Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Changelogs

Oce4n

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Osie16 said:

Türklerin %99.4 ünü falan banlamak lazım oyundan swe-rus ve brazillerinde %100 ünü, böyle mal bir ırk yok ya,evet türkler mal ötesi bu oyunda.

gecenlerde ilk defa cok saglam bi turk ekibe denk geldim. beni yabanci sanip ingilizce konustular da oyun baslarinda baya batirsamda tek kelime kufur falan etmedi herifler hehe. tek dedikleri adam kasamadi ya kassa iyiydi falan. sonradan zaten baya bi faydam dokundu ekibe kazandik

sonra oyunu cok bariz kaybediyorken ekip oyunu yapip baya eglenerek kazandik.

hon oynamaya basladigimdan beri tanimadigim turkler ile ilk duzgun oyunum diyebilirim. digerleri hep kufur edip gg ben afk diyip takiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

Türklerin %99.4 ünü falan banlamak lazım oyundan swe-rus ve brazillerinde %100 ünü, böyle mal bir ırk yok ya,evet türkler mal ötesi bu oyunda.

%99 degil bence bir cok aklı basında olanlar türk oldgunu belli etmiyor cunku salak sacma küfürlerle ugrasmak istemiyor. altı ustu bir oyun oldugunun farkında
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Osie16 said:

gecenlerde ilk defa cok saglam bi turk ekibe denk geldim. beni yabanci sanip ingilizce konustular da oyun baslarinda baya batirsamda tek kelime kufur falan etmedi herifler hehe. tek dedikleri adam kasamadi ya kassa iyiydi falan. sonradan zaten baya bi faydam dokundu ekibe kazandik

sonra oyunu cok bariz kaybediyorken ekip oyunu yapip baya eglenerek kazandik.

hon oynamaya basladigimdan beri tanimadigim turkler ile ilk duzgun oyunum diyebilirim. digerleri hep kufur edip gg ben afk diyip takiliyor.

bende ole 1 2 kere denk geldim
ama yane zaten adamlar 3 4 kisi iyi oynuyolar takım oynu bende uyunca ezdik
mesela osmanlarlada ole oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...