çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 DynamicK said: Osie16 said: Türklerin %99.4 ünü falan banlamak lazım oyundan swe-rus ve brazillerinde %100 ünü, böyle mal bir ırk yok ya,evet türkler mal ötesi bu oyunda. gecenlerde ilk defa cok saglam bi turk ekibe denk geldim. beni yabanci sanip ingilizce konustular da oyun baslarinda baya batirsamda tek kelime kufur falan etmedi herifler hehe. tek dedikleri adam kasamadi ya kassa iyiydi falan. sonradan zaten baya bi faydam dokundu ekibe kazandik sonra oyunu cok bariz kaybediyorken ekip oyunu yapip baya eglenerek kazandik. hon oynamaya basladigimdan beri tanimadigim turkler ile ilk duzgun oyunum diyebilirim. digerleri hep kufur edip gg ben afk diyip takiliyor. bende ole 1 2 kere denk geldim ama yane zaten adamlar 3 4 kisi iyi oynuyolar takım oynu bende uyunca ezdik mesela osmanlarlada ole oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Son zamanlarda bende fena bir dusus var. Kd ilk defa 1.0 altina dustu. Gerci son maclarin cogunu kaybettim. Kaybeden takimda olmak da baya etkili. Yorgunluktan falan herhalde, beceremiyorum bu aralar pek. Oyuna yeni eklenen hero'larin cogu da fazla op geldi. Artillery mesela fena dovuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=fsDyMFVgucI yeni hero gelmiş video sonu efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Diablo3 çıktığından beri giremiyorum, 2 ay oldu ama özlemeye başladım Add-on'ları update etmeye üşenmesem girip oynamak istiyorum. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar